Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолега, вземи си направление за психиатър или невролог! Един преглед няма да ти навреди.
Коментар
-
ташко видя ли обемчето на минетка на софка в 13,30 . малко под него и хоп хоп нагорико мои да напраиш нищо стоиш и зяпаш като мошак в шшвийцарска банка преди референдум . кажи сега как е гнидландия - с този петрол май другата година депресия ще има в напредналите западни страни .мухахаааааааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде другата седмица почваме за 555. няма да ви се размине мошаци графиката си го искаархитеткта винаги трепи накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениезащо не го опростиш и до следното:
Изходна теза - "мисля, значи съществувам", следва - "не мисля, значи не съществувам", сиреч "не умирам", т.е. "не мисля - не умирам"
Що се пънеш тогава да ги мислим толко сложниЯвно всеки може да си ги завърти както пожелае. Бфб е все пак, сиреч - битпазар
за конкуретността на нашта икономика.Проблема ни е ,че елита ни е калпав и крадлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧета темата и се уча. Установих колко лошо е за държава вносител на петрол спада в цената му. Това трябвало да и срине икономиката. После се замислих, че след като това е катастрофално за вносителите то вероятно е страхотна новина за износителите. После се сетих, че Русия, Венецуела и Иран вият като линейки заради спада. Нещо пак не се вързва и съвсем се обърках. Видимо песимистите са прави. Всичко на този свят има катастрофални последствия. Мога да дам дори доказателство, че пиенето на вода е смъртоносно. Всеки,който някога е пил вода, е умрял или ще умре. Следователно водата е вредна за здравето.
Изходна теза - "мисля, значи съществувам", следва - "не мисля, значи не съществувам", сиреч "не умирам", т.е. "не мисля - не умирам"
Що се пънеш тогава да ги мислим толко сложниЯвно всеки може да си ги завърти както пожелае. Бфб е все пак, сиреч - битпазар
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ташко гледай да не останеш на сухо като немски еврейн купил на 9997 и чакащ 10000 .повечето като тебе така завършват.мухаааахаааа просто курекця преди хима на 2.94 сега направи малко подаръци на мошетата и продай.съсъсъLast edited by the architect; 28.11.2014, 12:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНатягаме пружината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес пак на червено.Що така бре.Уж рали чакаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение...Всеки,който някога е пил вода, е умрял или ще умре. Следователно водата е вредна за здравето.
Коментар
Коментар