IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    айде другата седмица почваме за 555. няма да ви се размине мошаци графиката си го иска архитеткта винаги трепи накрая
    Другата седмица ще ядеш дървото.

Коментар

• имам чуството че само как е знаеш

Коментар

• ти щеше графика да пускаш с фибота и трендлиинии а нищо не пускаш . само как е как е много тъпи въпроси уа бичак

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Колега, вземи си направление за психиатър или невролог! Един преглед няма да ти навреди.
          хаха аз ги трепя и те не искат . ти ако имаш квалификация мога да дойда при тебя

Коментар

• ташко видя ли обемчето на минетка на софка в 13,30 . малко под него и хоп хоп нагори ко мои да напраиш нищо стоиш и зяпаш като мошак в шшвийцарска банка преди референдум . кажи сега как е гнидландия - с този петрол май другата година депресия ще има в напредналите западни страни .мухахаааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              айде другата седмица почваме за 555. няма да ви се размине мошаци графиката си го иска архитеткта винаги трепи накрая
              Колега, вземи си направление за психиатър или невролог! Един преглед няма да ти навреди.

Коментар

• айде другата седмица почваме за 555. няма да ви се размине мошаци графиката си го иска архитеткта винаги трепи накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  защо не го опростиш и до следното:
                  Изходна теза - "мисля, значи съществувам", следва - "не мисля, значи не съществувам", сиреч "не умирам", т.е. "не мисля - не умирам"
                  Що се пънеш тогава да ги мислим толко сложни Явно всеки може да си ги завърти както пожелае. Бфб е все пак, сиреч - битпазар
                  Всички изперкаха от много мислене.Щом долара расте а петрола пада какво по-хубаво
                  за конкуретността на нашта икономика.Проблема ни е ,че елита ни е калпав и крадлив.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Чета темата и се уча. Установих колко лошо е за държава вносител на петрол спада в цената му. Това трябвало да и срине икономиката. После се замислих, че след като това е катастрофално за вносителите то вероятно е страхотна новина за износителите. После се сетих, че Русия, Венецуела и Иран вият като линейки заради спада. Нещо пак не се вързва и съвсем се обърках. Видимо песимистите са прави. Всичко на този свят има катастрофални последствия. Мога да дам дори доказателство, че пиенето на вода е смъртоносно. Всеки,който някога е пил вода, е умрял или ще умре. Следователно водата е вредна за здравето.
                    защо не го опростиш и до следното:
                    Изходна теза - "мисля, значи съществувам", следва - "не мисля, значи не съществувам", сиреч "не умирам", т.е. "не мисля - не умирам"
                    Що се пънеш тогава да ги мислим толко сложни Явно всеки може да си ги завърти както пожелае. Бфб е все пак, сиреч - битпазар
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• е иначе гнидите са добри - кът падат и те и ние падаме . ами едно време като сме вземали по 10 кила зло за главата на 10000 спасени мошета сега ще ни мъчат няма начин . отмъщават си . но пак ще има мъст

Коментар

• Ташко гледай да не останеш на сухо като немски еврейн купил на 9997 и чакащ 10000 .повечето като тебе така завършват.мухаааахаааа просто курекця преди хима на 2.94 сега направи малко подаръци на мошетата и продай.съсъсъ
                        Last edited by the architect; 28.11.2014, 12:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Натягаме пружината
                          Само гледайте да не остане в долно положение за дълго време

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Днес пак на червено.Що така бре.Уж рали чакаме.
                            Натягаме пружината

Коментар

• Днес пак на червено.Що така бре.Уж рали чакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                ...Всеки,който някога е пил вода, е умрял или ще умре. Следователно водата е вредна за здравето.
                                Щом не става за пиене, ще я ползваме за миене, а ще пием вино

Коментар

Working...
                                X