IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Петрола и златото, логично надолу. Ама това е още един положителен факт за икономиката и съответно компаниите - акциите!
    Мдаа...и аз ще нахълтвам с всичко налично утре или пон. та за това сутринта те попитах за опасенията ми към тия мойте

Коментар

• Здравейте,
      Предвид обстановката в момента се притесних за малкото акции, които имам на БФБ и реших да се регистрирам с цел да обменя някое мнение. Всъщност имам повече въпроси, отколкото мнения, но все пак:
      Ако се развият най-песимистичните очаквания за падане на борда, хиперинфлация и т.н. доколко е удачно да има човек активи като акции? Има ли някой преки наблюдения от такива случаи - било в БГ, било другаде? Болката ми е че хем ми се иска да заложа на нещо сигурно - физическо злато и чужди валути, хем обаче не ми се продава на такива нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        тия западните пазари са баси шизофренията, честно

От ФЕД им намекват, че икономиката върви добре и скоро няма да има нужда от стимули и те вместо да подскачат от добрата вест, клюмнаха надолу щото ще се спре печатницата на плява и по-трудно ще се надуват балони.
        Ти И там не дей дава Ъкъли - гледай си Софиксу
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          Ако не от наще мизерии ще пропаднем от чуждите. Днес запада е много на червено, само Дакс пада със 1.87%, а пък индекса на риска(CBOE Volatility Index) (който мое да го изкоментираме колко е рисков )се покачва което е зле, но все пак се очаква ход на ФЕД...Та утре някой за БФБ да знае как ще е?!
          тия западните пазари са баси шизофренията, честно

От ФЕД им намекват, че икономиката върви добре и скоро няма да има нужда от стимули и те вместо да подскачат от добрата вест, клюмнаха надолу щото ще се спре печатницата на плява и по-трудно ще се надуват балони.
          Петрола и златото, логично надолу. Ама това е още един положителен факт за икономиката и съответно компаниите - акциите!

Ако това е да си развит пазар, то дано БФБ никога не се развие толкова

успешен трейд, ветеране

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
            В момента да се говори за корелация между бфб и развитите пазари е лишено от смисъл.
            Аз съм на мнение, че с леко закъснение може и да се корелираме

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
              Ако не от наще мизерии ще пропаднем от чуждите. Днес запада е много на червено, само Дакс пада със 1.87%, а пък индекса на риска(CBOE Volatility Index) (който мое да го изкоментираме колко е рисков )се покачва което е зле, но все пак се очаква ход на ФЕД...Та утре някой за БФБ да знае как ще е?!
              В момента да се говори за корелация между бфб и развитите пазари е лишено от смисъл.
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Ако не от наще мизерии ще пропаднем от чуждите. Днес запада е много на червено, само Дакс пада със 1.87%, а пък индекса на риска(CBOE Volatility Index) (който мое да го изкоментираме колко е рисков )се покачва което е зле, но все пак се очаква ход на ФЕД...Та утре някой за БФБ да знае как ще е?!

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
                  Сложете си розовите очила и ще видите какво е оптимизъм. Чашата е пълна, не е празна. Айде наздраве!
                  Така, така, хайде, че имам да продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Опъвате ли смукача?
                    ъф корс

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
                      Банда, оставката е една добра възможност за тези които сега ще влизат защото както видяхте вчера,паниката направи много подаръчета за тези с рогите
                      След време пак на Бойко да благодарите,че направи поредния си перфектен ход - хем Герб ще спечели с абсолютно мнозинство в края на април,хем новите другари по оръжие тук все още ще имат поне два месеца да помиришат на какво ухае въздуха....Илиян Михов е със сигурност баровец,добре е,че е ученик на Бернанке,нали се хамериканчим,но според мен трудно можем да намерим по-добър брокер-народопсихолог от Бойко, това го казвам сериозно,защото нещата у нас не са като тези в америчко. например едно е федералния неизчерпаем резерв, а друго фискалния резерв във валутния борд. Михов естествено ще иска да заприличаме на американците да махне борда,да пусне печатницата и фабриката за мечти.... Наивник,Батя много се радвам да ви видя...живи и здрави Кога ако не сега
                      Ветеран ,
                      отивай да се лекуваш и тогава ще говорим....

Един новобранец щеше да се изкаже по професионално...

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                        Стига сте се гъбаркали човека е много сериозен и подходящ според мен.
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._iliian_mihov/
                        Свестен човек , но не е за тая работа . Искат да използват момчето фалиралите олигарси издаващи вестници

Коментар

• Банда, оставката е една добра възможност за тези които сега ще влизат защото както видяхте вчера,паниката направи много подаръчета за тези с рогите
                          След време пак на Бойко да благодарите,че направи поредния си перфектен ход - хем Герб ще спечели с абсолютно мнозинство в края на април,хем новите другари по оръжие тук все още ще имат поне два месеца да помиришат на какво ухае въздуха....Илиян Михов е със сигурност баровец,добре е,че е ученик на Бернанке,нали се хамериканчим,но според мен трудно можем да намерим по-добър брокер-народопсихолог от Бойко, това го казвам сериозно,защото нещата у нас не са като тези в америчко. например едно е федералния неизчерпаем резерв, а друго фискалния резерв във валутния борд. Михов естествено ще иска да заприличаме на американците да махне борда,да пусне печатницата и фабриката за мечти.... Наивник,Батя много се радвам да ви видя...живи и здрави Кога ако не сега
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                            Стига сте се гъбаркали човека е много сериозен и подходящ според мен.
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._iliian_mihov/
                            И според мен е подходящ, да го видим какво ще прави ако стане служебен премиер, но по биография и изказвания които съм чел от него нямам нищо против да остане и след това за премиер.

Коментар

• Опъвате ли смукача?
                              Last edited by SOFIX; 25.02.2013, 19:18.

Коментар

• Сложете си розовите очила и ще видите какво е оптимизъм. Чашата е пълна, не е празна. Айде наздраве!
                                платформа за инвалиди

Коментар

Working...
                                X