Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Между другото, кратка справка в сайта на евробет показа, че далаверата със Софикса се е въртяла най-малко от 14 януари насам. Не е зле да се направи анализ на сесиите от тази дата до вчера. Обръщам внимание, че гяволите от евробет са пускали по 4 "тиража" на ден, т.е. далаверата е въртяна не само в края на сесията. Инвесторът каза "А" с днешната статия, явно провокирана от вчерашната дискусия във форума. Време е да каже и "Б" като задълбочи разследването.
А най-тъпото е, че никой тук не се усети в продължение на два месеца. Едва преди няколко дни ние с Наивника се заговорихме за тая "новост" в залагането и то само защото по всички медии ни надуха главите как букмейкърите давали едикакъв си коефициент за това кой ще бъде служебен премиер, коя партия ще спечели изборите и т.н. Та покрай тия "политически" залагания аз лично открих че има и залагане на Софикс.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОтново над половин час без сделка на БФБ http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb,148079/
Какво чакаме сега? Китайските инвеститори да се наспят ли
Не разбирам защо се акцентира като едва ли не най-важния момент от прословутата им програма да сме видими на световните капиталови пазари.Ами направете я денонощна 24/7 и ще отразим таже джапонците.Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...zalozi,148094/
Основната вина я носи не друг, а ръководството на борсата и по-голямата част от инвеститорите тук. От 2005 г. насам работното време на борсата се увеличава, което оставя огромни дупки в търговията. То не бяха западноевропейци които да търгуват на БФБ, то не бяха американски инвеститори и всякакъв род обяснения на фантазьори.След като повечето от вас викаха "ура" за всяко удължаване на работното време, подобни събития ще са често явление
Нали сте по-умни от тия в Лондон, Ню Йорк и Чикаго, няма какво да мрънкате. Те там щото са глупави работят по 2-4 часа на "по-малките борси" които за час навъртат годишния оборот тук, а тук в България нали всички сте супер умни, по 10 часа стоите като мисирки пред празни копанки и всеки тарикат може да ви манипулира пазара и да ви направи на маймуни каквито и сте
. Сега ми е интересно дали КФН и Комисията по хазарта ще се намесят, или ще си чоплят носа
Какво чакаме сега? Китайските инвеститори да се наспят ли
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...zalozi,148094/
Основната вина я носи не друг, а ръководството на борсата и по-голямата част от инвеститорите тук. От 2005 г. насам работното време на борсата се увеличава, което оставя огромни дупки в търговията. То не бяха западноевропейци които да търгуват на БФБ, то не бяха американски инвеститори и всякакъв род обяснения на фантазьори.След като повечето от вас викаха "ура" за всяко удължаване на работното време, подобни събития ще са често явление
Нали сте по-умни от тия в Лондон, Ню Йорк и Чикаго, няма какво да мрънкате. Те там щото са глупави работят по 2-4 часа на "по-малките борси" които за час навъртат годишния оборот тук, а тук в България нали всички сте супер умни, по 10 часа стоите като мисирки пред празни копанки и всеки тарикат може да ви манипулира пазара и да ви направи на маймуни каквито и сте
. Сега ми е интересно дали КФН и Комисията по хазарта ще се намесят, или ще си чоплят носа
Last edited by Jay Gould; 12.03.2013, 10:00.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТака е прав си. Какво е загуба от 65 млн. лв пазарна капитализация с продажбата само на 1 акцияЦената при продажбата на БТХ нямада зависи от цената на БФБ. Така че изобщо не им дреме, че някой търгува "активно"
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеПовярвай ми оскарите също са нагласениСпоменат ли е Иран = ОСКАР
- Но да се върнем на нашия софикс. Проблемът е, че тука има хора дето въобще не би им било приятно някой да им се заиграва с акцията по този селски начин. Особено ако тази акция е Булгартабак и ако само с купуването на 1 акция тия хора губят милиони. Говоря за един чичка, дето е с мустаки, досущ като партиен функционер от преди 90-те години. Аз ако бях на мястото на тия пичове, въобще не бих се занимавал с такива кокошкарски изпълнения, особено имайки предвид срещу какво са изправени
Човекът отново е милиардер, ама тия сериозно се опитват пак да го направят мултимилионер
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЛимита им за залог е 100 лева на един фиш. Ама нищо не пречи да пуснеш 100 фиша в различни пунктове. Да не говорим, че може да се залага и по телефона. И на това му викат "залагане на случайни събития". Сигурно е до голяма степен случайно кога ще пръдне Обама, кой ще вземе Оскара или кой ще спечели изборите, ама стойността на софикса е всичко друго но не и "случайно събитие".
Как с такива дребни залози, дори и печеливши, се избива 20 000 лв. глоба от КФН!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакво, ще го викнат на кафе в КаФеНе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма аз мога и да го пипна...
Вече имам три пъти покупки за по пет лева или по една акция... все в края на сесията.
Една жена каза ,ча ако подам жалба и е един същи може да изгърми....Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕми това се казва майстори - го барат Софиксо...
Вече имам три пъти покупки за по пет лева или по една акция... все в края на сесията.
Една жена каза ,ча ако подам жалба и е един същи може да изгърми....
Коментар
Коментар