Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСофарма и ФИБ също....Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВидях игра с CENHL и Хим ако не се лъжа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТези не са от сертификатО.....
Всички са се обърнали към БТН и КОРП но в същото време се удрят и аще три-пет акции ,където интервала между купува и продава е над 8 % ........Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениекакви са тия сертификати ?
Всички са се обърнали към БТН и КОРП но в същото време се удрят и аще три-пет акции ,където интервала между купува и продава е над 8 % ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМайстора е Каролче ....
Два пъти ме сурвакат с по няколко акции в две позициии...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениенякой се разигра сигурно със сертификатите върху софикса
Два пъти ме сурвакат с по няколко акции в две позициии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеПовярвай ми оскарите също са нагласениСпоменат ли е Иран = ОСКАР
- Но да се върнем на нашия софикс. Проблемът е, че тука има хора дето въобще не би им било приятно някой да им се заиграва с акцията по този селски начин. Особено ако тази акция е Булгартабак и ако само с купуването на 1 акция тия хора губят милиони. Говоря за един чичка, дето е с мустаки, досущ като партиен функционер от преди 90-те години. Аз ако бях на мястото на тия пичове, въобще не бих се занимавал с такива кокошкарски изпълнения, особено имайки предвид срещу какво са изправени
.......С наш експертен екип определяме каква е вероятността да се случи някакво случайно събитие....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЛимита им за залог е 100 лева на един фиш. Ама нищо не пречи да пуснеш 100 фиша в различни пунктове. Да не говорим, че може да се залага и по телефона. И на това му викат "залагане на случайни събития". Сигурно е до голяма степен случайно кога ще пръдне Обама, кой ще вземе Оскара или кой ще спечели изборите, ама стойността на софикса е всичко друго но не и "случайно събитие".Споменат ли е Иран = ОСКАР
- Но да се върнем на нашия софикс. Проблемът е, че тука има хора дето въобще не би им било приятно някой да им се заиграва с акцията по този селски начин. Особено ако тази акция е Булгартабак и ако само с купуването на 1 акция тия хора губят милиони. Говоря за един чичка, дето е с мустаки, досущ като партиен функционер от преди 90-те години. Аз ако бях на мястото на тия пичове, въобще не бих се занимавал с такива кокошкарски изпълнения, особено имайки предвид срещу какво са изправени
Last edited by LuckyYou; 11.03.2013, 18:06.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение........
П.С. - Би трябвало букмейкъра да има лимит за залог. Може и да не се приемат чак толкова големи залози на тия. Ако нямат - ще се усетят и ще сложат Д:He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТова говори за едно - много миризлива ни е борсата, много
Не знам дали някой отнесоха глоби тогава - не съм следил, не ме е интересувало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТова говори за едно - много миризлива ни е борсата, много
Днеска готин ден за портмонето. Почти 3% ъп.
И Терата и Еларгото и жабоците. Кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе знам в кой букмейкър е, ама оувърраунда е към 60% при тия коефициентиИ явно пак има кой да залага.
П.С. - Би трябвало букмейкъра да има лимит за залог. Може и да не се приемат чак толкова големи залози на тия. Ако нямат - ще се усетят и ще сложат Д:The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар