IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Успешна седмица на всички и скоро графиката на СОФИКС да заприлича на тази на Никей от последните месеци!
    Ти не спиш ли бре.
    Обръщай малко внимание и на тая жена там

Има само 2 начина Тони да стане горното :

= печатаме здраво (ма знаем как завърши га Тодор Вълчев печаташе...)
    = Теглим заем 4-5 билиона евро и половината се насочват към БФБ (другата естествено изчезва в джобовете на политиците и циганите)

И в двата случая имаме шанс да станем кат Никей, ма после Софикс 100

Коментар

• Успешна седмица на всички и скоро графиката на СОФИКС да заприлича на тази на Никей от последните месеци!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Новата S-Class дебютира в целия си блясък

Технологичните ИНВЕСТИЦИОННИ иновации включват система, която сканира за дупки и настройва окачването !!! Това визирам
        Тази система за дупките ще бъде неефективна в България поради простата причина, че няма да има ефект от нея! Аргумента ми е в това, че избягването на една дупка те вкарва в друга!

Коментар

• Новата S-Class дебютира в целия си блясък

Технологичните ИНВЕСТИЦИОННИ иновации включват система, която сканира за дупки и настройва окачването !!! Това визирам

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Мисля, че е време Голям Мечо да пусне една анкета. През януари бяхте много единомишлени, сега нещо се пропукват позициите. Ще ми е интересно какво е отношението бикове-мечки...
            Мисля, че мечките са повече.

Коментар

• Ако запазя духа който сте прегърнали , мога на свой ред да изразя очевидното " РЪСТ" ,
              НОооо,... до кога и колко и за какви безумия се надеяте ..... То БЕНЦА ако вземе, че и му повярва човек може и да легне да зачака за подходящ ДОНОР в следващите 3 до 5 годинки ..... А ДО ТОГАВА Я КАМИЛАТА , Я КАМИЛАРЯ !!! - Лично мнение , без препоръка .

Коментар

• Мисля, че е време Голям Мечо да пусне една анкета. През януари бяхте много единомишлени, сега нещо се пропукват позициите. Ще ми е интересно какво е отношението бикове-мечки...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Бенца е прав за това, че пътя е много нагоре, но не виждам защо трябва да ви отваря очите. В царството на слепите и едноокия е цар :
                  Е как не виждаш защо. Толкова е просто. Налапал се е с хартии, човека, а не е много алчен, иска да сподели с някой присъствието си в съответните хартии

Коментар

БЕНЦ ,[SIZE="5"][/SIZE всички усилия които полагаш са изгорели гозове !
                    Влез в образа си с достойната си история и може и да бъдеш чут !!!
                    БЕНЦ - 2013

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...ia-si-bliasyk/
                    Бенца е прав за това, че пътя е много нагоре, но не виждам защо трябва да ви отваря очите. В царството на слепите и едноокия е цар :

Коментар

БЕНЦ ,[SIZE="5"][/SIZE всички усилия които полагаш са изгорели гозове !
                      БЕНЦ - 2013

Това е Геко, не е никакъв Бенц. Но си прав, че като Геко щеше да бъде чут много повече. Геко ми беше симпатичен дори с оптимистичната си убеденост за някои позиции.
                      Вярно е, че с Бенца имаме драстично разминаване относно спекулациите с хартията му в Синергона и бъдещето на хакционерите там, но има друга позиция - Хима, която макар и да е любима на спекулантивния капитал смятам, може да се окаже все още подценена. Все пак 5 млрд. активи, които всяка година носят печалба порядъка 70-100 млн и са с капитализация около 350 млн (грубо по сметка наум в момента) мисля, че може без прекалено много скрупули, да се нарече и подценена

Коментар

• БЕНЦ ,[SIZE="5"][/SIZE всички усилия които полагаш са изгорели гозове !
                        БЕНЦ - 2013

Last edited by inta53; 17.05.2013, 22:24.

Коментар

• Дау с нов рекорд, имаме дата следващата седмица за свикване на новото събрание, ликвидирахме Еларг, свършва партито и при Атера до месец с рекордния дивидент, стабилно правителство до месец очаквам - не знам какво чакаме - Хима и Артио ли? какво?.........такъв ръст предстои на БФБ, какъвто никога не е имало........просто е неминуемо, толкова ясно и логично, колкото никога друг път не е било - (естествено ще бъде забелязано от масите едва когато има промени в цените в пъти) не е препоръка
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Що ли си мисля, че който сега пасува и не купува, после ще се псува
                            Остави го нека да се куми и да губи.

Коментар

На 100%

Коментар

Аз доста си по накупих тези дни. А някой гербаджия реши да кешира, че знае ли се.

Коментар

Working...
                                X