IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Днес оптимистите да не пасуват.
    Що ли си мисля, че който сега пасува и не купува, после ще се псува

Коментар

• Днес оптимистите да не пасуват.

Коментар

• ЧЕЗ съди Албания в арбитража
        16.05.2013, 21:41 (обновена 16.05.2013, 21:46)
        news.bg
        Коментари (1)

Чешката енергийна компания ЧЕЗ официално е поискала международен арбитраж против Албания по казуса с отнетия лиценз, съобщи агенция МИА.

Това става ясно от интернет страницата на компанията.

Пред арбитража от ЧЕЗ ще искат компенсации за щетите, причинени от „незащитената инвестиция" в албанската компания на ЧЕЗ.

Регулаторът в Тирана оцени стойността на предполагаемите вреди за албанската икономика на 1 млрд. долара.

В началото на годината лицензът на ЧЕЗ бе отнет от албанското регулаторна комисия заради неспазване на договора с албанското правителство. Според комисията ЧЕЗ не е изпълнила задълженията си от договора, които се отнасят до вноса на електричество и до инвестиции в модернизацията на албанската електроенергийна система.

Коментар

Ти какво очакваше Бойко, като рече, че е спечелил и БФБ да е на червено ли.
          Е те всички твърдят че спечелили, така че зеленото на борсата е плод на колективната еуфория.

Но като вземат да се пънат и да не си гласуват правителство , като нищо ще го спихнат малко временно , иначе прогнозата си е все така на горе.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Пичове, като гледам Дау, в момента сме във вълна, при която всеки ден кеша губи стойност...на БФБ не личи още ясно, понеже кеша гние по банките, при ДФ и посредниците, но едно е сигурно - евтини акции има само щото не се купува - тръгне ли се да се купува - евтиното ще свърши мноооооооого бързо...не е препоръка
            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Като седнах и видях зеленото в индексите дето сте го сътворили днес, рекох да ударя една бира от кеф ....и е го на , объркал съм темата
              Ти какво очакваше Бойко, като рече, че е спечелил и БФБ да е на червено ли.

Коментар

Май обърка темата,
                Като седнах и видях зеленото в индексите дето сте го сътворили днес, рекох да ударя една бира от кеф ....и е го на , объркал съм темата

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Като бях млад едно гаже ми говореше за програма максимум, после ходех като разгробен 3 дни.
                  Не я знам твоята , но като чета тръпки ме побиват .......
                  Май обърка темата,

Коментар

Да ги продам ли? АААА нееее не си давам.
                    Че после можеш пак да си ги земеш...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Нещо имаме нужда от някое свестно IPO.
                      За да изтегли кеша от пазара ли? А ние дето сме се налапали с акции да лапнем ония дългия и дебелия

Коментар

Ако Ви кажа, няма да мога да си изпълня програмата МАКСИМУМ.
                        Като бях млад едно гаже ми говореше за програма максимум, после ходех като разгробен 3 дни.
                        Не я знам твоята , но като чета тръпки ме побиват .......

Коментар

Аааа обичам , но по-тлъстите за по-кратко време или такива които съм си ги оставила, като София БТ АД за вечно.
                          Деси, колко е дивидента от София БТ за 2012?

Коментар

• Нещо имаме нужда от някое свестно IPO.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Аз мисля - по-добре стори така, както ти рекох.
                              Да ги продам ли? АААА нееее не си давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Не го зная тоя чичо,Тони - мене не ми е преподавал.
                                По TV не си ли го гледал.
                                Мене лично ми е анти.

Коментар

Working...
                                X