IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Аааа обичам , но по-тлъстите за по-кратко време или такива които съм си ги оставила, като София БТ АД за вечно.
    Аз мисля - по-добре стори така, както ти рекох.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не го зная тоя чичо,Тони - мене не ми е преподавал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Деси, ти не ного обичаш да вземаш дивидент.

Що нямаш Атерки, Трейдинги, Жабоци - това е неестествено.

Пък аз днес си зех още малко Атерки - полакомих - какво да се прави....
        Аааа обичам , но по-тлъстите за по-кратко време или такива които съм си ги оставила, като София БТ АД за вечно.

Коментар

• Деси, ти не ного обичаш да вземаш дивидент.

Що нямаш Атерки, Трейдинги, Жабоци - това е неестествено.

Пък аз днес си зех още малко Атерки - полакомих - какво да се прави....

Ха - Деси - да не би най-после да си купила жабоци?

Коментар

Какво е Малката секира?
            Стоян Александров: Две трети от българите са протегнали ръка към държавата

Интервю на Надя ПЕТРОВА, 20 Юни 2010; 11:18 Видяна 3226 пъти, 2 коментара

На 14 юни Стоян Александров навърши 61 години. Бившият финансов министър от правителството на Любен Беров е роден в Кюстендилско. Завършва Стопанската академия “Д. Ценов” в Свищов, след което работи в БНБ - клон Кюстендил. Като преподавател в УНСС студентите му лепват прякора Малката секира, Голямата е проф. Георги Петров. Днес Стоян Александров с видимо удоволствие повтаря прякора си и нарича проф. Петров Учителя. От години е ръководител на катедра “Финанси” в УНСС и въпреки че е бил начело на няколко банки, смята преподавателската си дейност за призвание. Александров е бил директор на ЦКБ и дори е имал намерение да я приватизира. След това е бил начело на Токуда банк, а днес е председател на Надзорния съвет на D банк. През миналата година беше признал пред журналисти, че годишното му възнаграждение е 800 000 лева. През 2003 г. бе кандидат от БСП за кмет на София, но загуби на втория тур от Стефан Софиянски.

Коментар

Какво е Малката секира?
              Един чичо дето ги сече мамините синчета и дъщерички студентчета.

Коментар

Ако Ви кажа, няма да мога да си изпълня програмата МАКСИМУМ.
                Лакомия такава!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Какво ще кажете за слуховете, че гласят Малката секира за министър на финансите?
                  Какво е Малката секира?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Предавам се.
                    Ако Ви кажа, няма да мога да си изпълня програмата МАКСИМУМ.

Коментар

Не от групата на Фармата имам повечко SEVTO и Софарма, трейдинга го продадох.
                      Предавам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        SFTRD?
                        Не от групата на Фармата имам повечко SEVTO и Софарма, трейдинга го продадох.

Коментар

Това, което след 1 месец ще има тлъст дивидент и оше нещо.
                          SFTRD?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            АтеркА
                            Нееееее не съм им фенка на тез хартийки

Коментар

АтеркА

Коментар

Браво на теб!

Коментар

Working...
                                X