IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тогава нови избори. Плевнелиев е рядко читав човек. Служебното правителство не ме притеснява. Могат да гласуват актуализацията на бюджета и да си ходят.

Коментар

• 1996, спри се малко бе човек - то бива надъхване ама твоето, чак става смешно.

Същия си като Монти, само дето говориш за ръст, а той за спад. И двамата изпадате в крайности.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Батя, РБ искат невъзможни неща. Няма как със 107 депутата да започнеш война с ДПС. На Радан Кънев му е лесно да говори тези неща, защото не му се налага да прави правителство. Веднага след изборите Кънев пое точно по линията Костов, която доведе до изчезване на автентичното дясно. В момента целенасочено взривява отвътре Реформаторският Блок. Сякаш непрекъснато поставя умишлено неизпълними условия. Без значителни компромиси е невъзможно да има правителство. РБ трябва да решат какво може да се жертва. При 107 депутата няма друг избор.
        Обикновено сме на едно мнение, но тук не мисля че си прав. РБ е приключило още с тези избори ако влезе в безпринципна подкрепа на ББ, той си разиграва коня както предния мандат, ДПС стои отзад и реално ББ прокарва техните интереси, всичко да е зад завесите договорено и подредено, а РБ какво да прави??? да прибере едни пари като Атака за да подкрепя това което ще става в ГЕРБ и ДПС ... ясно че няма как да стане и РБ много ясно го казват. РБ не е Атака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
          Щото няма достатъчно балъци
          Има - чакат в ниското с много кеш. Това също е балъшко

А, иначе че няма кой да продава - то това е пределно ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Манипулативната преса в БГ показва по много крив начин изхода от срещата между ГЕРБ и РБ. Нещата съвсем не са така черни. Имат близо 100% разбирателство по философията и приоритетите за управление според програмите им. НО.. ако Тиквата си търси формален повод да не влезе в коалиция който ще го принуди да изкърти Пеевски, това вече е проблем на избирателите му, които ако имат капчица акъл в главите, на евентуални следващи избори е логично на поне 80% да се прелеят към РБ!
            Интересно че не отворихме със спад след тия фалшиви заглавия. Може би има някаква надежда за интелигентността поне на тази представителна извадка от народа, която се занимава с инвестиции на БФБ
            Батя, РБ искат невъзможни неща. Няма как със 107 депутата да започнеш война с ДПС. На Радан Кънев му е лесно да говори тези неща, защото не му се налага да прави правителство. Веднага след изборите Кънев пое точно по линията Костов, която доведе до изчезване на автентичното дясно. В момента целенасочено взривява отвътре Реформаторският Блок. Сякаш непрекъснато поставя умишлено неизпълними условия. Без значителни компромиси е невъзможно да има правителство. РБ трябва да решат какво може да се жертва. При 107 депутата няма друг избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
              Що няма разпродажби
              Щото няма достатъчно балъци

Коментар

• Старата парадигма - лоши новини, сривове на чуждите борси, съответно тук продаваме за да купим по-евтино - очевидно не работи вече

Това не е изненада за мен, а за много ще бъде един безценен урок

Коментар

Цените на артиите на БФБ НЕ ПОКАЗВАТ НИЩО.

Показват, че са лесни за манипулиране. Затова и падаме с 90% и после се качват с 5/6 пъти. Примери ГАЗ от 1.10 на 11 лв. за 2 г. Какво е показвала цената от 1.10 я ми обясни

И с това ви пожелавам приятна вечер
                  Казват,каквото може да ти каже един голям див освирепял от глад вълк застанал
                  срещу теб готов за атака.

Коментар

• Що няма разпродажби

Коментар

• Манипулативната преса в БГ показва по много крив начин изхода от срещата между ГЕРБ и РБ. Нещата съвсем не са така черни. Имат близо 100% разбирателство по философията и приоритетите за управление според програмите им. НО.. ако Тиквата си търси формален повод да не влезе в коалиция който ще го принуди да изкърти Пеевски, това вече е проблем на избирателите му, които ако имат капчица акъл в главите, на евентуални следващи избори е логично на поне 80% да се прелеят към РБ!
                      Интересно че не отворихме със спад след тия фалшиви заглавия. Може би има някаква надежда за интелигентността поне на тази представителна извадка от народа, която се занимава с инвестиции на БФБ

Коментар

Цените на артиите на БФБ НЕ ПОКАЗВАТ НИЩО.

Показват, че са лесни за манипулиране.
                        Tова е най правилното ти заключение спрямо инак не особено достоверните ти ( поне за мен) съждения относно бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Ти пък, колко си скромен. Направо награда ще ти дадем. Че то Батката няма такава доходност бре..
                          казах ,че е вреден и манипулативен ..но никой не ми вярва.....

А за цирка ,който прави боци ,смятах ви ,че сте с по високи умствени възможности....

боци , сега си го връща на РБ за това че го направиха за смях и се гавриха с него през цялата кампания...
                          щи ги разцепи на съставните и части и ще му се молят пред къщата в банкя още тази неделя...да им прости ,както бареков....
                          Иначе играта е ясна...
                          ще открият огромна дупка или в КТБ или в Бюджета и целокупния народ трябв да се поклони пред Бащицата да го извади от калта....и даже да си върже въжето с което да бъде обесен....
                          Това е положението.... но то ще е до пролетта....и ще има правителство ,ако ще с марсианците щее ...
                          борисоф се мъчи да цепи и барека и БСП и РБ едновременно.... ще стигне и до Симеонов....
                          къде е Самоубиицев и Минчев...да каже какъв вожд е той... Тиквата..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Тъкмо си викам - стига съм купувал, че идва зима и празници и че цените са доста...а то имам чувството че тази и следващата седмица ще се отворят нови хубави възможности - жалко че нямам кеш!

п.с. или пък имам
                            Мисля че ще познаеш.Правилно ти е чувството.Ще има падане по доста позиции повече от колкото си мислим.

Коментар

• Тъкмо си викам - стига съм купувал, че идва зима и празници и че цените са доста...а то имам чувството че тази и следващата седмица ще се отворят нови хубави възможности - жалко че нямам кеш!

п.с. или пък имам
                              Last edited by tony1975; 16.10.2014, 06:27.

Коментар

Щом във форума има 7-8 активни да пишат да продаваме и че падаме

Това е силен BUY сигнал.

Утре ще купувам

Чакам да прочета какво са се разбрали ГЕРБ и РБ.
                                Давай искам днес оборот .

Коментар

Working...
                                X