Тогава нови избори. Плевнелиев е рядко читав човек. Служебното правителство не ме притеснява. Могат да гласуват актуализацията на бюджета и да си ходят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБатя, РБ искат невъзможни неща. Няма как със 107 депутата да започнеш война с ДПС. На Радан Кънев му е лесно да говори тези неща, защото не му се налага да прави правителство. Веднага след изборите Кънев пое точно по линията Костов, която доведе до изчезване на автентичното дясно. В момента целенасочено взривява отвътре Реформаторският Блок. Сякаш непрекъснато поставя умишлено неизпълними условия. Без значителни компромиси е невъзможно да има правителство. РБ трябва да решат какво може да се жертва. При 107 депутата няма друг избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеЩото няма достатъчно балъци
А, иначе че няма кой да продава - то това е пределно ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМанипулативната преса в БГ показва по много крив начин изхода от срещата между ГЕРБ и РБ. Нещата съвсем не са така черни. Имат близо 100% разбирателство по философията и приоритетите за управление според програмите им. НО.. ако Тиквата си търси формален повод да не влезе в коалиция който ще го принуди да изкърти Пеевски, това вече е проблем на избирателите му, които ако имат капчица акъл в главите, на евентуални следващи избори е логично на поне 80% да се прелеят към РБ!
Интересно че не отворихме със спад след тия фалшиви заглавия. Може би има някаква надежда за интелигентността поне на тази представителна извадка от народа, която се занимава с инвестиции на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЦените на артиите на БФБ НЕ ПОКАЗВАТ НИЩО.
Показват, че са лесни за манипулиране. Затова и падаме с 90% и после се качват с 5/6 пъти. Примери ГАЗ от 1.10 на 11 лв. за 2 г. Какво е показвала цената от 1.10 я ми обясни
И с това ви пожелавам приятна вечер
срещу теб готов за атака.
Коментар
-
Манипулативната преса в БГ показва по много крив начин изхода от срещата между ГЕРБ и РБ. Нещата съвсем не са така черни. Имат близо 100% разбирателство по философията и приоритетите за управление според програмите им. НО.. ако Тиквата си търси формален повод да не влезе в коалиция който ще го принуди да изкърти Пеевски, това вече е проблем на избирателите му, които ако имат капчица акъл в главите, на евентуални следващи избори е логично на поне 80% да се прелеят към РБ!
Интересно че не отворихме със спад след тия фалшиви заглавия. Може би има някаква надежда за интелигентността поне на тази представителна извадка от народа, която се занимава с инвестиции на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЦените на артиите на БФБ НЕ ПОКАЗВАТ НИЩО.
Показват, че са лесни за манипулиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТи пък, колко си скромен. Направо награда ще ти дадем. Че то Батката няма такава доходност бре..
А за цирка ,който прави боци ,смятах ви ,че сте с по високи умствени възможности....
боци , сега си го връща на РБ за това че го направиха за смях и се гавриха с него през цялата кампания...
щи ги разцепи на съставните и части и ще му се молят пред къщата в банкя още тази неделя...да им прости ,както бареков....
Иначе играта е ясна...
ще открият огромна дупка или в КТБ или в Бюджета и целокупния народ трябв да се поклони пред Бащицата да го извади от калта....и даже да си върже въжето с което да бъде обесен....
Това е положението....но то ще е до пролетта....и ще има правителство ,ако ще с марсианците щее ...
борисоф се мъчи да цепи и барека и БСП и РБ едновременно....ще стигне и до Симеонов....
къде е Самоубиицев и Минчев...да каже какъв вожд е той...Тиквата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТъкмо си викам - стига съм купувал, че идва зима и празници и че цените са доста...а то имам чувството че тази и следващата седмица ще се отворят нови хубави възможности - жалко че нямам кеш!
п.с. или пък имам
Коментар
-
Тъкмо си викам - стига съм купувал, че идва зима и празници и че цените са доста...а то имам чувството че тази и следващата седмица ще се отворят нови хубави възможности - жалко че нямам кеш!
п.с. или пък имамLast edited by tony1975; 16.10.2014, 06:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЩом във форума има 7-8 активни да пишат да продаваме и че падаме
Това е силен BUY сигнал.
Утре ще купувам
Чакам да прочета какво са се разбрали ГЕРБ и РБ..
Коментар
Коментар