IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Абе опънете го тоя смукач!
    Опъваме го !

Коментар

• Абе опънете го тоя смукач!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        ТИ ТВОИТЕ 10% ЪП ГИ ЧАКАШ ВЕЧЕ МЕСЕЦ , НО НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧИХА НА ДАТА 13-и МАЙ ........................ така както изместваш нещата - тази седмица - другата седмица и т.н. си мисля, че до края на годината няма да познаеш...

................... иначе някоя седмица или месец може и да има 10% ъп

как не ти увря тиквата, че със "серГЕЙЧЕТА в шалвари" нищо добро не очаква България, а още по-малко БФБ
        Ти май си много обиден на Станишев... но мнозинството от хората са по-обидени на Бащицата. Ако мислиш че нищо добро не очаква БФБ не си губи времето а продавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          ТИ ТВОИТЕ 10% ЪП ГИ ЧАКАШ ВЕЧЕ МЕСЕЦ , НО НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧИХА НА ДАТА 13-и МАЙ ........................ така както изместваш нещата - тази седмица - другата седмица и т.н. си мисля, че до края на годината няма да познаеш...

как не ти увря тиквата, че със "серГЕЙЧЕТА в шалвари" нищо добро не очаква България, а още по-малко БФБ
          По-принцип, като гледам как стоят нещата май няма и да помиришем приватизиране на БФБ и го казвам защото само това може да изкара борсата на много високо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
            Не съм политикант, но мисля, че очакванията за правителство още във Вторник активизираха тук таме някой. Мисля, че правителство следващата седмица ще се отрази много силно на БФБ +10% като за отскок още от понеделник очаквам. Не е препоръка.

Че какво е станало точно днес? Мен не ме учудва че ще има правителство още следващата седмица и то обещават в началото Учудвам се на тези дето предричаха хаос и всякакви други лоши варианти - някои може би и са играли така на БФБ. Отсега нататък само хубави времена

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
              Точно днес има основание да го напишеш
              Че какво е станало точно днес? Мен не ме учудва че ще има правителство още следващата седмица и то обещават в началото Учудвам се на тези дето предричаха хаос и всякакви други лоши варианти - някои може би и са играли така на БФБ. Отсега нататък само хубави времена
              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Не съм политикант, но мисля, че очакванията за правителство още във Вторник активизираха тук таме някой. Мисля, че правителство следващата седмица ще се отрази много силно на БФБ +10% като за отскок още от понеделник очаквам. Не е препоръка.
                Точно днес има основание да го напишеш

Коментар

• Не съм политикант, но мисля, че очакванията за правителство още във Вторник активизираха тук таме някой. Мисля, че правителство следващата седмица ще се отрази много силно на БФБ +10% като за отскок още от понеделник очаквам. Не е препоръка.
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Поне това добре, че с тия безумни идеи дето имаха...
                    те тия идеи бяха докато пипнат гласовете на пенсионерите, мързеливите, неспособните и завистливите.
                    Винаги са си лъгали преди избори, защо точно сега да се променят

Коментар

• Орешарски: Няма да пипаме данъчната система
                      Поне това добре, че с тия безумни идеи дето имаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Да де, ама парите носиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Още не е късно, има 40 тина минути
                          Да де, ама парите носиш ли?

Коментар

• Още не е късно, има 40 тина минути

Коментар

• НАТИСКАЙТЕ КОМУНИСТИЧЕСКО-АМЕРИКАНСКИ АГЕНТУРНИЦИ - ЛАСТИКА СКОРО ЩЕ ПЛЮЩИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Орешарски ще харчи пари, които няма. Той трябва да предотврати нови бунтове през есента и зимата. Икономиката ще живне. Разбира се, постарому - едно за теб, едно за мен краднато в джоба. Въпрески това ще се усети и на борсата. Ала след 2-3 години ново фиаско, защото при нас не може да не се плащат дълговете..
                                Това е песимистичният вариант. Оптимистичният е ако успеят да докарат няколко по-сериозни чуждестранни (западни) компании (примерно автомобилостроител, производител на потребителска електроника и още няколко в леката промишленост), които да инвестират шумно, като подобрят цялостния бизнес имидж на страната навън. Тогава сериозният капитал на борсата може да се завърне (и сега го има в излишък на запад, но не му се занимава с балкански шитни). А икономиката ще заскърца в правилната посока...

Коментар

Working...
                                X