IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И днес ще имам повод за опъване на смукача

Коментар

• ако комунягите не отваржат този път малко кисиите и не разпределят част от богатството и сред средните и бедните хорица в българия , зимата всичко ще бъде изметено и ще има калашници. нещата са фифти фифти пък може и да искат калашници

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Не знам за политическата обстановка, но министър председателя си го бива със сивото вещество и мисли с главата си , а не с оная работа.
        А тук си в грешка , колкото и да е добър мъжът винаги има моменти в които мисли с оная си работа. Въпроса е да не е повече от половината време
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Не се познава ме, но си личи от коя КОЗА яре си, - да не си изтървал 0-та ???
          С нулата беше преди няколко седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
            Аз имам 6% кеш, ако това е много!?

Не се познава ме, но си личи от коя КОЗА яре си, - да не си изтървал 0-та ???

Коментар

• Мдааа...Както се вижда биовет и неохима мощно напред.
              Не остават много читави позиции...
              Особено за кеша от ларга, као, ...
              Е все пак ще има хим и ццб за всички неуспели овреме да вземат от най-горещите и атрактивни ... но внимавайте да не загробите кеша, защото има и опасни места, като застрахователски, синергонски, еврохолдски и т.н - с повишено внимание, както много хора казаха - не всяко магаре ще лети вече в торнадото
              Не е препоръка
              Last edited by padre Bonaventura; 30.05.2013, 11:50.

Коментар

• Аз имам 6% кеш, ако това е много!?

Коментар

• Точно така пичове, стойте отстрани и гледайте, а като дойдат чужденците преди това точно ще ви пуснат инфо тук във форума , че идват и вие точно преди тях да си купуте - седмицата преди това Както преди да почнат да продават чужденците инсайдарите смъкнаха акциите и гащите като занижиха котировките, така бъде сигурни, че рязко ще вдигнат котировките в пъти, за да продават в пъти по високи цени на чужденците - така е на БФБ, понеже няма койда да регулира пазара и цените. не е препоръка
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• [QUOTE=Han Krum;1059455653]
                    Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Тва би се случило на един по-късен етап......за жалост аз не споделям оптимизма, защото без някой чужденец да дойде сме си жалки в стремежа си да вдигаме акциите. Чужденци на тоя етап не биха дошли, с тази ниска ликвидност и с тази нестабилна власт.
                    Точно за това иде реч. И моите притеснения са в тази посока.

Коментар

• Както е тръгнало днес да не минем 430.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        пип, ако търсиш причини да отричаш бичия тренд, все ще си намериш.
                        Дано не закъснееш твърде много, преди да се увериш какво точно се случва на БФБ
                        Ааа споко, подготвил съм се.
                        В 10 позиции де се надявам да се стрелят нагоре.
                        28% от портфейла , повече не ми дава сърцето.
                        Останалото в сосни дивидентни адсици и привилегировани.

Коментар

• [QUOTE=siko13;1059455651]
                          Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          На по-високи цени винаги има повече купувачи! Историята го е доказала.

Бг мамите и таксиджиите дори не помислят за БФБ. Ами като се сетят пак и те че я има?
                          Тва би се случило на един по-късен етап......за жалост аз не споделям оптимизма, защото без някой чужденец да дойде сме си жалки в стремежа си да вдигаме акциите. Чужденци на тоя етап не биха дошли, с тази ниска ликвидност и с тази нестабилна власт.

Коментар

• Рогатото "Батя" - колко си заблудено
                            В една фалирала вече държава ти сънуваш Ръстове
                            Скоро идва Виденов ден - споко

Коментар

• [QUOTE=Батя;1059455650]На по-високи цени винаги има повече купувачи! Историята го е доказала.

Бг мамите и таксиджиите дори не помислят за БФБ. Ами като се сетят пак и те че я има?

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                                Мисля си, всички потриваме ръце и чакаме, а то за да има ръст, трябва някой и да купува.
                                На по-високи цени винаги има повече купувачи! Историята го е доказала.

Кеша от Каолин, Еларг и честичната ликвидация при Атера, дори и да постои за малко по депозити пак на БФБ ще се налее.
                                Когато минем 500-600 много хора ще се успокоят че тренда е в сила

Ами рекордните депозити на населението?

А чужденците дето масово ни избягаха. Опитвали са от меда, пак ще се завъртят насам. Особенно като видят, че на пазарите от първия ешалон потенциала се поизчерпва. Почват да търсят нешлифовани диаманти от втория, третия...
                                А накрая и ПФ ще скочат, щото ще вземат да ги питат - Абе Софикс прави по 50-60% на година, а вие по 4%, що така!?

Коментар

Working...
                                X