IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Батенка, аз нямам депозити.В акции съм изцяло, но не бия барабана и не прокламирам, че пазара се вдига, а то все да пада.И кога казваш ще стане 1000

Според мен е почнал от миналата година май към 900 пункта .... тази е по убедителен и някъде към април търсеше 1000 ...за 2015 не сме му чули мнението още........

Коментар

• Брифингът на РБ от 15 часа днес дали ще се отрази на настроенията на пазара?

Коментар

• Батенка, аз нямам депозити.В акции съм изцяло, но не бия барабана и не прокламирам, че пазара се вдига, а то все да пада.И кога казваш ще стане 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Има ли оптимисти?

И мен отдавна ме гризе и ми иде да разпродам, така че съм оптимист.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Батя, не ти вярвам, поне по 10 си го направил.Ти винаги купуваш на дъното и продаваш на върха..Нещо не ми отговаряш за прогнозата за 1000 и за репата.Ти си гурото на ъпърите, а пазиш тайните.
            Репата си ги ролвам и си плащам лихвите като пич. От началото на годината съм с доходност +39% на портфейла, та лихвите по репата съм ги избил за 4 г. напред
            Чудно ми е теб какво те мъчи толкова...напрегнат си нещо, а би трябвало да си спокен с парички на депозит..

Коментар

• Батя, не ти вярвам, поне по 10 си го направил.Ти винаги купуваш на дъното и продаваш на върха..Нещо не ми отговаряш за прогнозата за 1000 и за репата.Ти си гурото на ъпърите, а пазиш тайните.
              Last edited by Kiro; 09.10.2014, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                Пичове пак за Батя Абе кой може да прогнозира нашите 'политици' какви ще ги надробят. Аз се опасявам повече да не избият западните пазари че този Октомви си е исторически доста опасен за борсите

Успех на биците!
                Great market bottoms in my career:
                Oct 10, 2002
                Oct 10, 2008 (VIX peak)
                Oct 4, 2011

Something about this time of the year.
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Сега са рядкост. На Софка 900 ще е гъмжило
                  Вавилонско стълпотворение

Коментар

Точно така, те искат стабилна основа - стръмна графика яко нагоре за да се включат - не им харесват къдрави графики и на тях предпочитат да са на депозит на 4% както сподели някой преди тук наскоро

Коментар

До болка познати неща!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Има ли оптимисти?

Коментар

Нищо не разбираме и нищо не знаем, а Батя си е очетворил капитала
                          Да, точно, по 4 беше при мен докато Софикс направи движението 320 - 620, а ти чакаше да ти кажа точно кога ще е ръста, до къде ще стигне да продадеш и кога пак да си купиш на корекцията
                          Чекай Кире, чекай и поплювай във форума... пак ще гледаш така и ще се сърдиш на Батя че направил луда доходност, а теб не те открехнал кога и как

Коментар

• еврей гледам бая има . но ще се справя

Коментар

• Има ли оптимисти?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                На 700- 750 ще са супербалонизирани като се има предвид бг фундаменто.
                                Ако можеше да се къси на бфб като хората да сме видели вече 300...
                                Ако можеше да се къси като хората да сме видели 1100 отдавна. При силен спад надолу между купувачите започват силно да преобладават продаващите на късо, които купуват за да закриват позиции. При силен ръст нагоре основните купувачи пак са шортилите които закриват позиции на пожар.

Коментар

Working...
                                X