Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеКак мислите ще е по-добре за БФБ, ако КТБ фалира и почнат да се изплащат гарантираните депозити, или ако отвори врати по някакъв начин - някой да я лапне примерно?
За мен и двата варианта са положителни за БФБ и акциите..особено вторият вариянт, за който все повече си мисля че затова се бавят нещата за да бъдат нагодени когато му дойде времето - тогава ще се изригва яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТе ги имат готови поне от 7-8 години в лагерите на FEMA.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеСпоко американците са приготвили 500 000 пласмасови ковчези за докрая на годината.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеБрей мама му стара... Хиляди негри умират в Африка от няколко месеца, гък не казвате, умрял един британец близо до гъза ни и се загрижихте веднага...
Аман от hypocrisy...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеЛаша работа.
А и не казват, чий са го дирили тези британци в Македония, колко време са били там, откъде са дошли.
Информацията е изцяло подчинена на английската гледна точка. Телеграф!
Ако научите повече, обаждайте,..
Брех, мам... ...ра, само това ни трябваше сега.
Аман от hypocrisy...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
8:50 The Macedonia Health Ministry has confirmed the death of a British national, saying Ebola is "suspected" and that the victim travelled from Britain, reports Reuters.
18:37 Futher details from Reuters on the British man suspected of contracting the Ebola virus who has died in Macedonia. The report quotes a senior Macedonian government official:
Quote The official, who spoke on condition of anonymity, told Reuters a second Briton had also shown symptoms of the virus.
He said the two had been staying at a hotel in the capital Skopje and that hotel staff and the ambulance crew that took them in for treatment had been put into isolation.Custodite sortem vestram
Коментар
-
-
Как мислите ще е по-добре за БФБ, ако КТБ фалира и почнат да се изплащат гарантираните депозити, или ако отвори врати по някакъв начин - някой да я лапне примерно?
За мен и двата варианта са положителни за БФБ и акциите..особено вторият вариянт, за който все повече си мисля че затова се бавят нещата за да бъдат нагодени когато му дойде времето - тогава ще се изригва яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
коалиция и искат искат,Бойко ще го заболи главата от искания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеБрифингът на РБ от 15 часа днес дали ще се отрази на настроенията на пазара?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар