БЪЗИКИЛИИКС -Истината ,каквато можеше да бъде /или частна теория на НЕ вероятностите/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеhttp://neverojatno.wordpress.com/2013/05/01/krib/
Ей това е оригинала!Бъзикилийкс!!!А бе как си представяте Огнян Донев да изцепи такова нещо!Дори и да го мисли,ще каже по друг начин!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеМирише ми на нагласено - едва ли го е казал
Те неговите бачкатори още утре ще го запалят
Ей това е оригинала!Бъзикилийкс!!!А бе как си представяте Огнян Донев да изцепи такова нещо!Дори и да го мисли,ще каже по друг начин!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е ,малка извадка...
Но и тези 3,4 к протестиращи са малка извадка на на 3 милиона гласували през 12 май 2013 г..
който не са 50 % от населението през 1990 г...
важната е да не си правим сами труден живота...
Нищо не пречеше да насвият правителството със срок май 2014 г. и да се успокоят нещата ,сега всичко е в хаос ,но нещата няма да се оправят и при изборите през 2014 г... а ако падне правителсттвото и има избори септемвриз ,ще се ходи на избори още януари.. за да изберем пак комУнистите...
вервай ми...!
Коментар
-
ТОЯ ПЪК И ТОЙ СЕ ИЗКАЗАЛ , НА 10 СТИНКИ ЩЕ ГО ВИДИМ ДЕ ЩЕ СЕ КРИЕ . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
http://www.zajenata.bg/%D1%88%D0%B5%...-news6750.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеЯко надоле щом и ти почна да питаш и да се чудиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАнкетата беше дали ще падне правителството и ако падне в какъв срок. Повечето хора мислеха че няма да падне или поне няма да падне тази година. Но това е малка извадка -150 - 200 човека от които повечето са сред хората с топ 10% по доходи в България - поне така си мисля.
Истината е че младите умни хора продължават да имигрират, и после каква борса ще искате да има. Кой ще развива тези компании?
Но и тези 3,4 к протестиращи са малка извадка на на 3 милиона гласували през 12 май 2013 г..
който не са 50 % от населението през 1990 г...
важната е да не си правим сами труден живота...
Нищо не пречеше да насвият правителството със срок май 2014 г. и да се успокоят нещата ,сега всичко е в хаос ,но нещата няма да се оправят и при изборите през 2014 г... а ако падне правителсттвото и има избори септемвриз ,ще се ходи на избори още януари.. за да изберем пак комУнистите...
вервай ми...!
Коментар
Коментар