IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    златото (но не среброто) е изпята песен. Пяха пяха и накрая прегракнаха. За къв ти е тва злато. Нито се яде, нито се пие и за *уй не става.
    Абе така говориш ама единственото нещо, което през годините винаги е имало материална стойност и практически тя винаги се е покачвала, това е златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Заделени са мнооооо повече... Предполагам обаче, че ще забравиш този си псевдоним завинаги след някой друг месец.
      златото (но не среброто) е изпята песен. Пяха пяха и накрая прегракнаха. За къв ти е тва злато. Нито се яде, нито се пие и за *уй не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Ти задели 10-те биткойна за баса настрана, да не стане грешка при тоя спад на златото и среброто!
        Заделени са мнооооо повече... Предполагам обаче, че ще забравиш този си псевдоним завинаги след някой друг месец.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Марков, аз не гледам кое с колко пада! Направил съм си някакви изводи за компаниите и съм си селектирал 10-20 на бфб, които ме интересуват. Интересувам се само от тях, следя им отчетите /защото вярвам в тях/ и търгувам на 90% само тях. Не виждам нищо по-добро от това компаниите, в които вярвам да паднат драматично!
          П.С. Компании като зърнени храни НЕ ме интересуват и бих влезнал в тях за не повече от 10 дни и то при изклютилни събития!
          Както казах и аз не съм им фен но погледнато от сегашна гледна точка цената от преди 6 мееца вече е на дубъл ......

Относно твоята мисъл..... Ако наистина си селектирал компании в които вярваш, вероятно ги имаш в портфеила си , и ми е доста странно неистова да се радваш на драматичния им спад...няма логика.

Другия вариант .... селектирал си компании в които вярваш , ама не си купуваш акции от тях...... също не ми е логичен.

Както и да е ....ако всички играем и мислим еднакво просто няма как да има движение на цената...
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Традициите не са това което бяха .....като гледам е много вероятно традиционния летен застои да ни се размине

То в последните години незнам кое е традиционното, май от 5 имаше 2 августовски ръстове.
            Та и сега се чудя в тая дрямка и несигурност, апатия, дали няма да се използва момента на заспалостта.
            Ще се види, препоръки няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Понякога мисля като теб , макар никога да не съм бил фен на Зърнените храни, не можах да се сдържа при погрома на цената им преди няколко месеца и взех няколко хиляди бройки. Мисля че като му доиде времето ще се продадат със пъти не с проценти.....
              Марков, аз не гледам кое с колко пада! Направил съм си някакви изводи за компаниите и съм си селектирал 10-20 на бфб, които ме интересуват. Интересувам се само от тях, следя им отчетите /защото вярвам в тях/ и търгувам на 90% само тях. Не виждам нищо по-добро от това компаниите, в които вярвам да паднат драматично!
              П.С. Компании като зърнени храни НЕ ме интересуват и бих влезнал в тях за не повече от 10 дни и то при изклютилни събития!
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Ти вече зае ли дългосрочна къса позиция при нефта, Гойко? Или когато бензина по бензиностанциите иде над 3 лева ще си гризеш ноктите?!
                Ти задели 10-те биткойна за баса настрана, да не стане грешка при тоя спад на златото и среброто!

Коментар

Говорим си на различни езици - ти явно търсиш краткосрочни спекулации /днес продаваме, утре купуваме/, а аз ти говоря за друго нещо. Какво по-хубаво нещо ако си харесал акциите на ГЕ или на Еврохолд за покупка и те паднат с колкото се може повече?
                  Понякога мисля като теб , макар никога да не съм бил фен на Зърнените храни, не можах да се сдържа при погрома на цената им преди няколко месеца и взех няколко хиляди бройки. Мисля че като му доиде времето ще се продадат със пъти не с проценти.....

Коментар

Какво пречи да заемеш дългосрочна къса позиция?
                    Не съм споменавал краткосрочни спекулации никъде
                    По принцип темата е БФБ, където мога да ти изброя факти за късите позиции. А иначе, в конкретния случай /за НИСЕ/ пречи Бен, но това е мое лично лаишко мнение.
                    Last edited by 15%; 18.07.2013, 22:19.

Коментар

Ти вече зае ли дългосрочна къса позиция при нефта, Гойко? Или когато бензина по бензиностанциите иде над 3 лева ще си гризеш ноктите?!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Говорим си на различни езици - ти явно търсиш краткосрочни спекулации /днес продаваме, утре купуваме/, а аз ти говоря за друго нещо. Какво по-хубаво нещо ако си харесал акциите на ГЕ или на Еврохолд за покупка и те паднат с колкото се може повече?

Коментар

• Традициите не са това което бяха .....като гледам е много вероятно традиционния летен застои да ни се размине

Коментар

Няма логика да купуваш акциите които са паднали най-много, защото те може да паднат още повече, а дори и да занулят , това не може да бъде критерии.
                            Според мен винаги когато купуваш или продаваш трябва да имаш обективна преценка за даденото дружество и състоянието на пазара като цяло.

П.П. Човек който предполага, че предстои огромен спад няма нужда да изчаква той да се случи, а трябва да вземе навреме къси позиции.

Коментар

Бен обеща, че няма да е толкова в "обозримо бъдеще"!
                              Аз друго се питам: не е ли редно човек, който иска да притежава дадени акции да се надява на огромен спад . Не трябва ли човек да търси акциите, които падат най-много когато купува?
                              Няма логика да купуваш акциите които са паднали най-много, защото те може да паднат още повече, а дори и да занулят , това не може да бъде критерии.
                              Според мен винаги когато купуваш или продаваш трябва да имаш обективна преценка за даденото дружество и състоянието на пазара като цяло.

П.П. Човек който предполага, че предстои огромен спад няма нужда да изчаква той да се случи, а трябва да вземе навреме къси позиции.

Коментар

Бен обеща, че няма да е толкова в "обозримо бъдеще"!
                                Аз друго се питам: не е ли редно човек, който иска да притежава дадени акции да се надява на огромен спад . Не трябва ли човек да търси акциите, които падат най-много когато купува?
                                + 111

Не само че е редно, а и мноого препоръчително.
                                Само един лимитиращ фактор има - количеството кеш

Коментар

Working...
                                X