IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    От последните 9 календарни месеца портфейла ми е бил надолу само през юни. Доволен съм от представянето си на борсата. В момента има много кеш, който стои в страни и се чуди къде да влезе. Това, че ти си от изоставащата вълна и няма да купиш преди пазара да е скочил значително не означава, че всички мислят така. Говорих последните дни с доста приятели, които се ослушват къде да влязат. Според мен входа ще е много тънък защото през последната година пенсионните фондове изкупиха фрифлоута. Спекулантите ще са изненадани колко по-малко акции се предлагат в сравнение с минали ралита. Не твърдя, че ръста ще започне утре, но според мен няма на къде да падаме повече. Имаме много пари, малко акции, стабилизиране на политичекста обстанова и евентуално оздравяване на КТБ. Според мен при банката пазара е отчелвъзможно най-лошият сценарий, следователно каквото и да се случи ще бъде възприето положително. Може би песимизма ти идва от лоши инвестиции в гупата на Цветан Василев и Булгартабак. Света не е толкова мрачен колкото ти изглежда. Вероятно си разочарован от смяната на властата в България и от загубите на терористите в Украйна, но пазара възприема и двете събития положително.
    Никога не съм хвалил Борисов. Комунистите са интересни хора. Считат, че всеки който критикува тяхната мафиотка група е от ГЕРБ, платен американски империалист или други подобни глупости. Когато човек обижда опонента си това е явен сигнал, че няма аргументи с които да изгради адекватна теза. Пожелавам ти успешна борсова търговия.
    Само гербаджия може да не отчита вътрешната ,външната обстановка плюс политическа нестабилност ,плюс банкова и икономическа криза....
    Не ми се говори ,че ще ме изтрият...
    тепърва ще видиш криза......като открият КТБ ..... а с нея и други институции ,фирми ,общини и т.н ..а банките са ни много добри. и продължават да стават по добри и по можещи........

П.П. забравих да го спомена другата година до май ще има такава сеч в Щатите и Европа ,че не ми се мисли......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами да вземат да влезнат.....
      Що пишеш ,ходи им се помоли да качат борсата....
      Търга на Албена изобщо не е показателен ,винаги туристическите дружества ,лятото правят серизно качване....
      Май си глътнал водата а....с акции...
      Кеша е господар до следващите шест месеца най малко....
      А ти си пиши за борисовата мъдрост и че няма криза в банковата система.....
      По скоро мога да влезна е Енергони с 100 лева отколкото в химерата качваща се борса.....с десетки хиляди...
      П.П. Вече 10 пост в направление ....бича борса...
      От последните 9 календарни месеца портфейла ми е бил надолу само през юни. Доволен съм от представянето си на борсата. В момента има много кеш, който стои в страни и се чуди къде да влезе. Това, че ти си от изоставащата вълна и няма да купиш преди пазара да е скочил значително не означава, че всички мислят така. Говорих последните дни с доста приятели, които се ослушват къде да влязат. Според мен входа ще е много тънък защото през последната година пенсионните фондове изкупиха фрифлоута. Спекулантите ще са изненадани колко по-малко акции се предлагат в сравнение с минали ралита. Не твърдя, че ръста ще започне утре, но според мен няма на къде да падаме повече. Имаме много пари, малко акции, стабилизиране на политичекста обстанова и евентуално оздравяване на КТБ. Според мен при банката пазара е отчелвъзможно най-лошият сценарий, следователно каквото и да се случи ще бъде възприето положително. Може би песимизма ти идва от лоши инвестиции в гупата на Цветан Василев и Булгартабак. Света не е толкова мрачен колкото ти изглежда. Вероятно си разочарован от смяната на властата в България и от загубите на терористите в Украйна, но пазара възприема и двете събития положително.
      Никога не съм хвалил Борисов. Комунистите са интересни хора. Считат, че всеки който критикува тяхната мафиотка група е от ГЕРБ, платен американски империалист или други подобни глупости. Когато човек обижда опонента си това е явен сигнал, че няма аргументи с които да изгради адекватна теза. Пожелавам ти успешна борсова търговия.

Коментар

Нещата определено са доста добре. Имам приятели на кеш които се чудят къде да влизат. Обикновенно става така, че всички се юрват на куп за да не изтърват далаверата и цените рязко дръпват нагоре. За първи път от доста време усещам нервност в кеша. Търга за акциите от Албена беше показателн за настроенията на големите. Вече се усеща как и дребните се замислят. Определено няма на къде да пада пазара а когато няма на къде да пада скача. Въпроса е кога а това е божа работа, никой не знае със сигурност.
        Ами да вземат да влезнат.....
        Що пишеш ,ходи им се помоли да качат борсата....
        Търга на Албена изобщо не е показателен ,винаги туристическите дружества ,лятото правят серизно качване....
        Май си глътнал водата а....с акции...
        Кеша е господар до следващите шест месеца най малко....
        А ти си пиши за борисовата мъдрост и че няма криза в банковата система.....
        По скоро мога да влезна е Енергони с 100 лева отколкото в химерата качваща се борса.....с десетки хиляди...
        П.П. Вече 10 пост в направление ....бича борса...

Коментар

Нещата определено са доста добре. Имам приятели на кеш които се чудят къде да влизат. Обикновенно става така, че всички се юрват на куп за да не изтърват далаверата и цените рязко дръпват нагоре. За първи път от доста време усещам нервност в кеша. Търга за акциите от Албена беше показателн за настроенията на големите. Вече се усеща как и дребните се замислят. Определено няма на къде да пада пазара а когато няма на къде да пада скача. Въпроса е кога а това е божа работа, никой не знае със сигурност.
          Има ли сме такива моменти и преди. Знам какво следва...вместо да има плавно покачване във времето, каквото би трябвало да бъде, нещата винаги стават рязко и изведнъж...проблем на нашия ниско-ликвиден пазар и покрай кризата в доверието към мажоритарите...

Коментар

• Нещата определено са доста добре. Имам приятели на кеш които се чудят къде да влизат. Обикновенно става така, че всички се юрват на куп за да не изтърват далаверата и цените рязко дръпват нагоре. За първи път от доста време усещам нервност в кеша. Търга за акциите от Албена беше показателн за настроенията на големите. Вече се усеща как и дребните се замислят. Определено няма на къде да пада пазара а когато няма на къде да пада скача. Въпроса е кога а това е божа работа, никой не знае със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              скука!
              Ми лято е

Коментар

• Прецак не ти ли смърди нещо.два дни всичко на запад зелено нии червени.те падат и ние падаме.па гледай малко турски сериали бе човек.сега ще се окаже че софка е доведена сестра близначка на даксчо по прякор данчо от различни майки и глей кво става

Коментар

• скука!

Коментар

• Хубаво нещо е оптимизма, ама малко загадъчен стана за бфб в последно време .
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

ще .............................някой ден, поне са малко бройките ми
                      Лошо, Седларов, лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        при мен - не !! Запънала се е в горна мъртва точка

пс. Kak e играчи, къде ще се разбалончваме, албена?, топливо?!, синергон!?, ... други предложения !???
                        Продавайте, че и без това няма продавачи..а после какво ще правите, ще си ровите по дупките ли?

Като стане мазалото изброените от теб ще са с 300% up!

Коментар

Няма страшно, все някога ще излезеш, иначе защо да влизаш !??

ще .............................някой ден, поне са малко бройките ми

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            ааа не пипайте синергоня, че още съм вътре
                            Няма страшно, все някога ще излезеш, иначе защо да влизаш !??
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

пс. Kak e играчи, къде ще се разбалончваме, албена?, топливо?!, синергон!?, ... други предложения !???
                              ааа не пипайте синергоня, че още съм вътре

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Върви ли играта?

Last edited by precakanoto; 19.08.2014, 12:57.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X