Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗаделени са мнооооо повече... Предполагам обаче, че ще забравиш този си псевдоним завинаги след някой друг месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТи задели 10-те биткойна за баса настрана, да не стане грешка при тоя спад на златото и среброто!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМарков, аз не гледам кое с колко пада! Направил съм си някакви изводи за компаниите и съм си селектирал 10-20 на бфб, които ме интересуват. Интересувам се само от тях, следя им отчетите /защото вярвам в тях/ и търгувам на 90% само тях. Не виждам нищо по-добро от това компаниите, в които вярвам да паднат драматично!
П.С. Компании като зърнени храни НЕ ме интересуват и бих влезнал в тях за не повече от 10 дни и то при изклютилни събития!
Относно твоята мисъл..... Ако наистина си селектирал компании в които вярваш, вероятно ги имаш в портфеила си , и ми е доста странно неистова да се радваш на драматичния им спад...няма логика.
Другия вариант .... селектирал си компании в които вярваш , ама не си купуваш акции от тях...... също не ми е логичен.
Както и да е ....ако всички играем и мислим еднакво просто няма как да има движение на цената...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТрадициите не са това което бяха .....като гледам е много вероятно традиционния летен застои да ни се размине
То в последните години незнам кое е традиционното, май от 5 имаше 2 августовски ръстове.
Та и сега се чудя в тая дрямка и несигурност, апатия, дали няма да се използва момента на заспалостта.
Ще се види, препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПонякога мисля като теб , макар никога да не съм бил фен на Зърнените храни, не можах да се сдържа при погрома на цената им преди няколко месеца и взех няколко хиляди бройки. Мисля че като му доиде времето ще се продадат със пъти не с проценти.....
П.С. Компании като зърнени храни НЕ ме интересуват и бих влезнал в тях за не повече от 10 дни и то при изклютилни събития!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи вече зае ли дългосрочна къса позиция при нефта, Гойко? Или когато бензина по бензиностанциите иде над 3 лева ще си гризеш ноктите?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГоворим си на различни езици - ти явно търсиш краткосрочни спекулации /днес продаваме, утре купуваме/, а аз ти говоря за друго нещо. Какво по-хубаво нещо ако си харесал акциите на ГЕ или на Еврохолд за покупка и те паднат с колкото се може повече?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКакво пречи да заемеш дългосрочна къса позиция?
Не съм споменавал краткосрочни спекулации никъдеLast edited by 15%; 18.07.2013, 22:19.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКакво пречи да заемеш дългосрочна къса позиция?
Не съм споменавал краткосрочни спекулации никъдеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГоворим си на различни езици - ти явно търсиш краткосрочни спекулации /днес продаваме, утре купуваме/, а аз ти говоря за друго нещо. Какво по-хубаво нещо ако си харесал акциите на ГЕ или на Еврохолд за покупка и те паднат с колкото се може повече?
Не съм споменавал краткосрочни спекулации никъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНяма логика да купуваш акциите които са паднали най-много, защото те може да паднат още повече, а дори и да занулят, това не може да бъде критерии.
Според мен винаги когато купуваш или продаваш трябва да имаш обективна преценка за даденото дружество и състоянието на пазара като цяло.
П.П. Човек който предполага, че предстои огромен спад няма нужда да изчаква той да се случи, а трябва да вземе навреме къси позиции.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБен обеща, че няма да е толкова в "обозримо бъдеще"!
Аз друго се питам: не е ли редно човек, който иска да притежава дадени акции да се надява на огромен спад. Не трябва ли човек да търси акциите, които падат най-много когато купува?
, това не може да бъде критерии.
Според мен винаги когато купуваш или продаваш трябва да имаш обективна преценка за даденото дружество и състоянието на пазара като цяло.
П.П. Човек който предполага, че предстои огромен спад няма нужда да изчаква той да се случи, а трябва да вземе навреме къси позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБен обеща, че няма да е толкова в "обозримо бъдеще"!
Аз друго се питам: не е ли редно човек, който иска да притежава дадени акции да се надява на огромен спад. Не трябва ли човек да търси акциите, които падат най-много когато купува?
Не само че е редно, а и мноого препоръчително.
Само един лимитиращ фактор има - количеството кеш
Коментар
Коментар