IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    А ако при тях е 25-30 % ?
    Бен обеща, че няма да е толкова в "обозримо бъдеще"!
    Аз друго се питам: не е ли редно човек, който иска да притежава дадени акции да се надява на огромен спад . Не трябва ли човек да търси акциите, които падат най-много когато купува?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

То бива бива оптимизъм. ама май май прекаляваме нещо с коктейлите на плажа

А относно дивидентите - аз например всичко получено от Атера че и отгоре пренасочих извън БФБ.
      Просто не съм особен оптимист за следващите 2 БГ сезона.
      Ако хамериканите им е време да кихат, ний тука ще се пос...м
      Ако при тях корекцията ще е 10-15%, тука ще е двойно повече.
      Не ми се вярва да съм единствен де мисли така....
      А ако при тях е 25-30 % ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        То така всеки може
        Да казва иначе няма място сред нас. Ние всичко си споделяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
          Ще ви споделя и за тях впоследствие.
          То така всеки може

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
            .....Това са вече потеглили ракети. Има и такива, които още не са чули за потегляне с голям потенциал. Ще ви споделя и за тях впоследствие.
            Геко, 13 май мина и замина, герп се увътриха.Ти пак смени ника и отново чакаш ралита,които изобщо няма да се случат...
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Едни от най-спекулативните позиции вече са в % много над 100 за последните 12 месеца. Светли примери 4O1, 3TV, 6S7, 4CF и други. Всичко това говори достатъчно красноречиво за настроенията в момента. Няма две думи - % ръст говорят недвусмислено.

Това са вече потеглили ракети. Има и такива, които още не са чули за потегляне с голям потенциал. Ще ви споделя и за тях впоследствие.
              Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Защото си аджамия, Батка. Когато океанът се отдръпне навътре преди цунамито да връхлети всички хора с опит, здрав разум или просто интуиция се спасяват по високите дървета или хълмове. Само аджамиите отиват на брега да гледат, защо водата се е оттеглила? А когато видят голямата вълна вече е твърде късно за тях!

Ти кажи кво дърво яде при златцето

Коментар

Ти успя ли овреме да избягаш от тия нещастни енергота ?
                  Само мазохисти биха седяли в тях като зорлем ги карат политиците да са губещи....

Супер си е там....
                  Купуваш и продавш и гледаш на другите сейра и комплексите....
                  От 130 на 164 ... и обратно на 130 ще ги чакам....пак
                  Гледай на ДАХ какво става ... Коба от 5,6 на 6,5 е сега.....
                  А не да се лъжат аверчетата за 5 стотинки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Някой казваше ,когато продавачите се чудят дали да продават или да изчакат се появяват изнервени купувачи......
                    Имаме всичкото време на света и съм последовател на максимата ..след жена , трамвай и акции не се тича.... ще дойдат следващите... може и в Тамбукту да са те....
                    А тук върви, върви лятното зарибяване в пълен обем...
                    Ти успя ли овреме да избягаш от тия нещастни енергота ?
                    Само мазохисти биха седяли в тях като зорлем ги карат политиците да са губещи....

Коментар

• Някой казваше ,когато продавачите се чудят дали да продават или да изчакат се появяват изнервени купувачи......
                      Имаме всичкото време на света и съм последовател на максимата ..след жена , трамвай и акции не се тича.... ще дойдат следващите... може и в Тамбукту да са те....
                      А тук върви, върви лятното зарибяване в пълен обем...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        както ти бях казал, уважавам правото на мнение на всеки, макар и да е грешно
                        а и ти вече сам усещаш негативите, под формата на пропуснати ползи затова че не вярваш в БФБ
                        Като си гледам сметката нямам такива негативни усещания да ти кажа.
                        Индекса съм го бил и то не с малко, поне за тези 21 месеца де съм на БФБ.
                        И много относително понятие това пропуснатите ползи за да се вкарва в употреба като аргумент. Човек не може огрее навсякъде, ма все пак предпочитам да имам пропуснат профит при синергона, отколкото при атера...това ни е разликата с тебе.
                        А ти знаеш ли колко пропуснати такива имаш на Нисето...пълно е с такива де харесваш..дори ликвидни, какво чакаш не знам

Коментар

А относно дивидентите - аз например всичко получено от Атера че и отгоре пренасочих извън БФБ.
                          не е вЪпроса коя е борсътъ, а колко кинти на 'глупаците' има насипани в нея

Коментар

както ти бях казал, уважавам правото на мнение на всеки, макар и да е грешно
                            а и ти вече сам усещаш негативите, под формата на пропуснати ползи затова че не вярваш в БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Гледайте септември какво ще става, изведнъж рязък бум, но вече и на инвеститори отвън и строителството ще се задейства и производството, само трябва да има воля за действия в правилната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Доста играчи имат кеш, който все повече им пари в ръцете.
                                От калкулираните 500-те милиона в ръцете на инвеститорите общо взето изплатени са само Каолин и Атера. Голяма част от гласуваните дивиденти още не са в обращение. А еуфорията покрай високия дивидент при Атера не донесе абсолютно нищо на борсата, очевидно мнозина прибраха.

Не знам дали и случаят "Доверие" няма да събуди известно недоверие към борсичката

Коментар

Working...
                                X