IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Защото всички паднаха под тези нива.....
    И ти искаше консултации на лични и не само ти ,поне половинат форум.... ...
    От теб ли? Стига нагля. Питах те какво ще правиш, не какво да правя аз.Дръж се на положение.Това беше сверка на поведението и то при спада.
    За разлика от теб тогава махнах всичко и купих на ниското. Вече ги превъртях и забравих, а ти си говориш за твоите едни и същи несъществени за повечето хора позиции. Я кажи от тук до изборите какво ще стане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Въобще не е ясно защо считаш себе си за прогнозист, но в по голямата част на списъка ти съвпадения НЯМА. Гагарините ти въобще не ги броя.. Цените са съвсем други. Дори и Петрол не позна. А там имаш ли още?
      Защото всички паднаха под тези нива.....
      И ти искаше консултации на лични и не само ти ,поне половинат форум.... ...

Коментар

• Въобще не е ясно защо считаш себе си за прогнозист, но в по голямата част на списъка ти съвпадения НЯМА. Гагарините ти въобще не ги броя.. Цените са съвсем други. Дори и Петрол не позна. А там имаш ли още?

Коментар

• Преди три месеца пуснах таблица до къде ще стигнат следните акции..
          ХИМ- 1,60 -170
          ССВ -90- лефче
          ЗХБГ- 40 стинки-
          Гагарин- 30 лв-
          БТН - 45-50 лв-
          Петрол - 2лв
          Енерго ПРО Продажби- 15-16 лв
          Енерго Про мрежи- 160-169 лв.
          и още куп други....
          Да кажеш ,че прогнозата ми в голяма степен не е вярнаа ...ще е равно да кажеш че си идиот...
          Та правете си заключенията...
          Единствените който не оцелих са петрол и мрежите.... с малко ...
          Защото едните са на 2,33 стигнаха а другите на 158 лв....
          А дали съм продавал когато се качваха преди месец...продавах....аз не го крия...
          Сега купувам ако има някъде пробив.....по малко....
          Петрол си ги чакам на двойка ,двойка и нещо...
          А Батката скоро няма да прави фурор във форума ,че много негови фенове са си посипали главите с пясък или имат бели коси.... че са го слушкали ..много се жалват.....
          не е препоръка...
          П.п. батката лае срещу мене ама забрави ,че искаше бас на 5К да се хваща за ХИМ няма да падне под 1,7.... ....а не на 100 лв....и не само той....

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            С какво е точен по точно... пазара не пада единствено защото очаква Борисов да не управлява а и той самия каза нееднократно че няма да управлява без пъпно мнозинство...а за всички хора е ясно че няма да вземе повече отколкото на предишните избори минус 3-4% всичко друго е чешене на езиците... при първи индикации за нещо различно ще видим индексите 25% надолу от сегашните нива.
            Мисля че грешиш, но спора е излишен, това не зависи от нас. Времето ще покаже

Коментар

• Цв. Цачев: Борсата може да компенсира спада от юни в навечерието на изборите

Тогава може да видим засилен интерес към акциите заради евентуалната перспектива за стабилизация, смята анализаторът

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Напълно съм съгласен с теб. Не харесвам Петрол а при Булгартабак има риск да се промени политиката към миноритарите. Лично аз за сега стоя в страни. По време на спада спекулирах с малки обеми и взех някой лев. За сега ми е малко рисково за дългосрочна инвестииция.
                Един приятел ми даде изненадващ коментар на спора ми с Монти. Според него е възможно и двамата да сме прави. Вероятно пазара ще скочи а позициите от групата на Пеевски-Василев ще паднат леко. При тази ситуация инвестициите на Монти могат да изостанат чуствително от пазара и да се окаже, че всеки от нас е дал правилна прогноза за себе си. Наистина интересно тълкувание.
                Те на Монти си изостават независимо от пазари, прогнози и тълкувания, особено напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Има доста по-интересни акции по БФБ, с по-добър потенциал. Иначе от табака и аз си купих при това суркане надолу... и сега ще чакаме атовете да се наритат, та да видим тогава накъде
                  Много дипломатично ми отговори.Да нямаш нещо еврейско в кръвта си.

Коментар

Има доста по-интересни акции по БФБ, с по-добър потенциал. Иначе от табака и аз си купих при това суркане надолу... и сега ще чакаме атовете да се наритат, та да видим тогава накъде
                    Напълно съм съгласен с теб. Не харесвам Петрол а при Булгартабак има риск да се промени политиката към миноритарите. Лично аз за сега стоя в страни. По време на спада спекулирах с малки обеми и взех някой лев. За сега ми е малко рисково за дългосрочна инвестииция.
                    Един приятел ми даде изненадващ коментар на спора ми с Монти. Според него е възможно и двамата да сме прави. Вероятно пазара ще скочи а позициите от групата на Пеевски-Василев ще паднат леко. При тази ситуация инвестициите на Монти могат да изостанат чуствително от пазара и да се окаже, че всеки от нас е дал правилна прогноза за себе си. Наистина интересно тълкувание.

Коментар

Отново си много точен и добре аргументиран. Браво! Мисля по същия начин, вкл. и за монти-тата
                      А това че те очакват спад и кризи си е още един довод за скорошен силен бичи пазар
                      С какво е точен по точно... пазара не пада единствено защото очаква Борисов да не управлява а и той самия каза нееднократно че няма да управлява без пъпно мнозинство...а за всички хора е ясно че няма да вземе повече отколкото на предишните избори минус 3-4% всичко друго е чешене на езиците... при първи индикации за нещо различно ще видим индексите 25% надолу от сегашните нива.
                      Last edited by desperado; 21.08.2014, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Батя я кажи какво мислиш за Петрол и Булгартабак,може и с половин уста.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          17000
                          Еми така ще е, те "новите" пари трябва да ходят някъде. И до нашето скъсано портфейлче ще достигне сигурно някой цент. След това, като изтрезнеем, ще го мислим заслужено ли е, не е ли......
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 17000

Коментар

Отново си много точен и добре аргументиран. Браво! Мисля по същия начин, вкл. и за монти-тата
                              А това че те очакват спад и кризи си е още един довод за скорошен силен бичи пазар
                              Батя я кажи какво мислиш за Петрол и Булгартабак,може и с половин уста.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                От последните 9 календарни месеца портфейла ми е бил надолу само през юни. Доволен съм от представянето си на борсата. В момента има много кеш, който стои в страни и се чуди къде да влезе. Това, че ти си от изоставащата вълна и няма да купиш преди пазара да е скочил значително не означава, че всички мислят така. Говорих последните дни с доста приятели, които се ослушват къде да влязат. Според мен входа ще е много тънък защото през последната година пенсионните фондове изкупиха фрифлоута. Спекулантите ще са изненадани колко по-малко акции се предлагат в сравнение с минали ралита. Не твърдя, че ръста ще започне утре, но според мен няма на къде да падаме повече. Имаме много пари, малко акции, стабилизиране на политичекста обстанова и евентуално оздравяване на КТБ. Според мен при банката пазара е отчелвъзможно най-лошият сценарий, следователно каквото и да се случи ще бъде възприето положително. Може би песимизма ти идва от лоши инвестиции в гупата на Цветан Василев и Булгартабак. Света не е толкова мрачен колкото ти изглежда. Вероятно си разочарован от смяната на властата в България и от загубите на терористите в Украйна, но пазара възприема и двете събития положително.
                                Никога не съм хвалил Борисов. Комунистите са интересни хора. Считат, че всеки който критикува тяхната мафиотка група е от ГЕРБ, платен американски империалист или други подобни глупости. Когато човек обижда опонента си това е явен сигнал, че няма аргументи с които да изгради адекватна теза. Пожелавам ти успешна борсова търговия.

Коментар

Working...
                                X