само аз ли съм на червено днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХайде Наздраве!!!
Следващият месец да е двойно по-добър.
Какво опъваме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМного оригинално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеВеднага ще уведомя по-големите централни банки да се съобразят с твойте планове, да не стане сакатлък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа доларите Спартаков е прав. Аз също започвам да обръщам в долари след около месец. Дотогава имам други планове.
Коментар
-
Ето един откъс от филма Network, правен през 1976 г.
Действието показва един луд човек, на който звездите му го говорят и който успява да възроди една телевизия със собственото си предаване.Много хора в Америка (60%) започват да го гледат въпросното предаване и да слушат какво им говори мистър Бийл. Всичко е ок, но един ден той вижда че идват араби, за да купят някакъв огромен американски концерн. Предаването му започва с това, че виждаш ли не бива арабите да завземат амерканска територия като си купуват американски компании. Казва на всички, които го гледат да пуснат писмо до своя сенатор. И той цяла америка залива сенаторите с писма, и сделката е спряна... И идва собственикът на телевизията, да му каже 2 думи в един разговор: СЛЕДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО РАЗГОВОРА, после ще го изкоментираме
http://vbox7.com/play:9dd7bdbc
До към 5.30 минута някъдеLast edited by LuckyYou; 31.07.2013, 18:53.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеА РУБЛИ може ли, нали ще идва края на света ще ни трябват за да си купуваме Калашници, товариш генерал.
Руската и Украинската борси такъв спад направиха за YTD, че нищо чудно да изригнат предколедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДолари....Средносрочно -> злато,малко франки и малко йени колкото за цвят! ....Акции в никъф случай където и да било!Хеле пък на умрялото бфб,съвсем....
Руската и Украинската борси такъв спад направиха за YTD, че нищо чудно да изригнат предколедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедаите мнение какво според вас е изгодно да се купува в този момент,за добра печалба в близките няколко месеца-благодаря ви предварително за отговорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТова лято ще е много горещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедаите мнение какво според вас е изгодно да се купува в този момент,за добра печалба в близките няколко месеца-благодаря ви предварително за отговорите.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар