Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБягаш от реалността..... няма значение ,дали си с акции или без акции ,трябва да имаш поне малко връзка с рвеалността...
,:
Дори би било много оптимистично ако не знаехме кой/кои ще ги заместят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
Решението взето вчера , за мен не е положително...
колко пари на фирми , дружества ,ПФ и т.н са загробени...
ПФ не би следвало да имат пари в КТБ, по скоро акции и облигации, но нищо непростимо.
Народа е казал: Три пъти мери, веднъж режи! Тука няма бърза работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТе всички кешаджии имате такова чувство
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТе всички кешаджии имате такова чувство
Решението взето вчера , за мен не е положително...
колко пари на фирми , дружества ,ПФ и т.н са загробени...
Никой не казва....
10 % от БП се е решавал от Корп...
Прави сметка...
Ако е ясно днес трябваше да скочим с 7,8 %...
утре ще има яко....
Не е препоръка...
Имам акции.... но не купувам в момента....да не съчм луд....
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЗа вас не знам, но имам лошо чувство, че сме пред избушване. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение.......а след вчерашните добри новини щото това с евро надзора на банките ни и евентуалното влизането в банковия съюз мисля са добри новини не е ли време за няколко сесии оптимизъм поне докато не забъркат следващата каша нашите умни политици
нищо не препоръчвам само надежда за оптимизъм да има
http://ec.europa.eu/economy_finance/...n/index_en.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеРавно, какъв ръст бре за 6 години това какво е според теб тъст ли?
Плюс това погледни дневния кендъл на софикс, тоя с долната сянка голямата слиза точно до 490 пункта от където започва ръста до 620 пункта.
Това само в нея сесия...сега остава да запълним сянката...прекалено голяма вътрешна сила имат там мечките. Ще ги видим.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко отложат изборите тази корекция надолу ще има достатъчно време да се развие и в тренд. Като нищо лятото и есента ще нулираме ръста от зимата и пролетта
Плюс това погледни дневния кендъл на софикс, тоя с долната сянка голямата слиза точно до 490 пункта от където започва ръста до 620 пункта.
Това само в нея сесия...сега остава да запълним сянката...прекалено голяма вътрешна сила имат там мечките. Ще ги видим.....
Коментар
-
.......а след вчерашните добри новини щото това с евро надзора на банките ни и евентуалното влизането в банковия съюз мисля са добри новини не е ли време за няколко сесии оптимизъм поне докато не забъркат следващата каша нашите умни политици
нищо не препоръчвам само надежда за оптимизъм да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе сме. Тренда тръгна от 420-450
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнението като гледам вече го нулирахме....въпроса е от тук какво ще се случи
Коментар
Коментар