IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Последните събития показаха, че кеша далеч не е толкова сигурен колкото се мисли. Дали големите вложители в КТБ не биха предпочели сега да имат акции? Парите са актив, който е изключително мобилен и универсален, а това си има и плюсове и минуси - днес са твои утре чужди, ходи си ги познай.
    Кеш няма поне от българска страна.Каквото имаше се вкара на борсата покрай безкрайния оптимизъм и до там.Сега едни гледат само и тръпнат други спекулират а трети отчаяно се надяват да дойдат извънземни с много кеш и да си оправят головата разлика.Да да ама не.Не става така.Все пак надеждата умира последна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Бягаш от реалността..... няма значение ,дали си с акции или без акции ,трябва да имаш поне малко връзка с рвеалността...
      ,:
      Е ти пък малко по ведро гледай на живота - знам че си политангажиран и ти тежи, ала това че любимата ти крадлива плъхова сган си отива не е повод за чак такава депресия
      Дори би било много оптимистично ако не знаехме кой/кои ще ги заместят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        ...
        Решението взето вчера , за мен не е положително...
        колко пари на фирми , дружества ,ПФ и т.н са загробени...
        Напротив, всяка промяна в правилата на играта от ей тъй, не е положителна.
        ПФ не би следвало да имат пари в КТБ, по скоро акции и облигации, но нищо непростимо.
        Народа е казал: Три пъти мери, веднъж режи! Тука няма бърза работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Те всички кешаджии имате такова чувство
          Последните събития показаха, че кеша далеч не е толкова сигурен колкото се мисли. Дали големите вложители в КТБ не биха предпочели сега да имат акции? Парите са актив, който е изключително мобилен и универсален, а това си има и плюсове и минуси - днес са твои утре чужди, ходи си ги познай.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Бягаш от реалността..... няма значение ,дали си с акции или без акции ,трябва да имаш поне малко връзка с рвеалността...
            Решението взето вчера , за мен не е положително...
            колко пари на фирми , дружества ,ПФ и т.н са загробени...
            Никой не казва....
            10 % от БП се е решавал от Корп...
            Прави сметка...
            Ако е ясно днес трябваше да скочим с 7,8 %...
            утре ще има яко....
            Не е препоръка...
            Имам акции.... но не купувам в момента....да не съчм луд....

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              За вас не знам, но имам лошо чувство, че сме пред избушване. Не е препоръка

Коментар

• Малко по малко във времето борсата ни вече започна да зависи от политиците, а това съвсем не е добре. Ние българите можем да развалим абсолютно всичко, защото за водачи избираме най-нестойностните измежду нас. Нищо хубаво не следва, нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  .......а след вчерашните добри новини щото това с евро надзора на банките ни и евентуалното влизането в банковия съюз мисля са добри новини не е ли време за няколко сесии оптимизъм поне докато не забъркат следващата каша нашите умни политици
                  нищо не препоръчвам само надежда за оптимизъм да има
                  След като го решиха вчера и обявиха публично, следователно ще стане. Да, необходимо е съгласието на останалите членове на ЕС (=гласуване), ЕЦБ (=проверка) и двугодишна дисциплина (=политическа воля и отговорност), но това са маловажни подробности и както всички знаем - са също на лице.

http://ec.europa.eu/economy_finance/...n/index_en.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                    Равно, какъв ръст бре за 6 години това какво е според теб тъст ли?
                    Плюс това погледни дневния кендъл на софикс, тоя с долната сянка голямата слиза точно до 490 пункта от където започва ръста до 620 пункта.
                    Това само в нея сесия...сега остава да запълним сянката...прекалено голяма вътрешна сила имат там мечките. Ще ги видим.....
                    Ми бих казал че от 260 до 600 си е доста сериозен ръст. Аз поне съм някъде към 400% нагоре над дъното, не съм си смятал точно но някъде там излиза. Така че не мога да се оплача. Сега хората които стоят и гледат от страни може да не им се вижда че има растеж, но тези пет години от нашата борса се направиха прекрасни пари и отлична доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Ако отложат изборите тази корекция надолу ще има достатъчно време да се развие и в тренд. Като нищо лятото и есента ще нулираме ръста от зимата и пролетта
                      Равно, какъв ръст бре за 6 години това какво е според теб тъст ли?
                      Плюс това погледни дневния кендъл на софикс, тоя с долната сянка голямата слиза точно до 490 пункта от където започва ръста до 620 пункта.
                      Това само в нея сесия...сега остава да запълним сянката...прекалено голяма вътрешна сила имат там мечките. Ще ги видим.....

Коментар

• .......а след вчерашните добри новини щото това с евро надзора на банките ни и евентуалното влизането в банковия съюз мисля са добри новини не е ли време за няколко сесии оптимизъм поне докато не забъркат следващата каша нашите умни политици
                        нищо не препоръчвам само надежда за оптимизъм да има

Коментар

• Аз разпродадох почти всичко. След днешните консултации и решения..........

Коментар

• За вас не знам, но имам лошо чувство, че сме пред избушване. Не е препоръка
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Не сме. Тренда тръгна от 420-450
                              дано да си прав....пък ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                то като гледам вече го нулирахме....въпроса е от тук какво ще се случи
                                Не сме. Тренда тръгна от 420-450

Коментар

Working...
                                X