If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки има мнение, не е задължително да е вярно, да съвпада с мнението на мнозинството и т.н. Но факта, че изразено отрицателно мение за ръста на БФБ е изтрито... за мен е достатъчно за да разбера, че някой провежда рекламна кампания сред "инвеститорите". И да се спукате от напъване, БФБ-то е умряло. Спукан балон и това е. И като гледам колко "стабилна" е България икономичестки, личното ми виждане е че Софикса има да си седи между 300 и 400 доста време.
На "оптимистите" искрено пожелавам успех.
Споко, те тука "оптимисисте" имат свръх естествени способности, може пък и да успеят да надуят спукания балон
d333, има едно поговорка: "You might never failed on the scale I did, but some failure in life is inevitable. It is impossible to live without failing at something unless you lived so cautiously that you might have not have lived at all in which case you failed by default."
Отдавна не съм писал тук защото портфейла ми от чужди акции е вече 70% нагоре от лятото досега и ми дреме на шмайзера дали ще се вдигне БФБ сега или след 2 месеца, аз си взек вече почти 6 цифрена печалба при положение че съм излязал с около 40% от парите.... но искам да кажа че когато тръгне нагоре не очаквайте индекса да стане повече от 510... Много от акциите на Софикс 510 ще се направили 60-70% ръст от сегашните си цени а гоненето ще е много трудно защото няма да има ликвидност
Всеки има мнение, не е задължително да е вярно, да съвпада с мнението на мнозинството и т.н. Но факта, че изразено отрицателно мение за ръста на БФБ е изтрито... за мен е достатъчно за да разбера, че някой провежда рекламна кампания сред "инвеститорите". И да се спукате от напъване, БФБ-то е умряло. Спукан балон и това е. И като гледам колко "стабилна" е България икономичестки, личното ми виждане е че Софикса има да си седи между 300 и 400 доста време.
А, като спомена за анкетата... В оная тема бях написал едно мое мнение, отрицатено, че не чакам ръст. Без никакви обиди или закачки.... Но поста ми беше изтрит. Явно онези с анкетата са си имали скрита цел да раздухват БФБ-то и искат да го набалончат пак. Да, ама не.... От умрял писмо все едно да чакаш. От 5 години криволичи около 400. Е това е баш умряла работа.
Е то и такива,като тебе са "умряла работа", ама ви четем глупостите тук!!!Нали Петре???
Май има предвид ония 80% от мечовата анкета де чакат Софка 1000 - 1500.
Аз от тях не съм, ама пък и от ехидни златарчета акъл не вземаме
А, като спомена за анкетата... В оная тема бях написал едно мое мнение, отрицатено, че не чакам ръст. Без никакви обиди или закачки.... Но поста ми беше изтрит. Явно онези с анкетата са си имали скрита цел да раздухват БФБ-то и искат да го набалончат пак. Да, ама не.... От умрял писмо все едно да чакаш. От 5 години криволичи около 400. Е това е баш умряла работа.
...Специално за БГ - при политическата несигурност, при цялата мизерия в страната, при 25% лоши креди, при опасната геополитическа игра в Сирия, която ще продължи да ни носи по 100 бежанци всеки ден.....тоя ръст ми е малко странен?
той като спре да ти е странен, най-вероятно ще е вече късно
Примерно през 2007-ма хич не беше странен, щото тъкмо бяхме влезли в ЕС, щяхме да получаваме милиардни фондове, щяха да ни налазят всякви западни инвеститори, икономиката цъфтеше, банките кредитираха като луди и пр. и пр.
Питай обаче купувачите на акции през тоя "нестранен" период на какви цени са пазарили и къде са им сега портфейлите ако не са се усетили да продадат навреме...и аз в това число де
Надали!
По-скоро това е следствие на утихване на фин. криза в ЕЗ и първите признаци за излизане от продължилата толкова години стагнация.
Финансовата криза е "утихнала" за масовата публика. Всъщост, разбирате добре, че тя е по-скоро отложена във времето. Но, това разбира се не пречи борсите по света, че и унас да се надуват - и според мен подхранени от паричните стимули. Специално за БГ - при политическата несигурност, при цялата мизерия в страната, при 25% лоши креди, при опасната геополитическа игра в Сирия, която ще продължи да ни носи по 100 бежанци всеки ден.....тоя ръст ми е малко странен?
Дали според вас няма връзка между повишението на нашите индекси последната година и наливането на пари от ФЕД в Америка? Може би малка част от тях се просмукват и насам??
Аз мисля, че връзката е пряка. Всичко на финансовите пазари се определя от Wallstreet, дори и да не изглежда така.
Дали според вас няма връзка между повишението на нашите индекси последната година и наливането на пари от ФЕД в Америка? Може би малка част от тях се просмукват и насам??
Надали!
По-скоро това е следствие на утихване на фин. криза в ЕЗ и първите признаци за излизане от продължилата толкова години стагнация.
Коментар