IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля ,че утре следобед ,ще знаем защо падаме тъка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Всички хора които ме познават, казват, че съм песимист.
      Като гледам обаче какво се случва на борсата, моите очаквания май са най-оптимистични
      Какво е това нещо, какво е това чудо. Все пак дълга ни е 18%, има бая мегдан до 90-100%. Така си мисля....
      Какво е общото между дълга на държавата и цената на акциите? Особено като се има предвид, че даже самите дружества изобщо не зависят от това каква е цената на акциите им.. мажоритарите ще са си мажоритари и при 1 ст. за акция. Повечето публични дружества се държат и са дефакто частни.. с малки елементи на публичност.
      http://mickideas.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Абе да не ас гръмнали някои висш държавник или държавата да е обявила фалит.....какви са тези разпродажби днес ?
        Аз си го обяснявам ето с това:
        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...d-leva,175072/
        Сериозна статия, след като излезна започна бесния спад. В началото не беше толкова голям, но после...
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Някой голям е решил да излиза на всяка цена и това е резултата, като около него скача цацата и до ос*ра цените, но си е прав с тези наши политици продажни .....
          нищо не съм продал, вече е късно
          и нищо не ви съветвам да правите, само да сте здрави и да дочакаме отговорно управление на тази държава
          а то въобще независи от тия дето си мислиш.и не си мисли че дребните са излезли.всичко е бухано с акции.и всички в момента си казват е то вече е твърде късно.повярвай ми има от късното и по късно.е така ще си падаме умерено до международната супер стресираща новина.ей там вече ще видим кой ще издържи.има време за тази новина.450-480-----ей там някаде я очаквам.И най важното нищо не зависи от нашите политически вождове----всичко се диктува на момента от където трябва.и те самите не знаят какво следва--------следва това което им кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Ще имат възможност да си купят на по ниски цени
            Ще видим , струва ми се че им харесват и тези .

Коментар

• Абе да не ас гръмнали някои висш държавник или държавата да е обявила фалит.....какви са тези разпродажби днес ?
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Поприбраха артии хората
                Ще имат възможност да си купят на по ниски цени

Коментар

• Поприбраха артии хората

Коментар

• Някой голям е решил да излиза на всяка цена и това е резултата, като около него скача цацата и до ос*ра цените, но си е прав с тези наши политици продажни .....
                    нищо не съм продал, вече е късно
                    и нищо не ви съветвам да правите, само да сте здрави и да дочакаме отговорно управление на тази държава

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Седнал е над мрежата и надува свирката...( не прозвуча добре, но Гаки ще разбере..)
                      Ха,4i40....Над мрежата са съдиите на Уимбълдън...удобна позиция.Да му мислят играещите...

Коментар

• [QUOTE=Gaki;1059652290]
                        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Гаки старо куче следиш ли го гейма.[/QUOTE
                        Следя го,и то как...Но съм си вързал ръцете....Да продавам от наличните е крайно неизгодно,да вкарвам пари е много,много рано.Красота....]
                        Тъй тъй чакане му е майката Усещаш ли новата приливна вълна как се задава?

Коментар

• [QUOTE=Ташунко със сапа;1059652286]Гаки старо куче следиш ли го гейма.[/QUOTE
                          Следя го,и то как...Но съм си вързал ръцете....Да продавам от наличните е крайно неизгодно,да вкарвам пари е много,много рано.Красота....]

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Гаки старо куче следиш ли го гейма.
                            Седнал е над мрежата и надува свирката...( не прозвуча добре, но Гаки ще разбере..)

Коментар

• Гаки старо куче следиш ли го гейма.

Коментар

• скоро обръщаме. днес или утре

Коментар

Working...
                                X