If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво да пробвам, да не съм анален податливец като тебе Все пак, щом ти е кеф да се вътриш на БФБ , няма какъв друг да си. И как наскачахте фсички като ощипани моми Да не съм ви карал аз да се набивате бе Сами сте си виновни, щото сте загубили акъла си алчност и точно това ви се пада - да си държите безполезните виртуални артии, с които даже и гъзо не може да си избришете
Булшита е, че не мойте парички, ми вашите постепенно си тлеят на тая пирамидка Даже вече не могат и да горят, толкова нема от де въздух да глътнете, че да изгорите като хората
Андрешко, много глупаво е да се хвалиш във форум как си врътнал телекома и си си взел апаратче без пари. А още по глупаво е да даваш съвети на хора които не са от твоето предградие. Добре дошъл в моя игнор списък
Булшита е, че не мойте парички, ми вашите постепенно си тлеят на тая пирамидка Даже вече не могат и да горят, толкова нема от де въздух да глътнете, че да изгорите като хората
Знам много добре, иначе за какво щеше да те е яд толкова Айде захапвай балончето и се надявай, че още не са привършили балъците с пари по тея територии
Коментар