IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    И като не са пуснати какво, нещо яд ли ще те е тебе после , дето като си удължил и си се овътрил, ма с целия си пуешки мозък и самочувствие идваш след това тука да пишеш, каква е далавера и колко е оБтимистично да се вътри човек на бфб Не се ли виждаш, че си по голем сектант и от онея охюви, дето пропагандират за SCI. Ma много ясно, че не се виждаш, все пак си надут пуяк, а надутия пуяк нема как да се навътри на нещо толкова елементарно, като БФБ
    Леле колко си зле с нервите ....
    Успокой се .... Не съм ти виновен, че си нагледен пример за провала на здравната реформа ...
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Първо трябва да му платят заплатата на форумен трол и след това ще включи на къси ... за които не знае дали са или не са "пуснати" на борсата ...
      И като не са пуснати какво, нещо яд ли ще те е тебе после , дето като си удължил и си се овътрил, ма с целия си пуешки мозък и самочувствие идваш след това тука да пишеш, каква е далавера и колко е оБтимистично да се вътри човек на бфб Не се ли виждаш, че си по голем сектант и от онея охюви, дето пропагандират за SCI. Ma много ясно, че не се виждаш, все пак си надут пуяк, а надутия пуяк нема как да се навътри на нещо толкова елементарно, като БФБ

Коментар

Първо трябва да му платят заплатата на форумен трол и след това ще включи на къси ... за които не знае дали са или не са "пуснати" на борсата ...
        Къси, дълги, габарити, важното оборот да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          те са пуснати вече - можеш да шортиш каквото си искаш стига брокера ти да ти го позволи. Значи да те чакаме утре на борсата
          Life won't wait for you.

Коментар

те са пуснати вече - можеш да шортиш каквото си искаш стига брокера ти да ти го позволи. Значи да те чакаме утре на борсата
            И кои са тея брокери, това не го знаех, казвай утре да правя депозит

Коментар

Аз ще влезна, като пуснат късите продажби

Коментар

Не възгордявай толкова пуешката си особа, че да си въобразяш как някой имал нужда да си прави по 5 ника, само и само да ти орезили твоите акцийки Те са си орезилени по дефолт от Баневци и СИЕ, но такива пуяци като теб, разбира се, че ще обвиняват някой анонимки във форума на инвесторЪ, вместо да се замислят, кой е главния виновник
                Не съм казал. че имаш по 5 ника.
                Life won't wait for you.

Коментар

И ти ще влезеш на борсата на софикс 1000.

И той ще вземе да падне до 430 И след това ще пишеш ежечасно в тази тема да убеждаваш колко са евтини акциите на 430
                  Аз ще влезна, като пуснат късите продажби

Коментар

Ти го доказваш с всеки пост Така както правеше и с предишните никове
                    Не възгордявай толкова пуешката си особа, че да си въобразяш как някой имал нужда да си прави по 5 ника, само и само да ти орезили твоите акцийки Те са си орезилени по дефолт от Баневци и СИЕ, но такива пуяци като теб, разбира се, че ще обвиняват някой анонимки във форума на инвесторЪ, вместо да се замислят, кой е главния виновник

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik
                      Нали знаеш, що до казана с българите в ада нема дявол :
                      Ти го доказваш с всеки пост Така както правеше и с предишните никове
                      Life won't wait for you.

Коментар

Удвоили са дръжки, я кажи за тея дето набиха 2008 милиони . И продължават да набиват
                        И ти ще влезеш на борсата на софикс 1000.

И той ще вземе да падне до 430 И след това ще пишеш ежечасно в тази тема да убеждаваш колко са евтини акциите на 430

Коментар

..... я кажи ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Ти чуваш ли се кви ги дърдориш бе умник.
                            Разбирам да ги ръсиш тия тъпизми на софка 280-300, ама след 50% годишен ръст на една от най добрите дивидентни борси по света.....
                            Доста хора тук почти са удвоили парите си последните 1-2 години, по неумелите са спечелили има няма 20-30% само.
                            Представям си ти как си си се ушил някъде и ти е криво и злобееш...ма напусто
                            - поне още 10 % ръст е гарантиран само от хима.
                            Нататък вече - квот сабя покаже
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Отдавна не съм писал тук защото портфейла ми от чужди акции е вече 70% нагоре от лятото досега и ми дреме на шмайзера дали ще се вдигне БФБ сега или след 2 месеца, аз си взек вече почти 6 цифрена печалба при положение че съм излязал с около 40% от парите.... но искам да кажа че когато тръгне нагоре не очаквайте индекса да стане повече от 510... Много от акциите на Софикс 510 ще се направили 60-70% ръст от сегашните си цени а гоненето ще е много трудно защото няма да има ликвидност
                              ZDR Desperado ,

има логика ,в това което казваш за СОФИКС 510 ...
                              Но ще си позволя да Те оспоря ,понеже си мисля ,че щом "врътнат" кранчето от ФЕДчо ,амери-фондовете пак ще пратят някой друг долар и към БГ-то.
                              А представяш ли си ,какво ще стане на БФБ-то , като се разбере , че някой отвъд океана иде
                              Ей човече, 2 Мрд на ден са това и вече 3-та година - всеки Божи ден .....
                              Затова си мисля ,че до година - две ще сме поне на 1000
                              САМО да им врътнат кранчето и ликвидността ще се прехвърли и към нас ...
                              Аре лека ви
                              Last edited by Dmirkata; 10.10.2013, 22:47.
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Какво да пробвам, да не съм анален податливец като тебе Все пак, щом ти е кеф да се вътриш на БФБ , няма какъв друг да си. И как наскачахте фсички като ощипани моми Да не съм ви карал аз да се набивате бе Сами сте си виновни, щото сте загубили акъла си алчност и точно това ви се пада - да си държите безполезните виртуални артии, с които даже и гъзо не може да си избришете
                                Ти чуваш ли се кви ги дърдориш бе умник.
                                Разбирам да ги ръсиш тия тъпизми на софка 280-300, ама след 50% годишен ръст на една от най добрите дивидентни борси по света.....
                                Доста хора тук почти са удвоили парите си последните 1-2 години, по неумелите са спечелили има няма 20-30% само.
                                Представям си ти как си си се ушил някъде и ти е криво и злобееш...ма напусто
                                - поне още 10 % ръст е гарантиран само от хима.
                                Нататък вече - квот сабя покаже

Коментар

Working...
                                X