IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• щепсела?

Коментар

• Go horse in the river

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Нямам идея какво е искал да каже лирическия идиот, но когато политик с власт ти приказва че в държава с валутен борд се работи за падане на борда и за фалити на банки то този идиот БНБ трябва да го зашлеви с максималната възможна глоба - лично него - да му приберат всичките пари от заплати, защото не е заслужил нищо от тях.
        Съласен съм с теб.

Коментар

• Продават хората с парите

Коментар

• Лично, отдавна продадох, но това което се случва, не ми харесва. Мислех да влизам, на по-високи нива, след изборите, пък тя каква излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
              Днес май не разпродават само дребни.
              в супер грешка си май......няма новина братле--------значи не са дребните а тези които трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                добре е добре е.няма идиоти ,няма олигофрени-----нормално се развиват нещата.
                Ще видим дали ще продължава да ти харесва

Коментар

Аз лично не съм бил толкова притеснен за бъдещето на икономиката ни от пролетта на 2009 г. насам. И то не за друго, а защото наистина имаме супер идиоти начело, които не знам дали приказват така поради чисто малоумие или съзнават какво правят - и двете хипотези са плашещи.
                  добре е добре е.няма идиоти ,няма олигофрени-----нормално се развиват нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                    Днес май не разпродават само дребни.
                    Аз лично не съм бил толкова притеснен за бъдещето на икономиката ни от пролетта на 2009 г. насам. И то не за друго, а защото наистина имаме супер идиоти начело, които не знам дали приказват така поради чисто малоумие или съзнават какво правят - и двете хипотези са плашещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Чудя се аз ако визираш сутрешната кутевизация - да не е имал предвид, че втора банка е под надзор. Нещо, което мисля от няколко дни е известно.
                      Нямам препоръки!
                      Мисля че идва нов голям протест па да видим

Коментар

Чудя се аз ако визираш сутрешната кутевизация - да не е имал предвид, че втора банка е под надзор. Нещо, което мисля от няколко дни е известно.
                        Нямам препоръки!
                        Нямам идея какво е искал да каже лирическия идиот, но когато политик с власт ти приказва че в държава с валутен борд се работи за падане на борда и за фалити на банки то този идиот БНБ трябва да го зашлеви с максималната възможна глоба - лично него - да му приберат всичките пари от заплати, защото не е заслужил нищо от тях.

Коментар

Днес до колко % ще го докара Софикса?
                          Jeka,неправилно формулираш въпроса...по-съществено е докъде ще стигне Софикс.За разлика от оня ден,днес няма признаци на подкрепа.На "трибуквието" направо му събуха гащичките....продължението е безплатно..

Коментар

• Днес май не разпродават само дребни.

Коментар

Ако се изкаже още някой олигофрен с власт, може следващите дни който не е бил на пазара зимата на 2009 да разбере какво е било тогава
                              Нямам препоръки!

Коментар

Днес до колко % ще го докара Софикса?
                                Ако се изкаже още някой олигофрен с власт, може следващите дни който не е бил на пазара зимата на 2009 да разбере какво е било тогава

Коментар

Working...
                                X