If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам идея какво е искал да каже лирическия идиот, но когато политик с власт ти приказва че в държава с валутен борд се работи за падане на борда и за фалити на банки то този идиот БНБ трябва да го зашлеви с максималната възможна глоба - лично него - да му приберат всичките пари от заплати, защото не е заслужил нищо от тях.
Аз лично не съм бил толкова притеснен за бъдещето на икономиката ни от пролетта на 2009 г. насам. И то не за друго, а защото наистина имаме супер идиоти начело, които не знам дали приказват така поради чисто малоумие или съзнават какво правят - и двете хипотези са плашещи.
добре е добре е.няма идиоти ,няма олигофрени-----нормално се развиват нещата.
Аз лично не съм бил толкова притеснен за бъдещето на икономиката ни от пролетта на 2009 г. насам. И то не за друго, а защото наистина имаме супер идиоти начело, които не знам дали приказват така поради чисто малоумие или съзнават какво правят - и двете хипотези са плашещи.
Чудя се аз ако визираш сутрешната кутевизация - да не е имал предвид, че втора банка е под надзор. Нещо, което мисля от няколко дни е известно.
Нямам препоръки!
Чудя се аз ако визираш сутрешната кутевизация - да не е имал предвид, че втора банка е под надзор. Нещо, което мисля от няколко дни е известно.
Нямам препоръки!
Нямам идея какво е искал да каже лирическия идиот, но когато политик с власт ти приказва че в държава с валутен борд се работи за падане на борда и за фалити на банки то този идиот БНБ трябва да го зашлеви с максималната възможна глоба - лично него - да му приберат всичките пари от заплати, защото не е заслужил нищо от тях.
Jeka,неправилно формулираш въпроса...по-съществено е докъде ще стигне Софикс.За разлика от оня ден,днес няма признаци на подкрепа.На "трибуквието" направо му събуха гащичките....продължението е безплатно..
Ако се изкаже още някой олигофрен с власт, може следващите дни който не е бил на пазара зимата на 2009 да разбере какво е било тогава
Нямам препоръки!
Коментар