Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПрогнози за днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКоледното рали дето го чакате май няма да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМежду другото от началото на годината до момента портфейла ми е на +109.68% така че и да няма рали няма да се разплачаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз си меря с моя метър (портфейл)и друго не ме вълнува
Поздрави.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеда, съборих покрива и слязоха при мен.
Направете една справка на 2-ри или 3-ти.
Например от 15-ти дек до 2-ри януари колко е ръста и ще видим колко % е донесло ралито.и друго не ме вълнува
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗвездите ли ти го казаха?да, съборих покрива и слязоха при мен.
Направете една справка на 2-ри или 3-ти.
Например от 15-ти дек до 2-ри януари колко е ръста и ще видим колко % е донесло ралито.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЗащото не виждам ръстове.
НИКА ,ЕМКА и ИХБГ...
тази година са назад...не вярвам да имат желание при плюс 60 % на индекса да дават отрицателна доходност...
така ,че ще гледаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКоледното рали дето го чакате май няма да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащо?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Коментар
Коментар