If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За момента не. Основната опасност, извън някакви непредвидени фактори, е всъщност рязко вдигане на доходността по държавните облигации, което може доста да потопи индексите. Но може и да не го направи, зависи като вземат да растат лихвите как ще растят икономиките.
Скоро няма да вдигат лихвите , защото ще напълнят памперсите .
Равния, остави го БФБ-то на нас, кажи какво мислиш за ДАКС, СП и т.н.
Очакваш ли сериозна корекция /над 10%/ в близко бъдеще?
За момента не. Основната опасност, извън някакви непредвидени фактори, е всъщност рязко вдигане на доходността по държавните облигации, което може доста да потопи индексите. Но може и да не го направи, зависи като вземат да растат лихвите как ще растят икономиките.
Ти вече започваш да се излагаш.
Ама ти точно на върха ли каза, че започва корекция?! Точно такива тъпи коментари от теб не съм очаквал.
Е то ако го каже човек на върха си е чисто налучкване. Корекцията се потвърждава чак след като е тръгнала. Реално потвърждението се получи технически на 6 юни. Новините че ще има близки избори пак тогава, което дава и фундаменталния елемент. Пак чисто технически най-близкия таргет е 540 което са си още 7% надолу. Става 15% корекция от върха. Колко още ще върви надолу кой знае. Но аз поне не виждам как ще тръгне да расте стабилно до изборите. Може и да не пада, но може и да пада, кой знае. След това ако според резултата.
Локалния връх на софикс е 625 в момента е 578. Ти на какъв спад му казваш корекция защото вече си е 7,5 % от върха. Още 12,5 % надолу и вече влиза в мечи пазар, ти още няма да си разбрал че има корекция
Ти вече започваш да се излагаш.
Ама ти точно на върха ли каза, че започва корекция?! Точно такива тъпи коментари от теб не съм очаквал.
Кой си ти бе Биков та да определяш кой е разумен и кой не ?
Поне добави едно "мисля че..."
Можеш ли извън голословието си да посочиш поне 1 свястна хартия с профит/риск коефициент над 3 и да се обосновеш защо ?
Е, няма да седна да ти напиша домашното. И мен ми се иска някой 2012 да ми беше казал да купя ГАЗ на 1.10 и да продам днес на 10 , ама никой не ми прати смс
Щото не предизвика исканата от тях паника. Аз обяснявах, че това няма как да стане. В момента никой разумен не иска да продава акциите си, а всеки разумен с кеш иска да вземе мерки да диверсифицира и да влезе в позиция.
Кой си ти бе Биков та да определяш кой е разумен и кой не ?
Поне добави едно "мисля че..."
Можеш ли извън голословието си да посочиш поне 1 свястна хартия с профит/риск коефициент над 3 и да се обосновеш защо ?
Коментар