Да, време е за малко почивка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеХъммм , Софикс ти трябва на тебе , не корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене е софикс а корекция на тимовите ....
сега купувам каквото дадат качващите се на влака....
къде шит ,къде бисери... ще дойде и тяхното време...
За никъде не бързаме....само здраве да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСтават и тия , ама ще трябва по-голем Софикс за тая цел
сега купувам каквото дадат качващите се на влака....
къде шит ,къде бисери... ще дойде и тяхното време...
За никъде не бързаме....само здраве да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато те гледам само мекомки и фонд имоти нямаш......
но съм имал оловото.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ в момента имам артии ... много..
Особенно на БСО- където съм като ИП ...
спекулативни Петролки и сигурни тютюни и мустаци , алиансови НИКА и Емка...
Не е като няма....
разкарах стара планината....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ в момента имам артии ... много..
Не е като няма....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЗа да я смениш ще трябват артии !
Не е като няма....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепоследната я купих през 2007 при големия бум над 1700 софикс от Булстрадки и добре направих .....сега ако има такъв над 1200 ..някога ще я сменявам......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепоследната я купих през 2007 при големия бум над 1700 софикс от Булстрадки и добре направих .....сега ако има такъв над 1200 ..някога ще я сменявам......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМи, то на промоции има по 399 лв.....
Честито....
Но защо не върза и една кола на телевизора.... не разбирам...( виртуална ......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОтивам да го купувам..... утре...
че ще ги похарча за глупости....
Взимай плазмата и не му мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЗначи спокойно можеш да продадеш
Телевизора гледай да е HD
че ще ги похарча за глупости....
Коментар
Коментар