IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Аз имам друг прочит на спада там - ако не излизаше големия фонд, а след това и Павлов, едва ли щяхме да видим такива цени. Нямам и нищо против при тогавашните им резултати /те не бяха лоши/, да видим отново онези цени. Същото важи и за много други компании......
    Спада от 4,5 до 2,5 си беше заради ГЕРБ, последните 50 стотинки бяха заради притиснати продавачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ти сещаш ли се каква атака направиха над Оги Донев същите тези гербери. Не че се оплаквам - аз направих 120% от техните глупости ама тези проценти не се правят като държиш на високо.
      Аз имам друг прочит на спада там - ако не излизаше големия фонд, а след това и Павлов /точно в най-ликвидната криза/, едва ли щяхме да видим такива цени. Нямам и нищо против при тогавашните им резултати /те не бяха лоши/, да видим отново онези цени. Същото важи и за много други компании......
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Равния, зад числата по борсите се крият реални компании с реални дейности. Ако дойде черешата или остане ореха, според теб хората ще спрат ли да си купуват лекарства например? Ще изчезнат ли веригите? Земята ще запустее? Няма да ходим на почивка...........
        Ти сещаш ли се каква атака направиха над Оги Донев същите тези гербери. Не че се оплаквам - аз направих 120% от техните глупости ама тези проценти не се правят като държиш на високо.

Коментар

Равния, зад числата по борсите се крият реални компании с реални дейности. Ако дойде черешата или остане ореха, според теб хората ще спрат ли да си купуват лекарства например? Ще изчезнат ли веригите? Земята ще запустее? Няма да ходим на почивка...........
          Подценяваш човешката глупост!

Коментар

Остават едни експортно ориентирани компании - ама то портфейл само от МСХ и ХЕС някак си не изглежда достатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
              И какво като има предсрочни избори?

Военно положение ли е обявено? :-)

На някои хора им се иска да има драми въпреки добрите новини. :-)
              Тук политиката се меши твърде много в икономиката. Всеки избори за това са драма за борсата. защото човек не може да знае кои политически връзки след тях ще имат успех и кои не. Ако резултатите от предсрочните избори са като европейските избори то всичко сдвързано с БСП ще страда. А като се има в предвид че ГЕРБ са гола вода и кал в ушите когато става дума за икономика то и другите компании ще страдат.

И какво тогава да купува човек - само се представи че Черешовия стане финансов министър. То това е достатъчно за срив на борсата.

Остават едни експортно ориентирани компании - ама то портфейл само от МСХ и ХЕС някак си не изглежда достатъчно

Коментар

• Цацата ли плашите пак?

Коментар

Монти, мен не ме бива много в тея спекулантските работи /продай днес и чакай да си ги върнеш с 10-20% отдолу/ и затова просто чакам падането при определени позиции. Ако паднат с още 10%, ще набия 1/2 от кеша си. При нови 10% спад - останалата част. Ако се сринат повече, наистина ще потърся за първи път финансиране. Говоря за акции, далеч от представата за т.н. "избушеняци".
                  Нъц, при мене не става тоя номер. Едно че на бфб нямам кеш. И друго - на минус 10% на нисе бих бил лаком за доста неща, ала тук за по малко от 25-30% спад не виждам къде бих се облизвал...
                  БФБ си е тих ужас за контрарник като мене понастоящем, не бих я нарекъл балон (няма и таксиджии да го направят като хората), ала определено си е ръбест плондер
                  Надеждата ми е в орехчо, он като сдава властта знае как да докара софка до 250

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    ДФ и ПФ бяха на линия и купуваха за да не настане повсеместна паника... ,но утре....
                    Налетна ме песимизъм........
                    не обичам да се женя за акциите си...
                    При такова положения/ ако верно има предсрочни избори / ,качванията ги забравяме за дълъг период..
                    Монти, мен не ме бива много в тея спекулантските работи /продай днес и чакай да си ги върнеш с 10-20% отдолу/ и затова просто чакам падането при определени позиции. Ако паднат с още 10%, ще набия 1/2 от кеша си. При нови 10% спад - останалата част. Ако се сринат повече, наистина ще потърся за първи път финансиране. Говоря за акции, далеч от представата за т.н. "избушеняци".

Коментар

Днес си имаше оборот а и повредата на борсата помогна...
                      ДФ и ПФ бяха на линия и купуваха за да не настане повсеместна паника... ,но утре....
                      При такова положения/ ако верно има предсрочни избори / ,качванията ги забравяме за дълъг период..
                      БСП не е на такова положение да ги отписваме особенно ако се почувстват продадени от турците ...против ГЕРб пък ще станат хиляди да ги оплюват защото те нямат иконимически екип..нищо нямат..
                      Една голяма уста на Борисоф....
                      Лекето бареков и ренегатите от абв
                      Реаниматорите ....и касим дал и кунева..
                      лошо...
                      Поздрави!
                      И какво като има предсрочни избори?

Военно положение ли е обявено? :-)

На някои хора им се иска да има драми въпреки добрите новини. :-)

Коментар

какво толкова, да падне да падне колко да падне

Коментар

Монти, аз не виждам нищо лошо в това. Та нали сме тук, за да купуваме по-евтино и да продаваме по-скъпо. Ако акциите само катерят, кога ще купуваме? То не може само да се продава........
                          Днес си имаше оборот а и повредата на борсата помогна...
                          БСП не е на такова положение да ги отписваме особенно ако се почувстват продадени от турците ...против ГЕРб пък ще станат хиляди да ги оплюват защото те нямат иконимически екип..нищо нямат..
                          Една голяма уста на Борисоф....
                          Лекето бареков и ренегатите от абв
                          Реаниматорите ....и касим дал и кунева..
                          лошо...
                          Поздрави!

Коментар

Истината е че ако има избори през късната есен ,то по добре да продаваме или да се снишаваме......
                            почнах да развързвам портфеила тук и там.....
                            Политическата несигурност ще бъде много дълга ...над година...
                            но и утре е ден...
                            може днес да се запазят цените ,но наситят ли се купувачите ,няма кой да поеме удара....
                            Монти, аз не виждам нищо лошо в това. Та нали сме тук, за да купуваме по-евтино и да продаваме по-скъпо. Ако акциите само катерят, кога ще купуваме? То не може само да се продава........

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              експлозия е 4-5 % не 0.2-0.5 хахахахахах,а дане забравяме че бфб расте само кога бсп управлява.задава се бойко така че не се шашкайте и още ще пада

Истината е че ако има избори през късната есен ,то по добре да продаваме или да се снишаваме......
                              почнах да развързвам портфеила тук и там.....
                              Политическата несигурност ще бъде много дълга ...над година...
                              но и утре е ден...
                              може днес да се запазят цените ,но наситят ли се купувачите ,няма кой да поеме удара....

Коментар

• Решението на ЕЦБ окрили европейските борси*

Германският индекс Dax мина за първи път психологическата граница от 10 000 пункта

Айде давайте сипвайте Трябва да има и балъци да не знаят кога да купува и кога да продават

Коментар

Working...
                                X