Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи сещаш ли се каква атака направиха над Оги Донев същите тези гербери. Не че се оплаквам - аз направих 120% от техните глупости ама тези проценти не се правят като държиш на високо.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, зад числата по борсите се крият реални компании с реални дейности. Ако дойде черешата или остане ореха, според теб хората ще спрат ли да си купуват лекарства например? Ще изчезнат ли веригите? Земята ще запустее? Няма да ходим на почивка...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, зад числата по борсите се крият реални компании с реални дейности. Ако дойде черешата или остане ореха, според теб хората ще спрат ли да си купуват лекарства например? Ще изчезнат ли веригите? Земята ще запустее? Няма да ходим на почивка...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Остават едни експортно ориентирани компании - ама то портфейл само от МСХ и ХЕС някак си не изглежда достатъчноПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеИ какво като има предсрочни избори?
Военно положение ли е обявено? :-)
На някои хора им се иска да има драми въпреки добрите новини. :-)
И какво тогава да купува човек - само се представи че Черешовия стане финансов министър. То това е достатъчно за срив на борсата.
Остават едни експортно ориентирани компании - ама то портфейл само от МСХ и ХЕС някак си не изглежда достатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, мен не ме бива много в тея спекулантските работи /продай днес и чакай да си ги върнеш с 10-20% отдолу/ и затова просто чакам падането при определени позиции. Ако паднат с още 10%, ще набия 1/2 от кеша си. При нови 10% спад - останалата част. Ако се сринат повече, наистина ще потърся за първи път финансиране. Говоря за акции, далеч от представата за т.н. "избушеняци".
БФБ си е тих ужас за контрарник като мене понастоящем, не бих я нарекъл балон (няма и таксиджии да го направят като хората), ала определено си е ръбест плондер
Надеждата ми е в орехчо, он като сдава властта знае как да докара софка до 250
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДФ и ПФ бяха на линия и купуваха за да не настане повсеместна паника... ,но утре....
Налетна ме песимизъм........
не обичам да се женя за акциите си...
При такова положения/ ако верно има предсрочни избори / ,качванията ги забравяме за дълъг период..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес си имаше оборот а и повредата на борсата помогна...
ДФ и ПФ бяха на линия и купуваха за да не настане повсеместна паника... ,но утре....
При такова положения/ ако верно има предсрочни избори / ,качванията ги забравяме за дълъг период..
БСП не е на такова положение да ги отписваме особенно ако се почувстват продадени от турците ...против ГЕРб пък ще станат хиляди да ги оплюват защото те нямат иконимически екип..нищо нямат..
Една голяма уста на Борисоф....
Лекето бареков и ренегатите от абв
Реаниматорите ....и касим дал и кунева..
лошо...
Поздрави!
Военно положение ли е обявено? :-)
На някои хора им се иска да има драми въпреки добрите новини. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекакво толкова, да падне да падне колко да падне
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, аз не виждам нищо лошо в това. Та нали сме тук, за да купуваме по-евтино и да продаваме по-скъпо. Ако акциите само катерят, кога ще купуваме? То не може само да се продава........
ДФ и ПФ бяха на линия и купуваха за да не настане повсеместна паника... ,но утре....
При такова положения/ ако верно има предсрочни избори / ,качванията ги забравяме за дълъг период..
БСП не е на такова положение да ги отписваме особенно ако се почувстват продадени от турците ...против ГЕРб пък ще станат хиляди да ги оплюват защото те нямат иконимически екип..нищо нямат..
Една голяма уста на Борисоф....
Лекето бареков и ренегатите от абв
Реаниматорите ....и касим дал и кунева..
лошо...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Истината е че ако има избори през късната есен ,то по добре да продаваме или да се снишаваме......
почнах да развързвам портфеила тук и там.....
Политическата несигурност ще бъде много дълга ...над година...
но и утре е ден...
може днес да се запазят цените ,но наситят ли се купувачите ,няма кой да поеме удара....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеексплозия е 4-5 % не 0.2-0.5 хахахахахах,а дане забравяме че бфб расте само кога бсп управлява.задава се бойко така че не се шашкайте и още ще пада
Истината е че ако има избори през късната есен ,то по добре да продаваме или да се снишаваме......
почнах да развързвам портфеила тук и там.....
Политическата несигурност ще бъде много дълга ...над година...
но и утре е ден...
може днес да се запазят цените ,но наситят ли се купувачите ,няма кой да поеме удара....
Коментар
Коментар