[QUOTE=Protokol;1059567144]Напоследък само против банковитretooled пишеш. Защо ли?
Мога да ти предложа част от моите - вече ми става жал да те гледам как се мъчиш.
....В случай, че нямаш, а най-вероятно от по-ниските нива няма да дочакаш
[QUOTE]
Ех Протокол,
смесваш щедростта с бизнеса. Малко грубичко ,но ок - така си решил
Вчера колегите са изложили икономическите доводи , които споделям и аз.
Благодаря им !
Да,разпродадох ок.60% от банковите си акции , но все още имам на няколко б..от БФБ.
И все пак приемам предложението ти и загрижеността ти за мен , та ако ми прехвърлиш утре безвъзмездно част от Твоите акции:
2000 бр от BACB или
6000 бр от CCB или
3000 бр от FIB или
100 бр от CORP ,
то аз още утре ,понеделник/27.01.2014/,ще приведа на "Бългаската Коледа","БЧК" или някоя друга благотворителна организация , за която и двамата да сме убедени, сумата от 10 000 лв .
Става ли ?

Мога да ти предложа част от моите - вече ми става жал да те гледам как се мъчиш.

Ех Протокол,
смесваш щедростта с бизнеса. Малко грубичко ,но ок - така си решил

Вчера колегите са изложили икономическите доводи , които споделям и аз.
Благодаря им !
Да,разпродадох ок.60% от банковите си акции , но все още имам на няколко б..от БФБ.
И все пак приемам предложението ти и загрижеността ти за мен , та ако ми прехвърлиш утре безвъзмездно част от Твоите акции:
2000 бр от BACB или
6000 бр от CCB или
3000 бр от FIB или
100 бр от CORP ,
то аз още утре ,понеделник/27.01.2014/,ще приведа на "Бългаската Коледа","БЧК" или някоя друга благотворителна организация , за която и двамата да сме убедени, сумата от 10 000 лв .
Става ли ?

Коментар