IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първо в банките, после и на борсата
    "Турските пари бягат към българските банки"
    http://darikfinance.bg/novini/104245...E1%E0%ED%EA%E8
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ЕвроИнс, БРЕФ, Хим
      бреф ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
        Само да не ни залее вълната от "подценени" акции , че доста ше се издавят...

Коментар

• Само да не ни залее вълната от "подценени" акции , че доста ше се издавят...
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Започнахме годината около 493 пункта, как 543 ще е дъно!?!
            Мнението ми го има по-долу - не правя месечни прогнози.
            На пазара има пари, чакащи всяка малка корекция, за да влязат. Излъгалите се да продадат от страх, по време на корекцията, после ще гонят дивото по баирЯ Това е!
            +1

Аз съм жив пример - според моите скромни анализаторски способности Хим обикновени не би следвало да паднат под 1.90лв. за акция (или поне не за дълго време), затова всичко под 2.00лв. го считам за подарък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
              дайте некви подценени акции
              ЕвроИнс, БРЕФ, Хим

Коментар

• дайте некви подценени акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  +1. А вратаря не требе да оди за бира, щот могат да вкарат некой гол
                  Залагам на натиск в собственото половина, където в центъра на защитата ще сложа бастиона Химимпорт. По крилата имаме Евроинс и Енерго-Про. Ще разчитаме на бързи контратаки...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Игра в центъра. Само за технични халфове...
                    +1. А вратаря не требе да оди за бира, щот могат да вкарат некой гол

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Ми за мене днеска си беше урожай - 4% на плюс за целия портфейл.
                      Тва не означава, че утре няма да ме удари тухла четворка по главата де...
                      Денят още не е свършил ...и днес може
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Игра в центъра. Само за технични халфове...
                        Ми за мене днеска си беше урожай - 4% на плюс за целия портфейл.
                        Тва не означава, че утре няма да ме удари тухла четворка по главата де...
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Игра в центъра. Само за технични халфове...

Коментар

• Прогнозата ми е по месечни барове и затова се получава така. Дъно се прави при движение надолу, а не нагоре
                            Last edited by Mr.Profit; 03.02.2014, 12:48.
                            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                              ...
                              Иначе всички чакаме корекцията. Но онези с кеша нещо немогат да задържът достатъчно дълго.
                              Точно за това иде реч!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                                Батя, както е казал Яне Сандански - "Да живееш значи да се бориш. Робът за свобода, свободният за съвършенство"

Ясно е, че когато трендът е нагоре можеш само да гледаш мача, но аз съм сърфист и ми се иска да хващам всяка вълна. Малките движения се опитвам да ги отигравам с 2-5% от портфейла.

Казах, че ще имаме дъно за 2014 февруари месец в диапазона 500,515-550. В момента имаме дъно на 543.85 и ще се радвам то да е, но времето ще покаже. Все пак прогноза от такъв ранг не е лесно да се направи

Ще ми е интересно и ти да изкажеш мнение по този въпрос...
                                Започнахме годината около 493 пункта, как 543 ще е дъно!?!
                                Мнението ми го има по-долу - не правя месечни прогнози.
                                На пазара има пари, чакащи всяка малка корекция, за да влязат. Излъгалите се да продадат от страх, по време на корекцията, после ще гонят дивото по баирЯ Това е!

Коментар

Working...
                                X