IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми то стана като във хита на Васко Кръпката :

Цяла сутрин се набирам
    по баира без да спирам.
    Няма бираaaa‚ няма бира.
    А сърцето ми направо ... направо спира.

Цлия хит тук http://tekstove.info/browse.php?id=1249
    Иначе всички чакаме корекцията. Но онези с кеша нещо немогат да задържът достатъчно дълго.

Коментар

• Съгласен съм с Мр. Профит, че годишното дъно ще бъде около 515..Това е ниво, което беше локален връх и сега ще бъде тествано за локално дъно. Нормална и необходима корекция. Най-хубавото обаче е, че пазарът започна да коригира дефектите си. Много малко компании останаха, които не са достигнали към днешна дата справедливите си нива.

Коментар

• Батя, както е казал Яне Сандански - "Да живееш значи да се бориш. Робът за свобода, свободният за съвършенство"

Ясно е, че когато трендът е нагоре можеш само да гледаш мача, но аз съм сърфист и ми се иска да хващам всяка вълна. Малките движения се опитвам да ги отигравам с 2-5% от портфейла.

Казах, че ще имаме дъно за 2014 февруари месец в диапазона 500,515-550. В момента имаме дъно на 543.85 и ще се радвам то да е, но времето ще покаже. Все пак прогноза от такъв ранг не е лесно да се направи

Ще ми е интересно и ти да изкажеш мнение по този въпрос...
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Днес ни очаква доста интересна сесия
          Як купон. От събота му се точа.

Коментар

• Днес ни очаква доста интересна сесия

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
              Питат хората и изразявам мнение Вече споменах, че мина януарският ефект и след силен ръст е нормално пазарът да тества тенденциите и казвам, че не вярвам да падне под 515 (дългогодишния връх, който бихме)..или 500, че е по-кръгличко... няма да се учудя ако направо отиде нагоре, аз сигурно съм един от най-големите оптимисти тук , но искам да съм подготвен за всякакви варианти и това ми се струва най-реалистичното с оглед на глобалната икономическа обстановка в момента и волатилността около отчетите. Миналата година след много силен януари, февруари сме надолу и март удряме дъното. Тази година мисля февруари да е дъното
              Година с година си не мяза! А и това за януарския ефект си е една журналистическа измислица. В Капитал даже се бяха изцепили, че се било случвало постоянно в последните 10 г.. Е, проверих - случило се е 2 пъти... т.е. абсолютна случайност. Ако се гледа така, трябва по-скоро да се говори за Септемврийски ефект!
              Аз лично не се наемам да гадая как ще се придвижи пазара тоя или оня месец.. вярвам в това което и ти казваш - тренда е нагоре, и не мисля да се мъча да хващам разни корекции - убедил съм се че не става и от това не се правят пари ... много хазартност има в тая игра, а аз не обичам да играя хазарт. На БФБ съм за нещо съвсем друго!

Коментар

Питат хората и изразявам мнение Вече споменах, че мина януарският ефект и след силен ръст е нормално пазарът да тества тенденциите и казвам, че не вярвам да падне под 515 (дългогодишния връх, който бихме)..или 500, че е по-кръгличко... няма да се учудя ако направо отиде нагоре, аз сигурно съм един от най-големите оптимисти тук , но искам да съм подготвен за всякакви варианти и това ми се струва най-реалистичното с оглед на глобалната икономическа обстановка в момента и волатилността около отчетите. Миналата година след много силен януари, февруари сме надолу и март удряме дъното. Тази година мисля февруари да е дъното
                +1!!!

Коментар

• Питат хората и изразявам мнение Вече споменах, че мина януарският ефект и след силен ръст е нормално пазарът да тества тенденциите и казвам, че не вярвам да падне под 515 (дългогодишния връх, който бихме)..или 500, че е по-кръгличко... няма да се учудя ако направо отиде нагоре, аз сигурно съм един от най-големите оптимисти тук , но искам да съм подготвен за всякакви варианти и това ми се струва най-реалистичното с оглед на глобалната икономическа обстановка в момента и волатилността около отчетите. Миналата година след много силен януари, февруари сме надолу и март удряме дъното. Тази година мисля февруари да е дъното
                  Keep going ...

Коментар

• Това стана тема за врачки. И защо трябва да търси дъно сега - отчетите ли са лоши
                    Според мен ще търси връх до април. Чак след изборите - корекция
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

След отчетите ми се струва, че пазарът ще иска да намери дъно за тази година и февруари е перфетният месец да го стори след силния януари. 515 ми се струва, че ще издържи всички набези на продавачите
                      къде го видя пък на 515 бе аз не знам, ама трудно ще стигне до там според мен
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• След отчетите ми се струва, че пазарът ще иска да намери дъно за тази година и февруари е перфетният месец да го стори след силния януари. 515 ми се струва, че ще издържи всички набези на продавачите
                        Keep going ...

Коментар

• Таз седмица/месец дет идва - демек февруари - според вас накъде - на север или на юг?

Да се изкажа първо аз - дългосрочно тренда според мене е на север, но честно не знам какъв е за този месец. Идея си нямам. Какво мислите вие?
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Погледни доклада за дейността
                            аа добре, успокоих се
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              И какво точно ми показваш ?! Я отвори сега файла - финансов отчет по МСС. - Да виждаш нещо да ти прави впечатление ?! Има само отчет за приходите и разходите, без баланс и без отчет за паричните потоци! КРИЯТ какви парични средства имат и колко от тия 25 млн. кеш са им останали.........
                              Т.е. отчетът НАИСТИНА ГО НЯМА!
                              Погледни доклада за дейността
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                                И какво точно ми показваш ?! Я отвори сега файла - финансов отчет по МСС. - Да виждаш нещо да ти прави впечатление ?! Има само отчет за приходите и разходите, без баланс и без отчет за паричните потоци! КРИЯТ какви парични средства имат и колко от тия 25 млн. кеш са им останали.........
                                Т.е. отчетът НАИСТИНА ГО НЯМА!
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X