If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Започнахме годината около 493 пункта, как 543 ще е дъно!?!
Мнението ми го има по-долу - не правя месечни прогнози. На пазара има пари, чакащи всяка малка корекция, за да влязат. Излъгалите се да продадат от страх, по време на корекцията, после ще гонят дивото по баирЯ Това е!
+1
Аз съм жив пример - според моите скромни анализаторски способности Хим обикновени не би следвало да паднат под 1.90лв. за акция (или поне не за дълго време), затова всичко под 2.00лв. го считам за подарък.
+1. А вратаря не требе да оди за бира, щот могат да вкарат некой гол
Залагам на натиск в собственото половина, където в центъра на защитата ще сложа бастиона Химимпорт. По крилата имаме Евроинс и Енерго-Про. Ще разчитаме на бързи контратаки...
Батя, както е казал Яне Сандански - "Да живееш значи да се бориш. Робът за свобода, свободният за съвършенство"
Ясно е, че когато трендът е нагоре можеш само да гледаш мача, но аз съм сърфист и ми се иска да хващам всяка вълна. Малките движения се опитвам да ги отигравам с 2-5% от портфейла.
Казах, че ще имаме дъно за 2014 февруари месец в диапазона 500,515-550. В момента имаме дъно на 543.85 и ще се радвам то да е, но времето ще покаже. Все пак прогноза от такъв ранг не е лесно да се направи
Ще ми е интересно и ти да изкажеш мнение по този въпрос...
Започнахме годината около 493 пункта, как 543 ще е дъно!?!
Мнението ми го има по-долу - не правя месечни прогнози.
На пазара има пари, чакащи всяка малка корекция, за да влязат. Излъгалите се да продадат от страх, по време на корекцията, после ще гонят дивото по баирЯ Това е!
Коментар