Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнениеПечалбите намаляват, акциите растат
взе да става интересно пак на бфб
Не е препоръка за покупка или продажба на каквото е да е !За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнениеПечалбите намаляват, акциите растат
взе да става интересно пак на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного вярно....
Днес Софикса с 1.2 % нагоре а аз с 1 % надолу....
Отиваш, казваш: Искам да съм със Софикса и...
Обаче мен малко ме притеснява този всеобщ оптимизъм.
Като се возите на таксита из Софето, шофьорите не са ли започнали да говорят за фондовата борса?
Щото ако са почнали... нали знаеш.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГотин е....15 %....
С удоволстви е,но съм с болен и не съм за пред хора........
А и не мисля в момента логически.....
чак след 10 дни ще се види накъде сме тръгнали и ще уясни за ситуацията на БФБ...
сега едни пари се разхождат от позиция на позиция .....
Поздрави!
Днес Софикса с 1.2 % нагоре а аз с 1 % надолу....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеАз пък имам страшно кисело зеле и домашна пастърма ! А довечера така и така, ще ходя на гости в колегата с псевдоним "15 %", за да му изнасям лекции на теми "Що е то БФБ, и има ли почва у нас", и "Как да отиграем асо и поп спатии на големия блайнд" - тоест, докато обсъждаме борсите, ще пием и ще играем покер. Така че те каня най-официално теб и твоята половинка г-жа Троянска Сливова да заповядате !
И за да не ме пусвате много, че пиша извън темата, ще добавя:
Въпреки, че последните дни съм яко назад, щото имам акции само на Хим, (не съм си отварял платформата от няколко дни, щото ме страх да видя кво пише), съм изключително доволен от хубавите обороти, броя сделки и всекидневно повишаващите се индекси. Това няма как да не доведе, до чужденци и прехвърляне на срадства от депозити към борсата. Само още малко реклама ни трябва.
С удоволстви е,но съм с болен и не съм за пред хора........
А и не мисля в момента логически.....
чак след 10 дни ще се види накъде сме тръгнали и ще уясни за ситуацията на БФБ...
сега едни пари се разхождат от позиция на позиция .....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИначе имам троянска сливова.....домашна 55 градуса..... Така че те каня най-официално теб и твоята половинка г-жа Троянска Сливова да заповядате !
И за да не ме пусвате много, че пиша извън темата, ще добавя:
Въпреки, че последните дни съм яко назад, щото имам акции само на Хим, (не съм си отварял платформата от няколко дни, щото ме страх да видя кво пише), съм изключително доволен от хубавите обороти, броя сделки и всекидневно повишаващите се индекси. Това няма как да не доведе, до чужденци и прехвърляне на срадства от депозити към борсата. Само още малко реклама ни трябва.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеЩо се занимаваш с глупости а не ми се обади по телефона ? Имам първак 85 градуса. Напояваш една марля, тургаш го на гърба и лекува всичко - настинка, грип, диария, еректилна дисфукция, акне, хемороиди, брадавици и прочие
Влиза отговорния началники и мИрише на пърцуна....
ако ме гонят , поне да е за Наполеон.....
Иначе имам троянска сливова.....домашна 55 градуса....
Ама да я мажа по мен...това е престъпление.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗащо ли се засилва чувството ми, че скоро ще си паднем всички на носа? Някой друг с подобно чувство??
Малка борса + малко читави компании + много пари = Реещи се в облаците цени.
Честно казано и аз започвам да се притеснявам, че земното притегляне оказва все по-слабо влияние върху цените на борсата ни... Барем икономиката да даваше някакви сигнали за подем, но уви...Last edited by Чичо Манчо; 04.02.2014, 14:36.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И медицината е легнала на химията..
сега си бъркам отвара от семки от дюли и мед с джинджифил.... с коняк ....
Едно време само Софарма е имало по времето на Крум....Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеПо-добре акции на Софарма отколкото на Фейсбук. Както казва един приятел - за да си направиш сайт, ще ти струва 300 лв. А Фейсбук е нищо повече от един сайт
И медицината е легнала на химията..
сега си бъркам отвара от семки от дюли и мед с джинджифил.... с коняк ....
Едно време само Софарма е имало по времето на Крум....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГоворя за дяловете в собствеността.
Предполагам, че Софарма е продавала, за да може да се добие публичен статут и да има някаква ликвидност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе съм го измислил аз! Г-н Донев го е измислил!
Гледай как печалбата на Софарма АД пада: Софарма с 63% спад на печалбата за последната четвърт на 2013 г., а тази на Трейдинга си е стабилна!
Коментар
Коментар