IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Много вярно....
    Днес Софикса с 1.2 % нагоре а аз с 1 % надолу....
    Аз какво да кажа с ЕнергоПро, Билборд, ГАЗ и Химимпорт... Аз съм около 4% надолу..Ама майтап да става. Онзи ден бях 9% нагоре..

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнение
      Печалбите намаляват, акциите растат
      взе да става интересно пак на бфб
      Лихвите драстично намаляват, златото се срива, цените на имотите копаят дъното а акциите на БФБ растат - факти

Не е препоръка за покупка или продажба на каквото е да е !
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнение
        Печалбите намаляват, акциите растат
        Акциите би следвало да отразяват очакванията за печалбите през 2014 г. А за 2014 се очаква икономически растеж в САЩ, Европа а това ще се отрази и на икономиката в България. Още в края на миналата година имаше увеличение на работните места и икономическата активност в България, така че всичко се връзва поне според мен.

Коментар

• Печалбите намаляват, акциите растат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Много вярно....
            Ами има си индексни фондове бе Чичо!
            Отиваш, казваш: Искам да съм със Софикса и...

Обаче мен малко ме притеснява този всеобщ оптимизъм.
            Като се возите на таксита из Софето, шофьорите не са ли започнали да говорят за фондовата борса?
            Щото ако са почнали... нали знаеш.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Готин е....15 %....
              С удоволстви е,но съм с болен и не съм за пред хора........
              А и не мисля в момента логически.....
              чак след 10 дни ще се види накъде сме тръгнали и ще уясни за ситуацията на БФБ...
              сега едни пари се разхождат от позиция на позиция .....
              Поздрави!
              Много вярно....

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                Аз пък имам страшно кисело зеле и домашна пастърма ! А довечера така и така, ще ходя на гости в колегата с псевдоним "15 %", за да му изнасям лекции на теми "Що е то БФБ, и има ли почва у нас", и "Как да отиграем асо и поп спатии на големия блайнд" - тоест, докато обсъждаме борсите, ще пием и ще играем покер . Така че те каня най-официално теб и твоята половинка г-жа Троянска Сливова да заповядате !

И за да не ме пусвате много, че пиша извън темата, ще добавя:
                Въпреки, че последните дни съм яко назад, щото имам акции само на Хим, (не съм си отварял платформата от няколко дни, щото ме страх да видя кво пише ), съм изключително доволен от хубавите обороти, броя сделки и всекидневно повишаващите се индекси. Това няма как да не доведе, до чужденци и прехвърляне на срадства от депозити към борсата. Само още малко реклама ни трябва.
                Готин е....15 %....
                С удоволстви е,но съм с болен и не съм за пред хора........
                А и не мисля в момента логически.....
                чак след 10 дни ще се види накъде сме тръгнали и ще уясни за ситуацията на БФБ...
                сега едни пари се разхождат от позиция на позиция .....
                Поздрави!

Коментар

Иначе имам троянска сливова.....домашна 55 градуса....
                  Аз пък имам страшно кисело зеле и домашна пастърма ! А довечера така и така, ще ходя на гости в колегата с псевдоним "15 %", за да му изнасям лекции на теми "Що е то БФБ, и има ли почва у нас", и "Как да отиграем асо и поп спатии на големия блайнд" - тоест, докато обсъждаме борсите, ще пием и ще играем покер . Така че те каня най-официално теб и твоята половинка г-жа Троянска Сливова да заповядате !

И за да не ме пусвате много, че пиша извън темата, ще добавя:
                  Въпреки, че последните дни съм яко назад, щото имам акции само на Хим, (не съм си отварял платформата от няколко дни, щото ме страх да видя кво пише ), съм изключително доволен от хубавите обороти, броя сделки и всекидневно повишаващите се индекси. Това няма как да не доведе, до чужденци и прехвърляне на срадства от депозити към борсата. Само още малко реклама ни трябва.
                  Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Що се занимаваш с глупости а не ми се обади по телефона ? Имам първак 85 градуса. Напояваш една марля, тургаш го на гърба и лекува всичко - настинка, грип, диария, еректилна дисфукция, акне, хемороиди, брадавици и прочие
                    Знаеш ли как ще бъде положението....
                    Влиза отговорния началники и мИрише на пърцуна....
                    ако ме гонят , поне да е за Наполеон.....
                    Иначе имам троянска сливова.....домашна 55 градуса....
                    Ама да я мажа по мен...това е престъпление.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Защо ли се засилва чувството ми, че скоро ще си паднем всички на носа? Някой друг с подобно чувство??
                      +1

Малка борса + малко читави компании + много пари = Реещи се в облаците цени.

Честно казано и аз започвам да се притеснявам, че земното притегляне оказва все по-слабо влияние върху цените на борсата ни... Барем икономиката да даваше някакви сигнали за подем, но уви...
                      Last edited by Чичо Манчо; 04.02.2014, 14:36.
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

И медицината е легнала на химията..
                        сега си бъркам отвара от семки от дюли и мед с джинджифил.... с коняк ....

Едно време само Софарма е имало по времето на Крум....
                        Що се занимаваш с глупости а не ми се обади по телефона ? Имам първак 85 градуса. Напояваш една марля, тургаш го на гърба и лекува всичко - настинка, грип, диария, еректилна дисфукция, акне, хемороиди, брадавици и прочие

Коментар

По-добре акции на Софарма отколкото на Фейсбук. Както казва един приятел - за да си направиш сайт, ще ти струва 300 лв. А Фейсбук е нищо повече от един сайт

И медицината е легнала на химията..
                          сега си бъркам отвара от семки от дюли и мед с джинджифил.... с коняк ....

Едно време само Софарма е имало по времето на Крум....

Коментар

• По-добре акции на Софарма отколкото на Фейсбук. Както казва един приятел - за да си направиш сайт, ще ти струва 300 лв. А Фейсбук е нищо повече от един сайт

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Говоря за дяловете в собствеността.
                              Явно малко съм се заблудил, защото гледам информация от инфосток: Софарма АД - 76.36%, Огнян Донев - 23.64%!
                              Предполагам, че Софарма е продавала, за да може да се добие публичен статут и да има някаква ликвидност!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Не съм го измислил аз! Г-н Донев го е измислил!
                                Гледай как печалбата на Софарма АД пада: Софарма с 63% спад на печалбата за последната четвърт на 2013 г., а тази на Трейдинга си е стабилна!
                                Говоря за дяловете в собствеността.

Коментар

Working...
                                X