If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като човешки същества, ние сме преди всичко рационални. Ние мислим логично, вземаме решения въз основа на най-добрите интереси на себе си и близките си, правим нещата, които трябва да направим, за да оцелеем и процъфтяваме и т. н. В същото време нашето мислене понякога е нерационално и предубедено. Явно става въпрос за еволюционен пропуск на мозъците ни.
Дружеството ЧЕЗ Разпределение България АД е реализирало печалба към четвъртото тримесечие на 2013г., в размер на 17 961 хил. лв.
Общите приходи са 613 092 хил. лв., което е с 6.29 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 1.51 % спрямо предходния период до 592 641 хил.лв.
Нетните приходи от продажби в края на четвъртото тримесечие на 2013г. са в размер на 611 296 хил.лв. и представляват 99.71% от общите приходи. Спрямо съответния период на 2012 година те намаляват с 6.27 %.
Към 31 декември 2013г. дружеството показва печалба на акция в размер на 93.16лв.
Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за IV-то трим. на 2013г.
Собственият капитал на дружеството е 616 699 хил. лв. , като спрямо същия период на 2012г. се е увеличил с 2.97 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през периода октомври-декември 2013г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 409 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 187 бр. )
Минимална цена: ( 1505.000 лв. )
Максимална цена: ( 1623.999 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 1559.017 лв. за акция. )
Аз до края на седмицата ще съм 50% кеш и ще гледам мача до ново по-голямо движение респ.корекция на индекса. Доволен съм от последните 40-50 дни. Ето и резултатите:
(акция, печалба в %, продадена част от пакета в %)
На ред май Инса, малко и Елтоса иде като че ли, ще се види.
Пропускате само, че това ако не се лъжа още от понеделник се дъвче за Кнежа.
Не виждам какво се промени от вчера до днес, както и не виждам аз що не махнах малко ЦКБ за да си взема ПДНГ на 7.6 и днес на 9 чао.
Но със сигурност не само аз ги мисля и виждам така нещата, въпроса е с Черния Петър къде ще остане.
Нямам препоръки!
Вчера Гагарина го разбиха....
Кой е следващия...нагоре и кой е следващия....
Здравей,
То не е трудно да стигнеш до това заключение...
Ето днес след като се разпродаде вчера ГАЗ и излезе новина почнаха разпродажби в в Евроинс и Енерго ПРО продажби за да се включат пак .....там и в ФИБ...и час от тях пробват в ТИМ...
Едни пари ги въртиме...
само че във всяка една позиция оставят десетки хиляди лева забравени и става все по слаб и концентриран удара....
На ред май Инса, малко и Елтоса иде като че ли, ще се види.
Пропускате само, че това ако не се лъжа още от понеделник се дъвче за Кнежа.
Не виждам какво се промени от вчера до днес, както и не виждам аз що не махнах малко ЦКБ за да си взема ПДНГ на 7.6 и днес на 9 чао.
Но със сигурност не само аз ги мисля и виждам така нещата, въпроса е с Черния Петър къде ще остане.
Нямам препоръки!
Не се притеснявам за нищо.. Монти ми се стори точен и затова го потвърдих с наблюдение....
Минава една лавина от пари и вдига позиция по позиция....прибира си профита и продължава нататък....
Не твърдя, че съм правил сметки....На такава игра ми прилича.....
А не би трябвало да е така - доста пари се изсипаха, лихвите падат, оптимизма се връща...всичко е на 6......
Всичкото спекулант - гърмян заек....
Здравей,
То не е трудно да стигнеш до това заключение...
Ето днес след като се разпродаде вчера ГАЗ и излезе новина почнаха разпродажби в в Евроинс и Енерго ПРО продажби за да се включат пак .....там и в ФИБ...и час от тях пробват в ТИМ...
Едни пари ги въртиме...
само че във всяка една позиция оставят десетки хиляди лева забравени и става все по слаб и концентриран удара....
Аз какво да кажа с ЕнергоПро, Билборд, ГАЗ и Химимпорт... Аз съм около 4% надолу..Ама майтап да става. Онзи ден бях 9% нагоре..
Не се притеснявам за нищо..
Монти ми се стори точен и затова го потвърдих с наблюдение....
Минава една лавина от пари и вдига позиция по позиция....прибира си профита и продължава нататък....
Не твърдя, че съм правил сметки....На такава игра ми прилича.....
А не би трябвало да е така - доста пари се изсипаха, лихвите падат, оптимизма се връща...всичко е на 6......
Всичкото спекулант - гърмян заек....
Коментар