Голямото движение нагоре ще бъде есента на 2015 г / след предсрочните избори/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБатя, интересно кога виждаш следващата вълна на пазара на север във времето. Есента, края на годината?
На мен ми се струва, че тая манджа дето я бъркат славянските ни братя в Украйна скоро няма да бъде свалена от котлона, та се чудя кога ще решим да не я отчитаме повече локално
И аз поразкарах малко хартии и акциите ми вече са с тежест от само 65%. Ще видим дали е за добро или за лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе съм им ДВИ на инса Тони. И аз го чакам отчета и се надявам забавянето да е за добро
В момента нищо не пазаря. Поразкарах някой "убави" акции и си позатворих репа, а "избушеняците" си ги стискам и чакам още един дабъл или трипъл преди да ги шитна
Ама съм се заредил с търпение... тоя месец вече съм го писал нулев
На мен ми се струва, че тая манджа дето я бъркат славянските ни братя в Украйна скоро няма да бъде свалена от котлона, та се чудя кога ще решим да не я отчитаме повече локално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе съм им ДВИ на инса Тони. И аз го чакам отчета и се надявам забавянето да е за добро
В момента нищо не пазаря. Поразкарах някой "убави" акции и си позатворих репа, а "избушеняците" си ги стискам и чакам още един дабъл или трипъл преди да ги шитна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак репа бе, по-скоро някоя мразена от всички компания
п.с. Батя на инса кога ще четем отчет бе брат - за Коледа?
Ама съм се заредил с търпение... тоя месец вече съм го писал нулев
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа Батя - ти пак ли работиш?!?!
Не си ли отпуск?
Какво пазарим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе така с лошо бе Тони. Благотворителността винаги трябва да се уважава
Не си ли отпуск?
Какво пазарим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе тия с цска-то до кога ще ми се мятат по монитора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде да я раздвижим тая борсаааааа!!!
само „че днес има решение за регулатора за ЕРП.....
ЧЕЗ разпределение ще си гласува дивидента от 250 левО по решение на ОСА /има обява на сайта/ сигурно и другите ЕРП ще ги последват..........
Така ,че днес да му мислят и купувачите и продавачите...там...
Предполагам и по акциите на василев ще е динамично....
Ще е интересно....
Не е препоръка....
Коментар
Коментар