IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голямото движение нагоре ще бъде есента на 2015 г / след предсрочните избори/

Коментар

• а ние пак песимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Батя, интересно кога виждаш следващата вълна на пазара на север във времето. Есента, края на годината?

На мен ми се струва, че тая манджа дето я бъркат славянските ни братя в Украйна скоро няма да бъде свалена от котлона, та се чудя кога ще решим да не я отчитаме повече локално
        По-сериозно движение нагоре - сигурно някъде в началото на следващата година.

И аз поразкарах малко хартии и акциите ми вече са с тежест от само 65%. Ще видим дали е за добро или за лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Не съм им ДВИ на инса Тони. И аз го чакам отчета и се надявам забавянето да е за добро
          В момента нищо не пазаря. Поразкарах някой "убави" акции и си позатворих репа, а "избушеняците" си ги стискам и чакам още един дабъл или трипъл преди да ги шитна
          Ама съм се заредил с търпение... тоя месец вече съм го писал нулев
          Батя, интересно кога виждаш следващата вълна на пазара на север във времето. Есента, края на годината?

На мен ми се струва, че тая манджа дето я бъркат славянските ни братя в Украйна скоро няма да бъде свалена от котлона, та се чудя кога ще решим да не я отчитаме повече локално

Коментар

Не съм им ДВИ на инса Тони. И аз го чакам отчета и се надявам забавянето да е за добро
            В момента нищо не пазаря. Поразкарах някой "убави" акции и си позатворих репа, а "избушеняците" си ги стискам и чакам още един дабъл или трипъл преди да ги шитна
            ОК - Успех ти желая съвсем искренно, и ако се отвори щатно място при теб да ме вземеш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              как репа бе, по-скоро някоя мразена от всички компания

п.с. Батя на инса кога ще четем отчет бе брат - за Коледа?
              Ама съм се заредил с търпение... тоя месец вече съм го писал нулев

Коментар

• как репа бе, по-скоро някоя мразена от всички компания

п.с. Батя на инса кога ще четем отчет бе брат - за Коледа?

Коментар

а Батя - ти пак ли работиш?!?!
                  Не си ли отпуск?
                  Какво пазарим?
                  Може би репа

Коментар

Не така с лошо бе Тони. Благотворителността винаги трябва да се уважава
                    а Батя - ти пак ли работиш?!?!
                    Не си ли отпуск?
                    Какво пазарим?

Коментар

абе тия с цска-то до кога ще ми се мятат по монитора?
                      Не така с лошо бе Тони. Благотворителността винаги трябва да се уважава

Коментар

• абе тия с цска-то до кога ще ми се мятат по монитора?

Коментар

• хм продавате ли?
                          Бате ви Тони е "във клуба" и ще купува
                          Успех на оптимистите!!!

Коментар

айде да я раздвижим тая борсаааааа!!!
                            може,
                            само „че днес има решение за регулатора за ЕРП.....
                            ЧЕЗ разпределение ще си гласува дивидента от 250 левО по решение на ОСА /има обява на сайта/ сигурно и другите ЕРП ще ги последват..........
                            Така ,че днес да му мислят и купувачите и продавачите...там...
                            Предполагам и по акциите на василев ще е динамично....
                            Ще е интересно....
                            Не е препоръка....

Коментар

• айде да я раздвижим тая борсаааааа!!!

Коментар

• По отношение на възходящото движение от последните месеци, гледайки графиките, не виждам връх. За справка ако погледнем върховете от 2005, 2007, 2009, 2011 за 2-3 месеца цената е доста надолу. Та това ме кара да смятам, че върха все още не се е състоял.

Вашите коментари?

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X