Тая седмица да не отминем 600, като на МАЙТАП...в шеги и закачки....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВсъщност така печелиш насмешка и неуважение. При това заслужено...
пет години като познавам срива на борсата и компаниите който са нагоре и даже с колко....да не сте ми издигнали паметник...
Достатъчно е да има 10 човека да се съобразявам аз с тяхното мнение и те с мойто ..
Сега ставате само за базик.. с това има инвеститор ама той не се знае кой е.....и докъде е ....и за какво влиза.....
Ами до под кривата круша...и при появата на следващия излизащ.....
който конфортно ще излез.....и ЪП,ЪП.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз пиша в няколко теми по интереси и в една ,две за загреФка на Тим феновете,така нареченото стабилизиране и втвърдяване на електората....
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеГлей сега пич, аз нищо не мисля, просто питам, не ми отговаряй на въпроса с въпрос.
Ако щеш казвай, то голямата тайна просто....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениети как мислиш.....
Ако щеш казвай, то голямата тайна просто...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе монти ти имаш ли акции на БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенякой беше писал....
няма прав път само нагоре....
сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
борсата расте от месец ,качествено ......
А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поиграли
няма прав път само нагоре....
сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
борсата расте от месец ,качествено ......
А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........
Коментар
-
Аман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поигралиThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАйде играчи, в Азия борсите избухват, така че ни очаква силен ден и нас. Успех
защото след конс отчетите ще вземете да се....... ...
Коментар
-
Нормално е масата да бълнува за корекции и да стои извън пазара през почти целия бичи тренд. Когато вече се убеди да влиза смело, най-вероятно вече ще е твърде късно
Какви корекции, какви 5 лв.!? Кой ще ви ги продава тези акции, че да смъква цени. Има толкова гладни и чакащи на прИмоция купувачи на едро...
Чакайте си.. като не сте купували, а сте се страхували..
Съдбата обича смелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти,надценените дружества се броят на пръстите на едната ръка,на другата
може да преброим тези ,които са достигнали реални стойности.Всичко останало
е подценено.За какъв балон и какви корекции говорим.
Коментар
Коментар