IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая седмица да не отминем 600, като на МАЙТАП...в шеги и закачки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Всъщност така печелиш насмешка и неуважение. При това заслужено...
      Не ми пука.......
      пет години като познавам срива на борсата и компаниите който са нагоре и даже с колко....да не сте ми издигнали паметник...
      Достатъчно е да има 10 човека да се съобразявам аз с тяхното мнение и те с мойто ..
      Сега ставате само за базик.. с това има инвеститор ама той не се знае кой е.....и докъде е .... и за какво влиза.....
      Ами до под кривата круша...и при появата на следващия излизащ..... който конфортно ще излез.....и ЪП,ЪП.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Аз пиша в няколко теми по интереси и в една ,две за загреФка на Тим феновете,така нареченото стабилизиране и втвърдяване на електората....
        Всъщност така печелиш насмешка и неуважение. При това заслужено...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Глей сега пич, аз нищо не мисля, просто питам, не ми отговаряй на въпроса с въпрос.
          Ако щеш казвай, то голямата тайна просто...
          Аз пиша в няколко теми по интереси и в една ,две за загреФка на Тим феновете,така нареченото стабилизиране и втвърдяване на електората....

Коментар

ти как мислиш.....
            Глей сега пич, аз нищо не мисля, просто питам, не ми отговаряй на въпроса с въпрос.
            Ако щеш казвай, то голямата тайна просто...
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              Абе монти ти имаш ли акции на БФБ?
              ти как мислиш.....

Коментар

някой беше писал....
                няма прав път само нагоре....
                сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
                Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
                борсата расте от месец ,качествено ......
                А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........
                Абе монти ти имаш ли акции на БФБ?
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Някой нещо чувал ли е за чугунолеене че е много симпатично това чудо.доколкото знам се притежава от стомана перник

Коментар

• Сега е ред на невероятното 567.89

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Аман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поиграли
                      някой беше писал....
                      няма прав път само нагоре....
                      сега е време за обиколния и даже за снижаване, за да мине бурята..........
                      Иначе и аз държа за Софикс 700 в края на годината....
                      борсата расте от месец ,качествено ......
                      А може и да не е така , но по добре да си подготвен ........

Коментар

• Аман от песимизъм бе човек. От 1 година борсата расте, ти от 1 година си песимист... Недей така. То ти като повтаряш едно и също то ще стане и ще кажеш казах ли ви. Ама тва казах ли ви ще го чуем след 3-4 години. Дотогава ще сме си поиграли
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                          Айде играчи, в Азия борсите избухват, така че ни очаква силен ден и нас. Успех
                          Мнението ми е да вземете да избухвате..... поне до края на месеца...
                          защото след конс отчетите ще вземете да се....... ...

Коментар

• Айде играчи, в Азия борсите избухват, така че ни очаква силен ден и нас. Успех
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Нормално е масата да бълнува за корекции и да стои извън пазара през почти целия бичи тренд. Когато вече се убеди да влиза смело, най-вероятно вече ще е твърде късно

Какви корекции, какви 5 лв.!? Кой ще ви ги продава тези акции, че да смъква цени. Има толкова гладни и чакащи на прИмоция купувачи на едро...
                              Чакайте си.. като не сте купували, а сте се страхували..
                              Съдбата обича смелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Монти,надценените дружества се броят на пръстите на едната ръка,на другата
                                може да преброим тези ,които са достигнали реални стойности.Всичко останало
                                е подценено.За какъв балон и какви корекции говорим.
                                Са остана да ни кажеш също толкова самоуверено и колко е кейп шилера на БФБ и ще те почерпим.

Коментар

Working...
                                X