42
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение124 число на фибоначи на степен 3 минус инфлацята и сконтирано със фед фъндс рейт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХайде сега, драги, да ни обясниш по-подробно какво е реална стойност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти,надценените дружества се броят на пръстите на едната ръка,на другата
може да преброим тези ,които са достигнали реални стойности.Всичко останало
е подценено.За какъв балон и какви корекции говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти,надценените дружества се броят на пръстите на едната ръка,на другата
може да преброим тези ,които са достигнали реални стойности.Всичко останало
е подценено.За какъв балон и какви корекции говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДаа ..прегледах анкетата на Голямата Мечка...
Прогнозите са към това ,че цените на акциите са достигнали реални стойности...
Остават да се укротят ТИМ феновете с мисъл ,че малко са се вдигнали и от друга страна БСО , Петрол и ЕУБГ феновете...с надежда да тръгнват и те ....
Това са който смятат ,че има още мегдан нагоре....
Така ,че скоро май влизаме в корекция... ако и по същия начин мислят брокерите...
Да се позаредят батериите за нов тим дабъл.
Последната корекция дет на нещо мяза е от предния февруари Винету кат падаше и имаше горящи факли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма прав път нагоре
Прогнозите са към това ,че цените на акциите са достигнали реални стойности...
Остават да се укротят ТИМ феновете с мисъл ,че малко са се вдигнали и от друга страна БСО , Петрол и ЕУБГ феновете...с надежда да тръгнват и те ....
Това са който смятат ,че има още мегдан нагоре....
Така ,че скоро май влизаме в корекция... ако и по същия начин мислят брокерите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСъщественото е четири. Едно, две и три са само претекст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеИ аз днес като колегата Софикс ще бамна една ракия, ама бутилкапоради няколко причини:
1. Чудесен старт на месеца. Софикс +2,6% за седмицата.
2. Изгонихме мечката от Хима, през девет планини в десета.
3. Взех заплата
4. Просто ми се пие
Пускам си Драгана Миркович и ви казвам наздраве !!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеИ аз днес като колегата Софикс ще бамна една ракия, ама бутилкапоради няколко причини:
3. Взех заплата
4. Просто ми се пие
Пускам си Драгана Миркович и ви казвам наздраве !!!
Коментар
-
И аз днес като колегата Софикс ще бамна една ракия, ама бутилкапоради няколко причини:
3. Взех заплата
4. Просто ми се пие
Пускам си Драгана Миркович и ви казвам наздраве !!!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеАнкети за първо тримесечие на 2014
Пазарен ветропоказател 1Q 2014
Очаквания за основните български акции 1Q 2014
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма прав път нагоре
+0,04% ама ръст.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар