IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    пуснаха го мръсниците.
    Иначе не знам за какъв край на оптимизма говориш Та ние едва сега започваме!
    Няма прав път нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      А бе играчии. X3news.com http://www.x3news.com/ бъгна ли се или така ми се струва ?! Няма никакви новини, всичко е изтрито. Показва ми 0 резултата?
      пуснаха го мръсниците.
      Иначе не знам за какъв край на оптимизма говориш Та ние едва сега започваме!
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Струва ми се че оптимизма почна да секва.

Сега въпроса е корекцията да се задържи до 50% от предходния ръст.

Коментар

• А бе играчии. X3news.com http://www.x3news.com/ бъгна ли се или така ми се струва ?! Няма никакви новини, всичко е изтрито. Показва ми 0 резултата?
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            100 грамка се удря при Софикс 100. При Софикс 560 се удря.......
            Значи ти всеки ден виждаш Софикс, като 1000-1200

Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
            На въпроса "Сега на БФБ е време за", можеше да имам комбинация от отговори - щях да маркирам "репо" и "покупка на акции"
            Хубаво е ако можеш да побликуваш резултатите тук в темата или нещо линк да има.
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Това може да се разбере и след като пазарът затвори за деня.Цифрите не лъжат.
              В момента нашите коментари се явяват като един вид вътрешна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                1. Какво правя на борсата след като нищо не разбирам от търговия?
                2. Колко пари трябва да загубя за да разбера че това не е за мен?

3.Как се отразява на портфейла ви сексуалната ориентация на някои мажоритари????

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Приемам предложения и за други въпроси.
                  1. Какво правя на борсата след като нищо не разбирам от търговия?
                  2. Колко пари трябва да загубя за да разбера че това не е за мен?

Коментар

• При скачането от позиция на позиция гарантирано печели само брокера
                    Имало е достатъчно случаи при възходящ пазар при скачане от позиция на позиция да се постига отрицателен резултат дори. Идеята на анкетите е да мери настоения и очаквания. Приемам предложения и за други въпроси.
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Да попълните такива анкети все едно да си вкарате автогол.Давате информация на
                      тоя дето скача от позиция в позиция да печели здраво и да ви разиграва как-
                      то си иска.Това го забелязах затова спирам с коментарите.
                      ...хапчетата, хапчетата...

Коментар

• Да попълните такива анкети все едно да си вкарате автогол.Давате информация на
                        тоя дето скача от позиция в позиция да печели здраво и да ви разиграва как-
                        то си иска.Това го забелязах затова спирам с коментарите.

Коментар

• Влизаш пак през същия линк и се виждат. Понякога има забавяне при опресняването но не знам на какво се дължи.
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Има ме и мен в социологията вече. Резултатите, които излизат след попълването обаче са без моите отговори. Това дефект ли е някакъв или всичко е ток?

Коментар

Добре направено. Можеш ли да изпратиш резултатите? Ако требе и на лични. Попълних и двете.
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ей сегинка ще попълним

Коментар

Working...
                                X