IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
    Софикс ми направи най-хубавия подарък за рождения ми ден днес
    В този ред на мисли, колегата Софикс да бумне една ракия хем за мое здраве, хем да спази традицията.....да не урочасаме работата

Поздрави и успех на всички !!!
    Жив, здрав и успешен инвеститор! Другата година по това време Хима да те зарадва

Коментар

• Софикс ми направи най-хубавия подарък за рождения ми ден днес
      В този ред на мисли, колегата Софикс да бумне една ракия хем за мое здраве, хем да спази традицията.....да не урочасаме работата

Поздрави и успех на всички !!!
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        таз анкета малко ми звучи като вижте брокерчета къде трябва да трепете стопове и да натискате . ама карай тя графиката анкети не пита
        Че кой има стопове на БФБ-то

Коментар

• Днес сме много на зелено, да не повярваш чак.
          Очаквах края на януато SOFIX 570, а чак днес се случи.

Коментар

• Според мен, Левон очерта едно явление, което е характерно не само за България, а и за останалата част от Европа.

Това явление е отложеното потребление - повечето платежосбособни хора кътаха сухото и живяха под стандарта, който им позволяват доходите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Затворих едната анкета. Обобощението на гласуването е на този линк.

Класация на българските акции 1Q 2014

Другата анкета я оставям до края на деня, защото е попълнена по - малко.
              Пазарен ветропоказател 1Q 2014

В резюме - оптимизмът на форумните участници е доста висок, дивиденските акции минават в немилост, повечето попълнили анкетите смятат, че сега е време да се купуват акции, и макар склонността към поемане на риск да се е увеличила, се избягва да се купуват акции на кредит. Мечките са силно намалели и болшинството очаква СОФИКС в диапазона 700 - 1000 където да продаде портфейла си.

Данните трябва да се тълкуват като представителни единствено на "сектата" Инвеститори на БФБ съставена последните останали от около 200 - 300 инвестиращи в български акции, без това да отразява мнението на големите пари или пък на чуждите инвеститори, камо ли като представителна за България въобще...

Благодаря на участвалите!
              Мечка, страхотна работа. Поздравления.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• давай софке

Коментар

• таз анкета малко ми звучи като вижте брокерчета къде трябва да трепете стопове и да натискате . ама карай тя графиката анкети не пита

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Данните трябва да се тълкуват като представителни единствено на "сектата" Инвеститори на БФБ съставена последните останали от около 200 - 300 инвестиращи в български акции, без това да отразява мнението на големите пари или пък на чуждите инвеститори, камо ли като представителна за България въобще...

Коментар

• И от мен бравос!

Попълних отворената, другата съм я пропуснал .. .

Поздрави!

Коментар

• Благодаря на Голямата мечка!

Коментар

• Затворих едната анкета. Обобощението на гласуването е на този линк.

Класация на българските акции 1Q 2014

Другата анкета я оставям до края на деня, защото е попълнена по - малко.
                          Пазарен ветропоказател 1Q 2014

В резюме - оптимизмът на форумните участници е доста висок, дивиденските акции минават в немилост, повечето попълнили анкетите смятат, че сега е време да се купуват акции, и макар склонността към поемане на риск да се е увеличила, се избягва да се купуват акции на кредит. Мечките са силно намалели и болшинството очаква СОФИКС в диапазона 700 - 1000 където да продаде портфейла си.

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Недей така бе, Монти човека ще получи инфаркт, по-кротко, да пазим здравето на ората се пак
                            Монти се радва не по-малко от нас на ръста ...
                            Просто е на друга вълна...Мустакова....И той тегли каруцата в правилната посока...

Коментар

• любимите ми следващи числа -
                              618
                              888
                              1111
                              1358
                              1555

корекциите не ги броя

тъпото на това покачване е че мутрите и пипирудите пак ще се развихрят в бегето . направо се чудя има ли смисъл от това покачване

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тая седмица да не отминем 600, като на МАЙТАП...в шеги и закачки....
                                Недей така бе, Монти човека ще получи инфаркт, по-кротко, да пазим здравето на ората се пак
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X