If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софикс ми направи най-хубавия подарък за рождения ми ден днес
В този ред на мисли, колегата Софикс да бумне една ракия хем за мое здраве, хем да спази традицията.....да не урочасаме работата
Поздрави и успех на всички !!!
Жив, здрав и успешен инвеститор! Другата година по това време Хима да те зарадва
Софикс ми направи най-хубавия подарък за рождения ми ден днес
В този ред на мисли, колегата Софикс да бумне една ракия хем за мое здраве, хем да спази традицията.....да не урочасаме работата
Поздрави и успех на всички !!!
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
В резюме - оптимизмът на форумните участници е доста висок, дивиденските акции минават в немилост, повечето попълнили анкетите смятат, че сега е време да се купуват акции, и макар склонността към поемане на риск да се е увеличила, се избягва да се купуват акции на кредит. Мечките са силно намалели и болшинството очаква СОФИКС в диапазона 700 - 1000 където да продаде портфейла си.
Данните трябва да се тълкуват като представителни единствено на "сектата" Инвеститори на БФБ съставена последните останали от около 200 - 300 инвестиращи в български акции, без това да отразява мнението на големите пари или пък на чуждите инвеститори, камо ли като представителна за България въобще...
Благодаря на участвалите!
Мечка, страхотна работа. Поздравления.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Данните трябва да се тълкуват като представителни единствено на "сектата" Инвеститори на БФБ съставена последните останали от около 200 - 300 инвестиращи в български акции, без това да отразява мнението на големите пари или пък на чуждите инвеститори, камо ли като представителна за България въобще...
В резюме - оптимизмът на форумните участници е доста висок, дивиденските акции минават в немилост, повечето попълнили анкетите смятат, че сега е време да се купуват акции, и макар склонността към поемане на риск да се е увеличила, се избягва да се купуват акции на кредит. Мечките са силно намалели и болшинството очаква СОФИКС в диапазона 700 - 1000 където да продаде портфейла си.
Благодаря на участвалите!
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар