IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хъ, таман погледнах - чи ний сме стигнали веке бе и Дакса и Дъртия на 3г.база.
    Еле на годишна - само ни дишат прахта. И да ги сборуваш пак са до никъде.
    Май Софка станала Костадинова

Коментар

• Здравей,
      Относно линковете за анкетите, които качи вчера ми липсва опцията/отговора преструктурирам портфейла си. Мисля, че ще дообогати резултатите. Защото възможноста да избереш само един отговор, купувам или продавам ограничава възможностите и аз се принудих да отбележа, че наблюдавам мача, което деформира резултата ... .

Поздрави!
      Last edited by Konsultant; 11.02.2014, 13:28.

Коментар

• Отговорът "Не знам" излиза извън контекста на въпроса, защото се приема че трябва да купите сега дадената акция и въпросът е тъй и тъй ще го правите защо го правите - за да хванете моментното пазарно настроение / Спекулативно/ или защото и сега бихте купили Дългосрочно

Като цяло който няма мнение по въпроса просто пропуска да кликне на която и да е от възможностите. Като приключа анкетата утре или в четвъртък освен топ 10 дългосрочни и топ 10 спекулативни към момента, мога да извадя и топ популярни - тези които най често се кликат - ако е интересно да се знае, макар че е доста по-ефективно да се гледат просто броя сделки
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Какъв е този форум, за който говорите. Аз уважавам само нашия
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
            Следващата анкета е малко досадна за попълване и за това я правя само веднъж годишно

Спекулативни или дългосрочни 2014
            Поздрави и от мен за труда.
            Мисля че към тази може да се добави и отговор от типа "не знам" - изброени са доста компании едвали всеки има възможност да анализира сериозно всяка една от тях.

Още веднъж, много ценна работа.

Коментар

• спокойно момчета западните гниди сега сучат нашия ресурс за справка запдните борси скоро ще ги трепя и тук започваме с шиповете

Коментар

• Следващата анкета е малко досадна за попълване и за това я правя само веднъж годишно

Спекулативни или дългосрочни 2014
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• на този форум най много ми хареса как тодор батков сладко си похърква

Коментар

• при тази пропаганда днеска софка най вероятно ще я натиснат

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      айде на икономическия форум по бнт , не се баря , ще хвърчи пропаганда. ще мирише не бизнес
                      Е то тука всичко е пропаганда и мръсен бизнес.
                      домоуправител

Коментар

айде на икономическия форум по бнт , не се баря , ще хвърчи пропаганда. ще мирише не бизнес
                        +1
                        и аз ще го гледам

Коментар

• айде на икономическия форум по бнт , не се баря , ще хвърчи пропаганда. ще мирише не бизнес

Коментар

• Добри неща съм чувал за чугуна, от хора разбирачи. Има стара слава, и вероятно нищожно бъдеще

Не е препоръка.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Някой нещо чувал ли е за чугунолеене че е много симпатично това чудо.доколкото знам се притежава от стомана перник
                              спомням си че 2006-2007 правеше някакви проценти с 1-ница и доста нули след нея

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                                Софикс ми направи най-хубавия подарък за рождения ми ден днес
                                В този ред на мисли, колегата Софикс да бумне една ракия хем за мое здраве, хем да спази традицията.....да не урочасаме работата

Поздрави и успех на всички !!!
                                Днес съм на биричка

Много здраве, щастие, късмет и успехи на борсата!

Коментар

Working...
                                X