IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре, олеееее?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Равновесие, ментор на Владко е вечния зам. Кирил Ананиев, а и няма как в опг герп да си по-голям финансист от Боци, ще видим
      По-скоро контактите или част от контактите между Бойко и Пеевски са минавали през него, и сега бушона изгоря. Горанов никога не е имал собствено мнение - така че няма как да е някакъв конфликт. А и единствената причина да го набеждават че е експерт, е защото в ГЕРБ просто нямаха нищо във финансовия сектор, което да става за показване по телевизии. Ако ценността му е била като експерт, значи е клоняла към нула - което показваше и това му изказване с черешите.

Коментар

• Равновесие, ментор на Владко е вечния зам. Кирил Ананиев, а и няма как в опг герп да си по-голям финансист от Боци, ще видим

Коментар

http://www.capital.bg/blogove/za_med...da_se_vijda_s/

Тая ли манджа претопли, големи сте конспиратори... Нима не можеш да допуснеш, че един човек на 30г си задава въпроса, Какво правя с Цецко, Цецка и компания
          какви въпроси, този е тъп като правоъгълник, единствения му шанс изобщо да постигне нещо е да влезе в партията на правоъгълниците и да се издига по линия на "тъп ама лоялен".

Директно са го изгонили за да резнат възможността за бъдещ скандал ако изплува нещо. Интересно е какво са му обещали за да си мълчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Стана щото отстрелват всички покрай Пеевски.
            http://www.capital.bg/blogove/za_med...da_se_vijda_s/

Тая ли манджа претопли, големи сте конспиратори... Нима не можеш да допуснеш, че един човек на 30г си задава въпроса, Какво правя с Цецко, Цецка и компания

Коментар

• Какво става в тая държава?Политиците пак заговориха за избори,след данданията
              в петък в парламинта.Някой би ли обяснил последствията,ако ДПС напусне
              коалицията?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Това чертае бавният и постоянен ръст за сега , факт е , но без корекция го могат само банките, а после
                http://www.capital.bg/biznes/finansi...p=1#storystart
                "Според специалистите доходността никога не трябва да бъде водеща при избора на фонд. Важно е да се гледа историята на дружеството, което управлява фонда, колко отдавна е то на пазара и често ли се сменят портфолио мениджърът му и инвестиционната му политика."
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                  Станаха щото не говорят глупости ала бат Пещо, че черешовата борса била по-важна от БФБ.
                  Стана щото отстрелват всички покрай Пеевски.

Коментар

http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...izbori-6005490

Запитан за оставката на Владислав Горанов, Борисов отговаря, че той му бил като дете. "Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2 хил. лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да го издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността", разказа още Борисов.
                    Станаха щото не говорят глупости ала бат Пещо, че черешовата борса била по-важна от БФБ.

Коментар

• Това чертае бавният и постоянен ръст за сега , факт е , но без корекция го могат само банките, а после
                      http://www.capital.bg/biznes/finansi...p=1#storystart

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Струва ми се предварително се радваш - не вярвам този "кадър" да напусне "хранилката".
                        http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...izbori-6005490

Запитан за оставката на Владислав Горанов, Борисов отговаря, че той му бил като дете. "Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2 хил. лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да го издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността", разказа още Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          попълвате ли?
                          Тук-там

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                            Актуални анкети

Спекулативни или дългосрочни 2014
                            Дивиденски компании на БФБ 2014

Извинявам се за спама, но ако анкетите не са в челото на темата не се попълват.
                            попълвате ли?

Коментар

• Target golemenovo ili gelemenovo.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

жалко че е завършил моята гимназия!!! срам за МГ-то в Плевен!!!
                                от МГ в Плевен излизаха добри кадри....но излизаха....сега вече можеш да видиш че от там излиза всичко(не е в най-хубавия смисъл на думата)

Коментар

Working...
                                X