IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прецаканката и тя има , а и с гуми се е заредила

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Прецаканке, ти си без кинти и сега подсмърчаш и завиждаш.Аз винаги имам поне една годишна добра заплата по сметките, а и дивидентите и рентите идват.Ти да видим като се обурне тренда къде ще се криеш пак по дупките и ще сменяш никовете
      Кажи сега какво става с твоите шитове- прежали ли ги
      Аааа не така. Имам. (кинти) Винаги държа по нещо под дюшека И аз ще взимам дивиденти, не се кахъри, верно тази година ще са по-малко. очаквам много скромна сума, към 1500 ... ако не ни мине котка път. Но на дивиденти не играя от една година. Разчитам на таз хубавица Софи Марсо, да ти прибере кинтите и да ме зарадва ръста и по моите избушенячета.
      Унипак нямам разбира се, там дивидент не дават
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Прецаканке кажи си прогнозата за СОФИКС след 1 година- да не прогнозираш и ти като ПЕКА Софикс 0 .
        1500

Коментар

• Мечетата приготвихте ли си лубрикант?

Коментар

• Прецаканке кажи си прогнозата за СОФИКС след 1 година- да не прогнозираш и ти като ПЕКА Софикс 0 .

Коментар

• Прецаканке, ти си без кинти и сега подсмърчаш и завиждаш.Аз винаги имам поне една годишна добра заплата по сметките, а и дивидентите и рентите идват.Ти да видим като се обърне тренда къде ще се криеш пак по дупките и ще сменяш никовете
              Кажи сега какво става с твоите шитове- прежали ли ги
              Last edited by Kiro; 16.04.2014, 10:18.

Коментар

Добре, че има корекция за да си вкарам и последните пари в акции
                ъп 4000 !?
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  и на мен 4 лева ми беше таргета за излизане.... реших да остана!
                  следващ таргет 14
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Що така Киро, сега без кинти какво ? По кофите ли ще бъркаш
                    Я си признай, да не си изгуби акъла по Софи Марсо !?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Добре, че има корекция за да си вкарам и последните пари в акции

Коментар

• Хайде, на хаирлия да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Е очевидно го намирам за грешка /продажбата/, та затова. Още повече, че ще започна да купувам от 4лв. и няма да взема цялото количество, което по принцип искам от там. Остатъка ще търся надолу.
                          и на мен 4 лева ми беше таргета за излизане.... реших да остана!

Коментар

• гледайте какво правят хората на запад...а ние(път без посока...)?!?
                            http://www.investor.bg/sasht/337/a/i...en-den,170682/

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              е продал си на 4лв и ще пълниш пак там?!?! къде ти е играта?
                              Е очевидно го намирам за грешка /продажбата/, та затова. Още повече, че ще започна да купувам от 4лв. и няма да взема цялото количество, което по принцип искам от там. Остатъка ще търся надолу.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                eeeeeeee, малко наглееш ми се струва . Майката я крепят и не вярвам да мръдне, а виж трейдинга ако падне дори до 4 лв. /на колкото го продадох/, ще си пълня тихичко.
                                е продал си на 4лв и ще пълниш пак там?!?! къде ти е играта?

Коментар

Working...
                                X