If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
четох го...
мисля ,че цената е много по ниска на придобиване от сегашната ,но няма да стигне до разбиране на колко е станала сделката и няма да има търгово...може пакета да е раздробен...на 3 примерно...
но това си е мое мнение...
То си пише, че са придобили 80%, какво разбиване на 3
четох го...
мисля ,че цената е много по ниска на придобиване от сегашната ,но няма да стигне до разбиране на колко е станала сделката и няма да има търгово...може пакета да е раздробен...на 3 примерно...
но това си е мое мнение...
Доста хейтърско и невярно изказване!
Вярно че имат и грешки, но имат и точни попадения. Още от под 400 пункта започнаха да говорят за ръст и пробиване над 515.
Аз им правя евала, че поне говорят за пазара и правят интересни анализи и така привличат интрес към БФБ от заспалите на депозит. А вече всеки сам да си преценя кога да им вярва и кога да играе контра.
Не знам ккаво мислите за ситуацията на БФБ ,но аз мисля че който имаше излишни пари за влагане се полакоми да не изпусне кьоравото и влезна яко , миналия четвъртък...
Това плюс слуховете за 2 милки за влизане на борсата през тази седмица .... изпразни джобовете на много спекуланти и сега.... изчакват някакво съживяване ако ли не се появи , ще почнат да продават..
Чуждите инвеститори ако има такива няма да влезнат преди да има решение на ситуацията в Украйна и с ЕРП у нас...
Така ,че да се готвим за празници с този кеш който имаме....
Пари за семки и пуканки ,но ако ги няма... нема пуканки и семки...
С. Николов нито позна за идващата криза, нито за развитието и.Сега все ще познае за покачването, а после като стане с години бичи пазара даже може някои и за гуру да го обявят...Да полезни са позитивните прогнози за масовата публика, но за форума според мен неговите през годините започнаха да се посрещат с лека насмешка
Абе ако тази прогноза се сбъдне, то от сега до края на година не ни чака голямо покачване.
И ще ме прощавате, но анализите му не са нещо невероятно. Но че е възможно разни хора да им се връзват е вярно. Така че да дава смело и да хвърля боба. Като не познае ще си трайкаме, като уцели ще пуснем отделна тема за него
Така нареченият от теб " Сашко " т.е. Александър Николов е познал в почти всичките си прогнози Монти !
За разлика от теб и мен , тъй като нашите прогнози са малко по неточни !
Според мен прогнозата му за 2014 дори е предпазлива !
Ами имаше специална тема в инвестор...
За прогнозите на Сашко...
Намери я и ще ни стане интересно ...какво е познал и какво мислят за неговите прогнози "старите кучета".... в годините...
каквото и да е написал след 2009 г не го чета....
защото не му вярвам....
Сашко ли ..
Пет години чертае графики и обясненията бяха ако не се качва ще пада.....
Е тя падаше...сега пък може да познае....
Страшни анализи...
беше станал нарицателно.....
Ама друго си е да си вътрешняр и да си браниш дружките....
Така нареченият от теб " Сашко " т.е. Александър Николов е познал в почти всичките си прогнози Монти !
За разлика от теб и мен , тъй като нашите прогнози са малко по неточни !
Според мен прогнозата му за 2014 дори е предпазлива !
Сашко ли ..
Пет години чертае графики и обясненията бяха ако не се качва ще пада.....
Е тя падаше...сега пък може да познае....
Страшни анализи...
беше станал нарицателно.....
Ама друго си е да си вътрешняр и да си браниш дружките....
Коментар