IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
    Има много прост начин да се печели на борсата ни - само правиш обратното на това, което препоръчва Карол
    Доста хейтърско и невярно изказване!
    Вярно че имат и грешки, но имат и точни попадения. Още от под 400 пункта започнаха да говорят за ръст и пробиване над 515.
    Аз им правя евала, че поне говорят за пазара и правят интересни анализи и така привличат интрес към БФБ от заспалите на депозит. А вече всеки сам да си преценя кога да им вярва и кога да играе контра.

Ето нещо от преди НГ:
    Ал. Николов: Ръст между 25 и 30% за SOFIX догодина

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Al-Nikolov:-Ru...id-117095.html

Коментар

• НЕ СА НИКАК ЗЛЕ МЕЦО

Унипак АД с поредна висока годишна печалба

Публикуване: 08.04.2014, 09:04

Дружеството Унипак АД е реализирало печалба за 2013г., в размер на 2 429 хил. лв. Макар и по-ниска от миналогодишната, тя е от високите нива, сочат историческите данни.

Общите приходи в края на 2013г. са 33 121 хил. лв., което е с 8.66 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 7.49 % спрямо предходния период до 30 400 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за изминалата година са са в размер на 32 725 хил.лв. и представляват 98.80% от общите приходи. Спрямо 2012 година те намаляват с 9.25 %.

Към 31 декември 2013г. дружеството показва печалба на акция в размер на 1.07лв.
      Данните са от одитираният Баланс/Отчет на дружеството за 2013г.

Собственият капитал на дружеството в края на периода е 16 930 хил. лв. , като спрямо 2012г. се е увеличил с 16.02 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през 2013г.:
      Общ брой изтъргувани акции: ( 13 570 бр. акции )
      Общ брой сделки: ( 104 бр. )
      Минимална цена: ( 3.500 лв. )
      Максимална цена: ( 13.500 лв. )
      Среднопретеглена цена: ( 7.157 лв. за акция. )

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Хора, ако искате да обсъждате алкохол, някой да направи такава тема и почвайте!

Ако най-оптимистичното нещо за БФБ е да обсъждате кой кога и какво пие, май е време темата да отиде в историята. Затова ще си позволя оттук нататък да трия мненията, които наблягат повече на алкохолните изпарения!
        Само за протокола, аз направих такава тема за да си споделят инвеститорите кой какво яде и пие след тежкото кибичене пред компютрите цял ден, но беше изтрита. :-)

Идеята ми беше да не се цвъка повече в тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Здравей!
          Отдавна не съм те засичал, но точно в десятката.
          Имаше подобни анализи за Софикс 5 000 ли, колко беше?
          e все един път ще познаят, дано е този

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
            Има много прост начин да се печели на борсата ни - само правиш обратното на това, което препоръчва Карол
            Здравей!
            Отдавна не съм те засичал, но точно в десятката.
            Имаше подобни анализи за Софикс 5 000 ли, колко беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Трий и хич да не ти дреме
              Подкрепям !!!
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Ако най-оптимистичното нещо за БФБ е да обсъждате кой кога и какво пие, май е време темата да отиде в историята. Затова ще си позволя оттук нататък да трия мненията, които наблягат повече на алкохолните изпарения!
                днеска да не си станал със задника напред.
                Кажи поне кakво няма да триеш
                Хората се черпят като спечелят кинти, оптимисти са, тебе какво те бърка ако искат да вдигат наздравици
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Трий и хич да не ти дреме

Коментар

• Хора, ако искате да обсъждате алкохол, някой да направи такава тема и почвайте!

Last edited by ivandavidov; 07.04.2014, 21:21.

Коментар

Тук съм. Почвам с биричката
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      как в коя - нарязал съм тук една сушеничка, налял съм една Каменичка хайде Софикс къде си?
                      наздраве и от мен с една гроздовка ви казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                        И в коя точка беше сега пазара по форумската графика
                        В точка "Що не продадох всичко днес" ...Ама вие още ли се надявате,че некой голтак,пардон,"мажоритар" ще ви даде ризата си назаем,пардон,"дивидент"
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

ееее тая София с тоя трафик - докато седнеш много време, хайде че ми пресяда сам!
                          Наздраве банда!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            как в коя - нарязал съм тук една сушеничка, налял съм една Каменичка хайде Софикс къде си?

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                              И в коя точка беше сега пазара по форумската графика

Коментар

• И в коя точка беше сега пазара по форумската графика

Коментар

Working...
                                X