If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хмм... разгледах и корелациите и етф-а се представя доста по-добре от индекса при тренда надолу 2011 година... предполагам, че заради търгуването му в долари, но мисля да вкарам и там нещо
За последните три компании не предлагаме маржин. Часовете на търговия са от 10:30 до 18:30ч българско време.
Ако имате допълнителни въпроси оставам на разположение.
От последните 3 ми харесва 2-рия защото той днес е 15% нагоре, а другите са с по 5%, но още не съм изследвал дългосрочна корелация с индекса. Няма и марджин, което не ми допада.
Поиграх си да потърся в нета повече информация и намерих мнение на някакъв пич в сикинг алфа от преди 3 години, в което говори за украинските акции и си харесах една, която се търгува на ЛСЕ и мисля да действам направо с нея ако предлагат маржин търговия
По правилно е да се проучат по-добре ,но от друга страна може би ще се загуби ценно време и ще се изпуснат важни движения!
За последните три компании не предлагаме маржин. Часовете на търговия са от 10:30 до 18:30ч българско време.
Ако имате допълнителни въпроси оставам на разположение.
От последните 3 ми харесва 2-рия защото той днес е 15% нагоре, а другите са с по 5%, но още не съм изследвал дългосрочна корелация с индекса. Няма и марджин, което не ми допада.
Поиграх си да потърся в нета повече информация и намерих мнение на някакъв пич в сикинг алфа от преди 3 години, в което говори за украинските акции и си харесах една, която се търгува на ЛСЕ и мисля да действам направо с нея ако предлагат маржин търговия
Фронт пийк...мечката тъкмо ми беше писал за тях и за добрите им условия при търговията с опции. Още не съм проверил самия ЕТФ, че се занимавам с други неща, но и това ще направя скоро
Отделно си спомням, че и с Елана съм говорил за турски и украински ЕТФ-и... а щом те имат ако е през Саксо значи и Бенча го имат
писах в неделя в темата за Украйна, че май е време да се инвестира там говорих с брокер в БГ, който предлага ЕТФ и ме е яд, че не го задействах днес, но имах други ангажименти... и утре е ден
Ехааа тия Захарни заводи ги гледах преди няколко седмици, днес ги гледам пак - направиха 25% оттогава.
Там съм зрител, ама да видим и при разни други нисколиквидни дружества със стойност отзад какво ще става. Идва време за консолидирани отчети и да видим Арома и Билборд какво ще покажат.
Коментар