IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    ...Бих гласувал за независим лидер или партия,която ще извърши
    икономически реформи и не и пука за олигархични интереси.
    Няма такава партия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      85% ГЕРБ
      10% РБ
      2% БСП
      1% Атака
      2% Други
      Който и да дойде все тая.Различават се само по олигарсите ,които ги финансират
      и командват.Бих гласувал за независим лидер или партия,която ще извърши
      икономически реформи и не и пука за олигархични интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        Все се чудя и нещо не мога да го измисля какви трябва да са идеалните резултати от изборите ,че да ни дадат повод за оптимизъм?
        85% ГЕРБ
        10% РБ
        2% БСП
        1% Атака
        2% Други
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          За мен реално единствената надежда в краткосрочен план за импулс на пазара са Евроизборите и изборите в Киев. Ако резултатите дадат повод за оптимизъм може и да потеглим. Иначе ако няма драми, докато не се разсеят облаците на източния фронт явно ще тъпчем. Дано реалността да опровергае тази теория, макар че докато има продавачи, които са навити да продават евтино, биците ще пасат на място, това е ясно.

П.С. Интересно как ще разчете пазара евентуално вкарване на депутат от цензурата
          Все се чудя и нещо не мога да го измисля какви трябва да са идеалните резултати от изборите ,че да ни дадат повод за оптимизъм?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
            До изборите ще е така, ще се колебаем и ще стоим на едно място.
            Никой не му се рискува да влиза в момент, когато не е ясно накъде духа вятъра, т.е. кой ще ни ръководи занапред и кои ще са фирмите които трябва да работят. вярно, че все пак за ЕП гласуваме, което е там някъде в далекото, но изборите ще покажат накъде ще ходим, дали ще си върнем гербистите да ни управляват като офци, дали оак ще са социалистите и т.н.
            Най ме кефи г-н Бареков,така лъже и маже ,че и аз му повярвах.В Болшой театър
            няма такива артисти,имам усещането че на митингите е или пиян или дрогиран,
            ама карай да е весело след цар и пожарникар що да не ни управлява журналист.

Коментар

• До изборите ще е така, ще се колебаем и ще стоим на едно място.
              Никой не му се рискува да влиза в момент, когато не е ясно накъде духа вятъра, т.е. кой ще ни ръководи занапред и кои ще са фирмите които трябва да работят. вярно, че все пак за ЕП гласуваме, което е там някъде в далекото, но изборите ще покажат накъде ще ходим, дали ще си върнем гербистите да ни управляват като офци, дали оак ще са социалистите и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                е като бяха 1-2 процента отгоре казваше корекцията свършила и си 200% в акции сега паднаха малко и почвала корекция как такова малко движение ти промени отношението за мене това си е нормална флуктоация ма ще видим
                Аз си променям съотношението понякога по 5 пъти на ден. В момента например съм нетно къс. т.е. имам към 120% къси и 100% дълги. Нормална е до момента, но аз лично не искам да съм на 100% когато започва корекция, де да знам дали тази корекция ще стои в нормален диапазон или ще се превърне в 20-30% спад. Като ми се стори че спре корекцията и пак ще стана дълъг, може да стане днес може и след месец. За момента не изглежда да е спряла.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Мисля че ясно съм казал че спада тепърва започва. Т.е. това което съм казал че спада който започна вчера ще продължи - колко дълъг ще бъде и колко дълбок предстои да видим, но от както го написах европейските индекси вече са по половин до един процент надолу, а още САЩ дори не са отворили. Вчера спада стана като отвори САЩ
                  е като бяха 1-2 процента отгоре казваше корекцията свършила и си 200% в акции сега паднаха малко и почвала корекция как такова малко движение ти промени отношението за мене това си е нормална флуктоация ма ще видим

Коментар

Няма как да се провалим на изборите. Били сме ги и пак ще ги бием. Въпросът е обаче с колко? А, за затвора първо се едни други.
                    Ако това правителство падне гарантирам, че на следващия ден СОФИКС е с 5% нагоре.
                    Не се карайте за глупости. Аз ви гарантирам, че Софикс ще стане 5 000 ако основните фигури и на ГЕРБ и на БСП влязат в затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Това да прогнозираш спад на индексите, без времеви хоризонт си е 100% гарантиран залог Така се става гуру. Все един ден ще познаеш, няма как, такава е природата на капиталовите пазари.
                      Помня че и преди 2-3 месеца раЗновесен и гетофф се самонадъхваха че западните пазари направили "трендобръщащи фигури" и ха, току да се катурнат Те пък взеха че направиха нови исторически върхове Но пичовете са упорити - ще паднат, чуваме пак... ако не сега то в следващите 2-3-5 г. все ще се случи Мдаа и аз се присъединявам към такава прогноза
                      Мисля че ясно съм казал че спада тепърва започва. Т.е. това което съм казал че спада който започна вчера ще продължи - колко дълъг ще бъде и колко дълбок предстои да видим, но от както го написах европейските индекси вече са по половин до един процент надолу, а още САЩ дори не са отворили. Вчера спада стана като отвори САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Това да прогнозираш спад на индексите, без времеви хоризонт си е 100% гарантиран залог Така се става гуру. Все един ден ще познаеш, няма как, такава е природата на капиталовите пазари.
                        Помня че и преди 2-3 месеца раЗновесен и гетофф се самонадъхваха че западните пазари направили "трендобръщащи фигури" и ха, току да се катурнат Те пък взеха че направиха нови исторически върхове Но пичовете са упорити - ще паднат, чуваме пак... ако не сега то в следващите 2-3-5 г. все ще се случи Мдаа и аз се присъединявам към такава прогноза
                        За мен реално единствената надежда в краткосрочен план за импулс на пазара са Евроизборите и изборите в Киев. Ако резултатите дадат повод за оптимизъм може и да потеглим. Иначе ако няма драми, докато не се разсеят облаците на източния фронт явно ще тъпчем. Дано реалността да опровергае тази теория, макар че докато има продавачи, които са навити да продават евтино, биците ще пасат на място, това е ясно.

П.С. Интересно как ще разчете пазара евентуално вкарване на депутат от цензурата

Коментар

• Това да прогнозираш спад на индексите, без времеви хоризонт си е 100% гарантиран залог Така се става гуру. Все един ден ще познаеш, няма как, такава е природата на капиталовите пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Провал на мутренската партия на изборите, Цвъцко в затвора, а Тиквоча - подсъдим.
                            Прав си, но след като ГЕРБ паднат ще има период на консолидация, разбирай много гербистки бизнеси ще фалират, дори и банките им които едвам се крепят последната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Провал на мутренската партия на изборите, Цвъцко в затвора, а Тиквоча - подсъдим.
                              Няма как да се провалим на изборите. Били сме ги и пак ще ги бием. Въпросът е обаче с колко? А, за затвора първо се едни други.
                              Ако това правителство падне гарантирам, че на следващия ден СОФИКС е с 5% нагоре.
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Да чуя условието, пък да видим дали е толкоз гадно
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X