IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Барай си ''гегата''...
    Е нали сме се събрали тук да направим достатъчно пари, за да ни я бара друг....или друга...зависи от предпочитанията
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Ти гледай какви кюфтаци минават при ТИМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Днеска мача е 0:0
        Барай си ''гегата''...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Днеска мача е 0:0
          За сега е добре ..... още ... , но когато противникът поведе в резултата ...
          Е тогава става мач .....
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Днеска мача е 0:0
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Мислех си, че само аз съм забелязал тенденцията. От началото на миналата седмица скоростта с която влизат пари в колективните схеми е умопомрачителна. Аз имам малко по-друга трактовка на събитията. Те няма да купуват в големи размери защото няма от кого. Като им влизат пари няма нужда да продават и изведнъж се оказва, че няма продавачи. След като влизат пари в колективните схеми то влизат при всички. Затова ще имаме системен ръст с не много голям оборот. По този начин с малки покупки и ръст на акциите ще поддържат същия дял на акции в портфейлите си. При всеки спад ще им се отваря възможност да пазарят и това ще убива всяка корекция в зародиш. Практически не очаквам сериозни корекции до момента когато оборота скочи рязко и започнат да летят огромни кюфтета. Долу горе тогава ще е първата корекция.
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Мислех си, че само аз съм забелязал тенденцията. От началото на миналата седмица скоростта с която влизат пари в колективните схеми е умопомрачителна. Аз имам малко по-друга трактовка на събитията. Те няма да купуват в големи размери защото няма от кого. Като им влизат пари няма нужда да продават и изведнъж се оказва, че няма продавачи. След като влизат пари в колективните схеми то влизат при всички. Затова ще имаме системен ръст с не много голям оборот. По този начин с малки покупки и ръст на акциите ще поддържат същия дял на акции в портфейлите си. При всеки спад ще им се отваря възможност да пазарят и това ще убива всяка корекция в зародиш. Практически не очаквам сериозни корекции до момента когато оборота скочи рязко и започнат да летят огромни кюфтета. Долу горе тогава ще е първата корекция.
                Абсалютли ПРАВИЛНО!!!

Коментар

• Предполагам,че мажоритарите искат да доближат цените до някакви
                  по-високи стартови нива от които да тръгнат големите пакети.

Коментар

• Айде играчи, днеска пак сме на зелено на запад. Цялата патаклама е била, че тази седмица ФЕД най-вероятно ще намали отново стимулите с 10 млрд. и са го калкулирали до сега. Пък да се надяваме да влезнат в консолидация DAX FTSE и DOW, а ние да продължим да си избухваме ...
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      И нашите ДФ се пълнят с кеш и ако се мотат още малко, пак ще купуват на дебели цени... .. че вложителите искат доходност и правят сравнение с индексите, а не с лихвите по депозити

Коментар

• Батя не ти ли стана ясно ,че се връщат българските мангизи от от офшорните
                        зони.След събитията в Кипър къде да отидат,затова свалиха и Борисов,
                        затова говорят за реиндустриализация.

Коментар

• Западняците днес вече светят зеленко. Сега като се успокоят пак, че апокалипсиса отново се отлага ще ни налазят с нови сили... Че у тях скъпичко вече, а тук на Хима бук велюто е над 5,20

И нашите ДФ се пълнят с кеш и ако се мотат още малко, пак ще купуват на дебели цени... .. че вложителите искат доходност и правят сравнение с индексите, а не с лихвите по депозити

Коментар

• Важното е нашият да е бетон.

Коментар

• Премиерът на Украйна е подал оставка
                              Keep going ...

Коментар

• Икономиката на България/The Economy of Bulgaria
                                Печалбата и приходите на производителя на акумулатори "Монбат" са се увеличи значително през изминалата година. Оборотът е нараснал с 19%, а печалбата преди данъци - с над 50%, в сравнение с 2012 г., става ясно от съобщение на компанията. Макар през декември да е бил отбелязан лек спад на продажбите, общо за цялата година те са достигнали близо 240 млн. лв., най-голямата им стойност в цялата история на публичното дружество. Трябва да се има предвид, че в тях влизат и резултатите на дъщерните компании от групата като рециклиращото "Монбат рисайклинг", акумулаторния завод "Старт" - Добрич, както и заводът за осветление "Окта лайт България".

Източник: Капитал

Коментар

Working...
                                X